Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

Elimde değildi.

adamdaki özgüvene bak "beni o kızla aynı yatakta bassan bırakmazsın" demiş. ya şunların bi taraflarını bu kadar havaya kaldırmasanıza. kendini ne zannediyor. işi yok gücü yok bi de. unutun gitsin karşınıza nice insanlar çıkar. adam olsa zaten sizi aldatmazdı. ve bir kere yapan emin olun bir daha yapar.

Yaptı da onla bir sonum yok artık. İstediği kadar havalansın

Ayrilarak cok dogru bir karar vermissinz tebrik ederim sakin dönmeyin. Elbet unutacaksiz hatta bu acilariniza guleceksinz anneniz cok hakli.önunuze bakin takilip kalmayin evlere odalara hapsetmeyin kendinizi bakin yaz her yer mis gibi bu sureci kolay atlatmak icin disari cikmalisinz gezin tozun yeni insanlar taniyin tatile cikin

Allah’ın izniyle geçer insallah. Dua ediyorum hakkım ona kalmasın diye

Bıktık artık 3 gunde bir aynı konuyu açıyorsunuz ya. Adammı yok sevicek niye bukadar aciz ve takıntılı oluyor bazı kızlar anlamıyorum yorum yapmayı sevmiyorum ama sürekli aynı şeyleri yazip duruyorsunuz. Elle tutulur hiçbir yanı yok bu adamın bunda anlamayacak ne var atıp tutuyor yok soyle yaparim yok boyle yaparım bos laf hepsi. Kızlar yüz vermese hoş kimse böyle havaya girmeyecekte iste..

haklisiniz

Haklisiniz ona donmicem bunların hepsini biliyorum. Allah kimseye bu durumu yaşatmasin inşallah

KAdınların hayatını bir erkeğe bağlamaları yanlış. O hayatından gidince işte böyle yıkılıyorsun.
Uğraşılarınızı başka şeyler üzerine yoğunlaştırın. Sevdiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri yapın ki onu düşünmeyin.

Ayrıldığınızı iyi olmuş, ilerde daha çok üzülürsün.
Zararın neresinden dönersen kardır.

Oooo o ne özgüven o yatakta bassan bile geri döneceğinden okadar emin yani sizi o kadar cepte hissediyor lütfen affedin beni ama böyle bir insanı affetmek unutamamak aptalliktan başka birşey değildir. Ne hadsiz cümleymiş o

Lütfen, şu konuyu bi başkası yazmış gibi okurmusunuz. Ciddi Ciddi okuyun ama,
Ve o kadar şaşıracaksınız ki!
Bazı kadınlar ne kadar da "ACİZMİŞ" diyeceksiniz...

İleride daha cok üzüleceğim kesindi. Ama suanda da üzülüyorum kendime engel olamıyorum hic

Asla affetmem asla geri dönmem. Ben ona verdiğim su sevgime cok acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…