Günün birinde bu çektiğim sıkıntıları gerçekten unutur muyum gercekten onu aklımdan silip atabilir miyim merak ediyorumöyle biri çıkar ki karşına o herife harcadığın zamana, göz yaşına acırsın... benden sana tavsiye kendine okkalı bi tokat at ve kendine gel... en sevilmeyecek en güvenilmeyecek öz güven patlaması yaşayan canlıyı seviyorsun ya aklından zorun mu var
Cok gurursuzluk yaptım artık öyle bir harekette bulunmicağımaşktan öleni görmedim henüz.
ama gurursuzluk ölüm gibi bişey olsa gerek.
Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. ;(
Haklısınız. Önceden cok ezdirdim kendimi. Aama artık öyle bir şey söz konusu olamaz. Artık ezdirmem kendimi. Ben onu hayatımdan cıkardımBu kisimda istemeden güldüm. Neden mi? Adam pis karakterde biri ama kendini öyle yüce ve senin için vazgecilmez bilmis ki sana söylediklerine bak. Bunun totosunun kalkmasinin tek suclusu sensin,çünkü fazla altdan almissiniz ve kendini ezmissin bu iliskide. Ileri zamanda yeni iliskin olsa (ve olucak) bunlari tecrübe olarak sakin unutma. Ve sana böyle cümleler kuran adam ancak o baska kizla yatakta basma olayi gerceklestirebilir. Yoksa vizyonu olmayan,basit biri oldugu taaaa burdan belli. Ileride sende göreceksin karsina doğru dürüst adam cikinca
Haklısınız. Önceden cok ezdirdim kendimi. Aama artık öyle bir şey söz konusu olamaz. Artık ezdirmem kendimi. Ben onu hayatımdan cıkardım
Ev arkadasım zaten hep mutsuzsun diyordu. Onla mutlu olmak icin cok uğrastım. Bu tek taraflı olmuyor. Emin’im yine benim ona yAzacağımı düşünüyor ama ölsem de ben bunu bir daha yapmamCok şükür. Böyle tipler bütün hayat enerjinizi sömürür. Yok olup gitsin
Annen hakli.hemde coooook.Ben cok aptalım biliyorum. Buraya defalarca yazdım. Akıl istedim. Buraya yazınca biraz rahatlamış hissediyorum en azından. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatmalar hakaretler yasadım. Beni aldattğı kızla bir geziye gittim diye arayıp konusmus. Ben ona cok anlam yükledim. O bitti dediğinde yalvardım agladım. O ara boşluktaydım ondan öyle bir hataya düştüm demsti. Gelgitler yasadım hep bi yanım bitir unutursun dese de bi yanım da onu bırakma bir daha böyle sevemezsin diyordu. Öğretmenim ve o da lise mezunu suanda da işi Yok annem öğrenince cok üzüldü. Suanda ayrıldığımı biliyor. Üzülme deyip duruyor nasıl kendine layık gördün o seni hak etmiyor işi Yok eger evlenirsen paranı yer oturur diyor. O böyle deyince daha cok ağladım cünkü ben gercekten evlenmek istedim. Keske sevmemiş olsaydım da ama suan bile seviyorum. Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. Bu sefer kapattım her seyi. Ama ölü gibiyim her an aklımda . Biri bahsetse gözlerim doluyor. Annem biri çıkınca karsına bugünlerine yanarsın diyor ama suan ne birini istiyorum ne de mutlu olurum gibi geliyor. Cok mutsuzum her seyi silebilsem Keske Zihnimden ;(
Ben onu gercekten sevdim. Sevdim o yüzden katlandım bu kadar seye. Aldattı düZelir diye bekledim. En son beni salak yerine koydu. Onun da dediği gibi aldatmada beni bırakmadın bunda nasıl bırakırsın dedi. Ama gel görki yaşattıkları cok ağır. Onsuz nefes alamam dediğim insanla suan ayrıyım ve bu sefer benim isteğimle. Önceden o hep bitirelim derdi ilk defa ben bitirdim. Ve annemin karşısında bile agladım. Annem zaten vermezdik boşuna kendini üzme diyr. İnsan sevdiğiyle evlenmek bir yuva kurmak istiyor. Demek ki o nasibim değil. Sevseydi benim icin uğraşırdı aldatmazdıHic ask acisi cekmedim. Ilk ve tek sevgilimle evlendim. O yuzden sizi anlayamam. Sadece cok aci cektiginizi anliyorum ve cok uzuldum. Insanin sevdiginin hayattayken ona yabanci olmasi acidir tahmin ediyorum ama zamana birak. Zamanla alisirsin umarim. Daha iyileri karsina mutlaka cikacak
Emin ol evlensen yine seni aldatacak ve uzecekti. Boylesi daha hayirli olmus.Ben onu gercekten sevdim. Sevdim o yüzden katlandım bu kadar seye. Aldattı düZelir diye bekledim. En son beni salak yerine koydu. Onun da dediği gibi aldatmada beni bırakmadın bunda nasıl bırakırsın dedi. Ama gel görki yaşattıkları cok ağır. Onsuz nefes alamam dediğim insanla suan ayrıyım ve bu sefer benim isteğimle. Önceden o hep bitirelim derdi ilk defa ben bitirdim. Ve annemin karşısında bile agladım. Annem zaten vermezdik boşuna kendini üzme diyr. İnsan sevdiğiyle evlenmek bir yuva kurmak istiyor. Demek ki o nasibim değil. Sevseydi benim icin uğraşırdı aldatmazdı
Evet aldatırdı. Güvenim yoktu içim içimi yerdi. En azından simdi toparlanırım onlayken ya baskasıyla konusuyorsa diye içim içimi yerdi. Seni seviyorum deyip bana bunları yaşattı. Arkadası bile aramıstı o seni seviyor değer veriyor dedi. Neler yaşadığımı o cocuk bilemez. Kendince biseyelr anlatmış ama yaşadıklarımı ben bilirimEmin ol evlensen yine seni aldatacak ve uzecekti. Boylesi daha hayirli olmus.
Ben cok aptalım biliyorum. Buraya defalarca yazdım. Akıl istedim. Buraya yazınca biraz rahatlamış hissediyorum en azından. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatmalar hakaretler yasadım. Beni aldattğı kızla bir geziye gittim diye arayıp konusmus. Ben ona cok anlam yükledim. O bitti dediğinde yalvardım agladım. O ara boşluktaydım ondan öyle bir hataya düştüm demsti. Gelgitler yasadım hep bi yanım bitir unutursun dese de bi yanım da onu bırakma bir daha böyle sevemezsin diyordu. Öğretmenim ve o da lise mezunu suanda da işi Yok annem öğrenince cok üzüldü. Suanda ayrıldığımı biliyor. Üzülme deyip duruyor nasıl kendine layık gördün o seni hak etmiyor işi Yok eger evlenirsen paranı yer oturur diyor. O böyle deyince daha cok ağladım cünkü ben gercekten evlenmek istedim. Keske sevmemiş olsaydım da ama suan bile seviyorum. Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. Bu sefer kapattım her seyi. Ama ölü gibiyim her an aklımda . Biri bahsetse gözlerim doluyor. Annem biri çıkınca karsına bugünlerine yanarsın diyor ama suan ne birini istiyorum ne de mutlu olurum gibi geliyor. Cok mutsuzum her seyi silebilsem Keske Zihnimden ;(
Teşekkür ediyorum. Allah razı olsunAnnen haklı. Evet şu an canın yanıyor ama geçecek. Neler geçmiyor ki. Senin kıymetini bilmeyen, boşluğa düştüm diyerek bahaneler bulan birisi seni gerçekten sevemez ki. Lütfen toparlan değmeyecek birisi için günlerini ziyan etme
Cok sagolun bunu cok istiyorumİlk başta böyle hissetmen çok normal. Bende beni sevmeyen ve zerre haketmeyen biri için yaşadım aynı şeyleri kalbim acıyordu resmen ve belki iki yıl dua ettim dönsün diye hep geri dönsün istedim sonra eşimle tanıştım tabi çok şükür diyorum hatırladıkça çok şükür ki onunla olmamışım . Eşim benim en büyük şansım tekrar aşık olma gibi bir ihtimalim olsa inan yine eşimi seçerim. Sende atlatacaksın bu günleri inan hepsi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?