ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

cnm bak sana su konuda kzıyorum, isyan ediyorsun bunu yapma ne olursun bak Allah rızası için isyan etme ..bak ben biraz önce namaz kıldım kuran okudum içim bi nebze ferahladı sen de yap ne olur bak biz böyle sünepe gibi yattığımız yerden Allah ım affet diye diye seytan bizle uğrasıyor..bak bi an için kocanı aileni herseyi unut sadece Allah ı düşün.varsın kmse kabullenmesin ama O çok büyük Allah ın merhameti çok büyük kimseler karsı ii olamadık kendimize yazık ettk belki ama dünya yı bırakıp ahiretimiz icin uğrasıcaz ki öte dünyada Allahın karsısına tertemz tövbesini etmiş günahsız olarak cıkalım ve ahiretimiz bari güzel olsun..şu dünya en fazla 80-90 yıl ama ahiret sonsuz!! unutma bunu kuzum ne olursun bak..evet bende ii değilim evet pişmanım insanların yüzüne bakamaz oldum ama Rabbim e döndüm yüzümü o bizi kabullenir..

canım benım üzme kendini gecmişte yaptıkların ne kadar kotü olursa olsun suan beklediğin askerine anlatmalısın bence cunki bu adam senınle evlenmeyi düsünüyor hayat kurmak istiyor bana soracak olursan beklediğin adam senı her halinle kabullenecektir. suna emin ol ki ölmek bazen çare olarak görülsede deil. asil hatayı o zman yaparsın gecmişte ki hatalarının hiç bir önemi olmaz saglıklı düşün canım kafanı karıtırmasın gecmısın dusunme sakın allahın yolundan da hiç bir zaman ayrılma unutma hatasız kul olmaz ve allah hep bizim yanımızda...

Söylemiş ve ayrılmış çocuk dürüst olmak herzaman kazandirmiyor malesef keşke ama keşke kazandirsa ama olmuyor akışınabiraktim canım evet elimde olmadan dilim isyana gidiyor Rabbim affetsin...

Söylemiş ve ayrılmış çocuk dürüst olmak herzaman kazandirmiyor malesef keşke ama keşke kazandirsa ama olmuyor akışınabiraktim canım evet elimde olmadan dilim isyana gidiyor Rabbim affetsin...

hadı yaa söylemişmi cocuk ayrılmış ha ya dürüst olması onun vicdanı için iyi birşey ama erkekleri anlamıyorum kendileri anlatınca benim geçmişim seni ilgilendirmez vs. diyorlar.. Kadınlar itiraf edince de

Üzme artk kendini en azından için rahat söyledn kurtuldun gerisi onn bileceği iş keyfi bilir boşwer eğer gerçktn sevdiyse kabullenir zaten

Son düzenleme:
canım ne kadar zor bi karar verdiğinin,ayrılmanın insan psikolojisi üzerindeki tahribatın farkındayım.Ama nasip böyleymiş,bundan sonraki duan sabır istemek olsun

Başka da çarem yok zaten..Allah a sığınıyorum en doğrusunu O bilir..dayanmak cok zor ,acıyı her zerremde her hücremde hissediyorum ciğerim yanıyor derler ya..işte öyle.hepinizin duasını istiyorum..ne olur

söyledn de mı ayrıldın yoksa baska bahaneler mı urettın?

Lütfen böyle düşünmeyin. Çok büyük hatalar diyorsunuz, ne yaptınız Allah aşkına? Bir alışveriş merkezime bomba mı koydunuz? Bir insanın canına mı kastettiniz?
Daha önce sevgiliniz olması gayet normal ve sevgilinizle yakınlaşmanız da aynı şekilde doğal. O zaman karşınıza çıkan kişiyi belki de çok sevmiştiniz, güvenmiştiniz ve yakınlaşmak istemiştiniz. Bu anıları gülümseyerek hatırlamalısınız, pişmanlıkla değil. Sonuçta kimseyi öldürmediniz, kimsenin hakkını yemediniz, kimseye zarar vermediniz. Bu sizin geçmişiniz ve sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Şimdi hayatınızda olan kişinin -belki bir gün- bununla ilgili bir şey söylemesine izin vermeyin. Geçmiş geçmişte kaldı, şu an onu seviyorsunuz ve onunla birlikte olmak istiyorsunuz. Ayrıca onun karşınıza çıkacağını bilmiyordunuz. Sizi gerçekten seviyorsa ve bir meta olarak, bir eşya olarak görmüyorsa bunları umursamayacaktır.
(Bu da forumdaki ilk mesajım oldu:)

tsk ederim güzel yorumun icin..işte bazen insan hataya düşüyor hatta tekrarlıyor..birde dönüp bakıyorsun ben neler yapmışım neden yapmışım diyor...hele birde bnm gibi cok cok mutasıp birr cevren varsa insanın utanma duygusu daha da kabarıyor.

Tabii ki. Hatta bazen 5 dakika önce yaptığımız bir şey için "Bunu nasıl yaptım ben?" diyebiliyoruz. Öğrenmenin sonu yok. Hatalar yapa yapa olgunlaşacağız.
Etraftakilerin bu konuda söylediklerinden mümkün olduğunca etkilenmemeye çalışın, sizi mahalle baskısıyla karamsarlığa sürüklemesinler daha fazla. Umarım her şey iyi olur sizin için, iyi geceler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…