Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

öyle biri çıkar ki karşına o herife harcadığın zamana, göz yaşına acırsın... benden sana tavsiye kendine okkalı bi tokat at ve kendine gel... en sevilmeyecek en güvenilmeyecek öz güven patlaması yaşayan canlıyı seviyorsun ya aklından zorun mu var

Günün birinde bu çektiğim sıkıntıları gerçekten unutur muyum gercekten onu aklımdan silip atabilir miyim merak ediyorum

aşktan öleni görmedim henüz.
ama gurursuzluk ölüm gibi bişey olsa gerek.

Bu kisimda istemeden güldüm. Neden mi? Adam pis karakterde biri ama kendini öyle yüce ve senin için vazgecilmez bilmis ki sana söylediklerine bak. Bunun totosunun kalkmasinin tek suclusu sensin,çünkü fazla altdan almissiniz ve kendini ezmissin bu iliskide. Ileri zamanda yeni iliskin olsa (ve olucak) bunlari tecrübe olarak sakin unutma. Ve sana böyle cümleler kuran adam ancak o baska kizla yatakta basma olayi gerceklestirebilir. Yoksa vizyonu olmayan,basit biri oldugu taaaa burdan belli. Ileride sende göreceksin karsina doğru dürüst adam cikinca

Haklısınız. Önceden cok ezdirdim kendimi. Aama artık öyle bir şey söz konusu olamaz. Artık ezdirmem kendimi. Ben onu hayatımdan cıkardım

Cok şükür. Böyle tipler bütün hayat enerjinizi sömürür. Yok olup gitsin
Ev arkadasım zaten hep mutsuzsun diyordu. Onla mutlu olmak icin cok uğrastım. Bu tek taraflı olmuyor. Emin’im yine benim ona yAzacağımı düşünüyor ama ölsem de ben bunu bir daha yapmam

Hic ask acisi cekmedim. Ilk ve tek sevgilimle evlendim. O yuzden sizi anlayamam. Sadece cok aci cektiginizi anliyorum ve cok uzuldum. Insanin sevdiginin hayattayken ona yabanci olmasi acidir tahmin ediyorum ama zamana birak. Zamanla alisirsin umarim. Daha iyileri karsina mutlaka cikacak

Annen hakli.hemde coooook.

Ben onu gercekten sevdim. Sevdim o yüzden katlandım bu kadar seye. Aldattı düZelir diye bekledim. En son beni salak yerine koydu. Onun da dediği gibi aldatmada beni bırakmadın bunda nasıl bırakırsın dedi. Ama gel görki yaşattıkları cok ağır. Onsuz nefes alamam dediğim insanla suan ayrıyım ve bu sefer benim isteğimle. Önceden o hep bitirelim derdi ilk defa ben bitirdim. Ve annemin karşısında bile agladım. Annem zaten vermezdik boşuna kendini üzme diyr. İnsan sevdiğiyle evlenmek bir yuva kurmak istiyor. Demek ki o nasibim değil. Sevseydi benim icin uğraşırdı aldatmazdı

Emin ol evlensen yine seni aldatacak ve uzecekti. Boylesi daha hayirli olmus.

Emin ol evlensen yine seni aldatacak ve uzecekti. Boylesi daha hayirli olmus.
Evet aldatırdı. Güvenim yoktu içim içimi yerdi. En azından simdi toparlanırım onlayken ya baskasıyla konusuyorsa diye içim içimi yerdi. Seni seviyorum deyip bana bunları yaşattı. Arkadası bile aramıstı o seni seviyor değer veriyor dedi. Neler yaşadığımı o cocuk bilemez. Kendince biseyelr anlatmış ama yaşadıklarımı ben bilirim

Ben de atanmamış bir öğretmendim o zamanki sevgilim lise mezunu bir işi vardı elbette ama bi türlü adı konmadı ilişkimizin annem ablamlar razı gelmesine rağmen. Meğersem atanmamı bekliyormuş. Bi gün ablam biz seni zorla mi veriyoruz buna dedi, o gün çok ağladım çünkü aklımda kalbimde bi tek ona kavuşmak vardı. ilişkimiz devam ederken de eski sevgilisine mesaj atmış, kız in kocasını aratmış faceden. bunları yakalamıştım ama vazgeçmemiştim. ablamın sorusu üzerine bitirdim. kalbimin üstüne yumruklarla vurdum. sabah kahvaltıda çiğneyemedim lokmamı, annem barış çok seviyorsan dedi, hayır dedim. kendime eziyet ederek vazgeçtim.
ve atanacağımın haberini alinca aradi beni 1 ay boyunca aramayan sormayan adam.
şimdi diyorum iyi ki böyle olmuş. gerçekten de hayatımda çok zorluklar olacaktı onunla devam etseydim. kabullendiklerimle gurursuz olacaktım hep onun gözünde.
istisnalar elbette vardır ama biraz dengi dengine olmalı diyorum hayatta. çünkü komplekse giriyor özellikle erkekler kadından daha gerideyse, hem akademik hem maddi olarak...
bence çivi çiviyi söker. ama önce kendinize zaman verin acınızı yaşayın. dinlenin. sizi gerçekten sevecek değer verecek birisi illa ki çıkacaktır inşallah...

Annen haklı. Evet şu an canın yanıyor ama geçecek. Neler geçmiyor ki. Senin kıymetini bilmeyen, boşluğa düştüm diyerek bahaneler bulan birisi seni gerçekten sevemez ki. Lütfen toparlan değmeyecek birisi için günlerini ziyan etme

Şimdi acin taze olduğu için bu kadar üzülmen doğal canım ama inan bu kadar karakter yoksunu birinden kurtuldugun için sonra şükür edeceksin neden sevemeyeceksin sevilmeye layık bı çok erkek var ondan başkası olamaz gibi gelir ama zaman geçtikce kullenir ateşin. 6 yıllık bi ilişkim vardı ailesi saçma bı sebepten .Ki benimle bile ilgili değildi sebep akrabagim la olan bı olay yüzünden istemediler. Kacalim diye çok diretti ama ben ailemi de çok seviyordum. Aileni ikana edene kadar beklerim dedim bu ilişki sırasında bı çok kez aldstildigimi öğrendim ayrıldım yalvardı yakar geri barıştık en sonunu duyduğumda öyle bı soğudum. Ki ne aglamasini gözüm gördü ne yalvarmasini çektim resti üzülmedim mi evet üzüldüm çok hemde ama geçti gitti zaman ilacı herşeyin simdi iyi ki kanip evlenmemisim diyorum. Duyuyorum çünkü arada çoluğu çocuğu olmuş ama eşini aldatmaktan geri kalmıyor Muş yani zaman gelecek şükür edeceksin sımdi evliyim ve eşimi çok seviyorum üstelik hemilyim de inşallah Rabbim hayırlı insan çıkartır karşına Allah a sığın canım herşeyin devasi onda

İlk başta böyle hissetmen çok normal. Bende beni sevmeyen ve zerre haketmeyen biri için yaşadım aynı şeyleri kalbim acıyordu resmen ve belki iki yıl dua ettim dönsün diye hep geri dönsün istedim sonra eşimle tanıştım tabi çok şükür diyorum hatırladıkça çok şükür ki onunla olmamışım . Eşim benim en büyük şansım tekrar aşık olma gibi bir ihtimalim olsa inan yine eşimi seçerim. Sende atlatacaksın bu günleri inan hepsi geçecek

Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun

Cok sagolun bunu cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…