Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

Onun vicdanını köpekler yesin. Size bir şey olmasın yeter ki. Artık onu düşünmeyin. Sosyal medyadan takip etmeyin. Yeni uğraşlar bulun kendinize. Bir de uzun bir süre romantik filmler diziler izlemeyin. Bol bol çikolatalı dondurma yiyin. Güzel bir tatile çıkın.

Haklısınız allah razı olsun hepinizden

Sosyal medyamı kapattım bakmıyorum ona kendime söz verdim. Zamanla bu ruh halinden kurtulur muyum merak ediyorum. Çünkü ben ağlayınca annem seytan senle oynuyor sevilecek bir yanı bile Yok diyrdu

Yaw herif sana psikolojik siddet uyguluyor canim.
Vicdani rahatmis peh peh
Yersen.
Sana mutlu olamazsin beni unutmazsin diye diye seni bu hale sokan o zaten.
Kucuk kucuk tohumlarini atiyor aklina sokuyor bunlari. Seref*iz.
Dinleme duyma onu. Hatta birdaha egosunu guzelce ez. Sen beni asil unutamazsin benim gibisini bulamazsin bana ters kose yapma findik aklinla de ve bas engeli.
Sonra koy guzel guzel fotolar sosyal medyaya onun kucuk oyunlarini yemedigini gorsun zavalli.

Telefon edince acmadım hic birini. O bana bir de EGO’nu tatmin mi ediyorsun diye mesaj atmıs. Her şeyin suçlusu benmişim gibi konuşup duruyor. Utanmadan

Bu kaçıncı konunuz ya! Arkadaşım, bu adamla ilgili yazmadığımız kalmadı. Kaç kere “Acilen psikoloğa gidin, ilk seansta bile aklınız epey başınız gelir” dedik. Hâlâ gitmeyi düşünüyorum diyorsunuz. Besini düşünüyorsunuz ki bilemedim. Paranız mı yok psikoloğa gitmeye? Kredi çekin, borç bulun, giysinizi, ayakkabınızı satın, gidin yahu! Buraya gelip ağlaya ağlaya “Ama ben seviyorum, napıyım” diyorsunuz ya ergen platonikler gibi, şaşırıyorum ya! Size çocuğunu emanet eden velilerden, öğrencilerinizden utanmıyor musunuz hiç? Onlar sizin böyle mantıksız tavırlarınızı görseler kınamazlar mı sizi, gözlerinden düşmez misiniz? Öğretmensiniz, ben de öğretmenim. Öğretmenlik mesleği mantık ve izan gerektirir. Azıcık mantıklı olun ya! Biraz farkınız olsun ergenlerden! Aşk mantığı devre dışı bırakır falan da demeyin sakın. Böyle bir saçmalık olmadığını biliyoruz hepimiz, çocuk değiliz, filmlerde, beyaz dizi romanlarında yaşamıyoruz. Bugün kalkın gidin hemen bir psikoloğa, düzeltin kendinizi. Biz ne desek dinlemiyorsunuz zaten!!!

Kuzum senin arkadaşın falan yok mu allasen? Tutulmuşun serserinin birine seviyorum da seviyorum okumuş meslek sahibi kadınsın neden zavallı durumuna sokuyosun kendini bin tane konu açmışsın. 26 yaşındasın daha niye sevemiyesin bi daha niye kendini bu cibilliyetsiz için mahvedesin. Kalk bi kuaföre git bi alışveriş yap ardından arkadaşlarınla bi tatile çık bi şeyin kalmaz. Kendini eve kapatıp düşünüp durma şunu ne hali varsa görsün faceten kız düşüren abaza alt tarafı

Birsey söyleyeyim mi o kadar benziyor ki benim kocamla sevgilin. Zaten bu yüzden bitti benimki de.Cok iyi yapmışsın ayrılmakla ömrünü bitirir bu adam ve sakın düşünme bir daha aldatmaz diye. Bu bir karakter meselesi. Fırsatını buldu mu yine yapar ve sebep de hep sen olursun senin davranışların senin hataların olur.

Telefon edince acmadım hic birini. O bana bir de EGO’nu tatmin mi ediyorsun diye mesaj atmıs. Her şeyin suçlusu benmişim gibi konuşup duruyor. Utanmadan

Sindirmeye calisiyor. Yansitma yapiyor iste canim sana psikolojik olarak.
Bak ben sana soyliyim boyle beyni fukara olan bazi insanlar kendilerini buyuk birseymis elden kacacak buyuk balik gibi gosterir.
Sanada bensiz yapamazsin mutlu olmiyacaksin kim seni ister diye ivir zivir birsuru sacmaliklar aklina sokar. Seni ezer masus. Ona bagimli olasin diye. Inanasin diye. Sende o yemleri bir guzel yemissin.
Aklini basina al bir an once onun oyunlarini gör bil.
Tirnagin olamaz o senin buna eminim. Beyni ve hayatta guzel basarilari olsaydi bu manipule taktiklerini kullanmazdi ve gerek duymazdi zaten.

Onun sana uyguladigi seyler psikolojik siddete giriyor. Ac neti oku bilgilen.

Evet kac defa kızlarla konuşmalarını gördüm kız arkadasım dedi bana hic bir erkekle konusma diyen ınsnadı halbuki

Evet kac defa kızlarla konuşmalarını gördüm kız arkadasım dedi bana hic bir erkekle konusma diyen ınsnadı halbuki
Eee tamam işte sal gitsin. Hadi bugünü de gecir evde yarın ilk is at kendini sokağa. En güzel zamanlarını elin serserisi için ağlayarak geçirmenin hicc alemi yok aptallık etme

Evet ben ona karsı cok ezdirdim kendimi o bıraktı ben agladım yalvardım. Ben bırakınca da bi de beni suçlu gösterip pişman olursun benim vicdanım rahat deyip durdu. Benim tek sucum bile Yok bu konuda. Geziye gittim haber veremeden beni aldattğı kızı defalaca aramıs beni anlatmış hakaret etmiş allah hakkımı bırakmasın

Eee tamam işte sal gitsin. Hadi bugünü de gecir evde yarın ilk is at kendini sokağa. En güzel zamanlarını elin serserisi için ağlayarak geçirmenin hicc alemi yok aptallık etme
Cok sagolun allah razı olsun. Öyle yaapacam insallah

Evet ya bana da öyle yaptı. Öncesinde çocukluk yapıp işlettim onu bir hesaptan o yüzden aldattım dedi. Geziye gittim o yüzden yaptım dedi. Onun tek sucu yok suan ben sucluyum. Simdi ne yaparsa yapsın

Köy yerindeyim suan tatilde . Ondan gidemiyorum. Yoksa çoktan gitmiş olurdum.

Evet ya bana da öyle yaptı. Öncesinde çocukluk yapıp işlettim onu bir hesaptan o yüzden aldattım dedi. Geziye gittim o yüzden yaptım dedi. Onun tek sucu yok suan ben sucluyum. Simdi ne yaparsa yapsın
Hiç kedini suçlama emin ol aldatma bahaneleri bitmicek. Su an sende kendimi görüyorum. Sen hayatını karatma. Sakın geri dönme

Hiç kedini suçlama emin ol aldatma bahaneleri bitmicek. Su an sende kendimi görüyorum. Sen hayatını karatma. Sakın geri dönme
Geri dönmicem. Annem ilk öğrendiğinde cok agladı. İftardı iftar bile yapmadık o aglamaktan kendini alamıyordu. 2 yıl önce annem İlk öğrndiğinde bitti demistim sonra bir şekilde yine barstık o zamanlar beni aldattğını bilmiyordum. Suan anneme tekrar anlatınca ben ayrıldın sanıyordum o zamanlar da sna layık değil demstm artık önüne bak dedi. Sonum yok biliyorum ama yine de üzülüyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…