- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Elimde değildi.Vay anasını hem de öğretmensin...
Arkadaşım aklını başına al, dünyada aşık mezarı yoktur kimse de vazgeçilmez değildir millet evladını mezara koyup yaşamaya devam ediyo kendinize dert aramayın tövbe estağfurullah
İnsallahUnutursun....
Yaptı daadamdaki özgüvene bak "beni o kızla aynı yatakta bassan bırakmazsın" demiş. ya şunların bi taraflarını bu kadar havaya kaldırmasanıza. kendini ne zannediyor. işi yok gücü yok bi de. unutun gitsin karşınıza nice insanlar çıkar. adam olsa zaten sizi aldatmazdı. ve bir kere yapan emin olun bir daha yapar.
Unutmak istiyorum. Bıktım bu durumdan durup durup ağlıyorum
süper. o zaman gönül rahatlığıyla yolunuza bakabilirsiniz..Yaptı daonla bir sonum yok artık. İstediği kadar havalansın
Cok sagolunsüper. o zaman gönül rahatlığıyla yolunuza bakabilirsiniz..
Elimde değildi.
Elinde değilse hastalıktır, hastalıksa da psikiyatriye gidersin yazar bi ilaç az kafan rahatlar bak ben de başladım 9.günüm daha dinginim, arabeske bağlamanın alemi yok, kendi başına olmuyorsa ilaç terapi neyse artık
Haklisiniz ona donmicem bunların hepsini biliyorum. Allah kimseye bu durumu yaşatmasin inşallahBıktık artık 3 gunde bir aynı konuyu açıyorsunuz ya. Adammı yok sevicek niye bukadar aciz ve takıntılı oluyor bazı kızlar anlamıyorum yorum yapmayı sevmiyorum ama sürekli aynı şeyleri yazip duruyorsunuz. Elle tutulur hiçbir yanı yok bu adamın bunda anlamayacak ne var atıp tutuyor yok soyle yaparim yok boyle yaparım bos laf hepsi. Kızlar yüz vermese hoş kimse böyle havaya girmeyecekte iste..
İleride daha cok üzüleceğim kesindi. Ama suanda da üzülüyorum kendime engel olamıyorum hicKAdınların hayatını bir erkeğe bağlamaları yanlış. O hayatından gidince işte böyle yıkılıyorsun.
Uğraşılarınızı başka şeyler üzerine yoğunlaştırın. Sevdiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri yapın ki onu düşünmeyin.
Ayrıldığınızı iyi olmuş, ilerde daha çok üzülürsün.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Asla affetmem asla geri dönmem. Ben ona verdiğim su sevgime cok acıyorumOooo o ne özgüven o yatakta bassan bile geri döneceğinden okadar emin yani sizi o kadar cepte hissediyor lütfen affedin beni ama böyle bir insanı affetmek unutamamak aptalliktan başka birşey değildir. Ne hadsiz cümleymiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?