- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
slm cnm...bu kitabın adını ogrenebilir miyim ben de okumak istiyorumm...
İçimiz temiz ama yinede kabullenemioruz kirli olmayı kabullensek vicdan azabi çekmezdik ben neler neler yapıp unutup giden mutlu insanlar gordum biz hassasiZ.YENGEC BURCU olmaktan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum anne babama bile kziiorm içten içe beni dünyaya getirdikleri için bu ömür bitermi bu aciyla
cnm bak sana su konuda kzıyorum, isyan ediyorsun bunu yapmaBide aklıma ne geldi biliomsn kuzum bu o iş olmadigi icinmi yoksa kan fln görmediği icinmi bozuldu blmiorm gidip bir soda bir bira aldı parasınıda benden istemişti bidaha deneyelim falan dedi hayır asla dedim zaten canım okadar acimistiki krem falan duruyordum Wc den cikamiyordum dedi esnekmi acaba seninki kan gelmedi ya sonrada ddi yuzeysel oldi zaten ayaklarını kapattığın için yoksa kan gelirdi falan dedi birgün dedi ayrilirsak başkası olursa solermisin denedik olmadı bakireyim ama benimki esnek falan dye dedi bende Ewwtt Solerim demistim nekadar buyuk konusmusum(( o yaşta nasıl asiksam ne buyuk laflar etmisim bide dedimki ona Allah birgün bNa başkasiyla evlenceksem mutluluk yuzu göstermesin ki evlenmem evlensemde Allah mutlu etmesin beni dedim ( nekadar buyuk şeyler konusmusum baksana 18-19yas için nekadar iddialı bide yemin etmistim senle evlenmzsem evlenmem diye ne çok sevmistim ama aldatmasi sonradan oyun ve net bağımlıligi soguttu aşka kapilarimi kapamisken şimdiki eşimi tanıdım ve buyuk konuşmamin cezasını çekiyorum bu acı nasıl biter hiç bilmiyorum ((
canım benım üzme kendini gecmişte yaptıkların ne kadar kotü olursa olsun suan beklediğin askerine anlatmalısın bence cunki bu adam senınle evlenmeyi düsünüyor hayat kurmak istiyor bana soracak olursan beklediğin adam senı her halinle kabullenecektir. suna emin ol ki ölmek bazen çare olarak görülsede deil. asil hatayı o zman yaparsın gecmişte ki hatalarının hiç bir önemi olmaz saglıklı düşün canım kafanı karıtırmasın gecmısın dusunme sakın allahın yolundan da hiç bir zaman ayrılma unutma hatasız kul olmaz ve allah hep bizim yanımızda...
Söylemiş ve ayrılmış çocuk dürüst olmak herzaman kazandirmiyor malesef keşke ama keşke kazandirsa ama olmuyorakışınabiraktim canım evet elimde olmadan dilim isyana gidiyor Rabbim affetsin...
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirs
Gecmiste her insanin hatasi olmustur biz kuluz hatasiz kul olmaz. Hemde sen yanlislarindan donup tovbe etmissin kapanmissin. Allah sana bu firsati vermis. Rabbim tovbeni kabul edip gunahlarini affeder Insallah. Ben ona layik degilim diye dusunme ve gecmisine degil onundeki guzel gunlere bak. Sakin olumu de dusunme isyan etme sen ibadetlerini yapmaya devam et. Insallah sevgilin askerde geldiginde evlenirsiniz.
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirs
Gecmiste her insanin hatasi olmustur biz kuluz hatasiz kul olmaz. Hemde sen yanlislarindan donup tovbe etmissin kapanmissin. Allah sana bu firsati vermis. Rabbim tovbeni kabul edip gunahlarini affeder Insallah. Ben ona layik degilim diye dusunme ve gecmisine degil onundeki guzel gunlere bak. Sakin olumu de dusunme isyan etme sen ibadetlerini yapmaya devam et. Insallah sevgilin askerde geldiginde evlenirsiniz.
kımın gecmısı pürü pak aceba? neşerı kastettıgını anladım...sen cok temız bır kızsın bak kedını sevgılıne adamıssın.unut kabustu bıttı gectı de..bır unut sevgı ıcın cırpınmıssın.hak etmezsen su ankı sevgılını allah vermezdı onu sana.kendıne dert arama lütfen.ne naneler yemısler hanımefendı gıbı geZerken sana mı dustu gecmısı dert etmek.katıl mısın?hayır...bırının yuvasını mı yıktın?hayır...namus sadce bacak arasında deıldır.sadece beyınde de deıldır tabıkı..ıkısınde bırdendır...sen cok duzgunsun saçmalama..kendını yargılamak sana dusmedı allah var yukarda.lutfen ruyaydı bıttı de.-allahın gucune gıder ben bıle affederken sana mı dustu der..mutlu ol cok mutlu ol uyandın kabus bıttı..temız ve ıyı bır anne olacaksın...bıttı ve gectı ...esas olan bugundur.sımdıkı sevgılını de gozunde buyutme o da ınsan sutten cıkma ak kasık kımse deıl.kendını seytan mılletı melek yapma gozunde:) mutlu ol huZurlu ol kabustu gectı gercek deıldı hıcbırı...bıttı...
Yorgan gitti kavga bitti...ayrıldık. ne durumdayım kötüyüm hatta berbatım..
canım ne kadar zor bi karar verdiğinin,ayrılmanın insan psikolojisi üzerindeki tahribatın farkındayım.Ama nasip böyleymiş,bundan sonraki duan sabır istemek olsun
Başka da çarem yok zaten..Allah a sığınıyorum en doğrusunu O bilir..dayanmak cok zor ,acıyı her zerremde her hücremde hissediyorum ciğerim yanıyor derler ya..işte öyle.hepinizin duasını istiyorum..ne olur
Lütfen böyle düşünmeyin. Çok büyük hatalar diyorsunuz, ne yaptınız Allah aşkına? Bir alışveriş merkezime bomba mı koydunuz? Bir insanın canına mı kastettiniz?
Daha önce sevgiliniz olması gayet normal ve sevgilinizle yakınlaşmanız da aynı şekilde doğal. O zaman karşınıza çıkan kişiyi belki de çok sevmiştiniz, güvenmiştiniz ve yakınlaşmak istemiştiniz. Bu anıları gülümseyerek hatırlamalısınız, pişmanlıkla değil. Sonuçta kimseyi öldürmediniz, kimsenin hakkını yemediniz, kimseye zarar vermediniz. Bu sizin geçmişiniz ve sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Şimdi hayatınızda olan kişinin -belki bir gün- bununla ilgili bir şey söylemesine izin vermeyin. Geçmiş geçmişte kaldı, şu an onu seviyorsunuz ve onunla birlikte olmak istiyorsunuz. Ayrıca onun karşınıza çıkacağını bilmiyordunuz. Sizi gerçekten seviyorsa ve bir meta olarak, bir eşya olarak görmüyorsa bunları umursamayacaktır.
(Bu da forumdaki ilk mesajım oldu:)
tsk ederim güzel yorumun icin..işte bazen insan hataya düşüyor hatta tekrarlıyor..birde dönüp bakıyorsun ben neler yapmışım neden yapmışım diyor...hele birde bnm gibi cok cok mutasıp birr cevren varsa insanın utanma duygusu daha da kabarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?