- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
ne demek üzülme gerçekten. bak birde sevdiğin sana geçmişini sormuş sen pek parlak değil demişsin. o dasana bundan sonrası önemli demiş senin destekçin olmuş asıl teselliyi sana aslında sevdiğin vermiş. kızz sükret Allaha karşına böylesini çıkarmış belkide bir daha hata yapma diye güüüll güülll üzülme mutlu ol.öyle yapmaya çalışıyorum cnm bnm sana da cok tsk ederm teselln için..Allah herkesn hakkında hayurlısını versin..
ne demek üzülme gerçekten. bak birde sevdiğin sana geçmişini sormuş sen pek parlak değil demişsin. o dasana bundan sonrası önemli demiş senin destekçin olmuş asıl teselliyi sana aslında sevdiğin vermiş. kızz sükret Allaha karşına böylesini çıkarmış belkide bir daha hata yapma diye güüüll güülll üzülme mutlu ol.
Acikca soyle de net anlayalim.. Layik olmayacak neler yaptin ki boyle diyebiliyorsun net olmazsan kimse yardim edemez. Layik olmadigini dusunuyorsan ayril kendini perisan edecegine... unutmasan hicbir erkek sütten cikma ak kasik degil bilesin
Amin Amin Amin Allahım kimseyi sevdiğinden eşinden ayırmasın Ömür boyu Ahirettede ayırmasın inşallah.. inşallah sende sevdiğin askerden gelince evlenirsiniz ömür boyu mutlu olursunuz.cok tatlısn ya:) böyle pozitif cümleler beni rahatlatıyor. umarım bi gün sevdiğim insanı kaybetmem kmse kaybetmesin..
canım benim inan herkesin hataları var senin çektiğin vicdan azabındır tövben, yapmış olduğun hataları evlendiğinde eşine iyi ve güzel davranarak telafi etmeye çalışabilirisn...herkes hata yapıyor ama tövbe noktası herkese nasip olmuyor o yuzden haline şükret bence erkek arkadaşına çok da açma bu konuları pek anlatma derim....dua et hayatında mutluluklar içini ferah tut
Anlıyorum seni. Ama bu kadar yıpratma kendini. Olan olmuş artık.
Ayrıca, madem bir daha tekrarlamamaya, tövbe etmeye karar verdin bu kararının arkasında dur. Burası dahil hiçbir yerde paylaşmamalısın. Çünkü samimi şekilde tövbe ettiğin zaman Allah bile yaşanmamış kabul ediyor. Sen tutup insanlara hatırlatıyorsun. Olmaz... Kimse bilmemeli. Çünkü nişanlıma söylesem bunu kabul etmez diyorsun, etse dahi ilerde bunu önüne getirmeyecek erkek ben tanımıyorum. Kendini mutsuzluğa sürüklemiş olursun. Kısacası, en iyisi unut gitsin. Tövbe ediyorum diyorsun, tövbelerin kabul olduysa da olmadıysa da geçti gitti çünkü artık. Önüne bak. Allah dönüşü olmayan hatalardan korusun hepimizi.
niye bu 'hatalarını' tecrübe olarak değil de hata olarak görüyorsun?
düşünce yapını değiştirmen lazım ....yoksa canını kendin yakarsın ,başkası değil
aile yapıma ters olunca vicdan yapıyorum
ama sen bir bireysin herşeyden önce....
mesela benim annem alkol sevdalısı...ama ben nefret ediyorum...
benim ailemin yapısı böyle ...ama ben değil!
demek istediğim....hayatta herşey insanlar için ...
sana doğru geldiyse o an , ve her ne yaptıysan arkasında dur...
çünkü bunu 'sen' yaptın ...yaptıklarının arkasında dur ki bundan sonra
ne yapıp ne yapmayacağına daha sağlam karar verebilesin ...
öncelikle şunu bil kimse ama kimse dört dörtlük değildir
kimse ama kimse sütten çıkmıs ak kaşıkda değildir
vcdanını rahat tut
canim gordugun gibi hepimizin hatalari var,olacakta insaniz neticede. Hatalar yapila yapila dogrular bulunurmus senki en dogru yolu hak yolunu bulmussunallahim bu yolda yurumeni nasip eder insallah gecmisle cezalandirma kendini yuregine don yuzunu
bugün buraya konu actıktan sonra daha ii hissediyorum cnm evet ben bunu yaptım o an o doğru geldi demekki diyorum..ama geleri yalnz kaldıımda ve sabah iç acısıyla uyanınca öyle yanıyo ki canım...
peki şöyle sorayım o zaman ...ve çok dürüst olmanı istiyorum en başta kendine...
düşün ki ailen muhafazakar değil...çok avrupai ve çok uçuk,rahat bir aile...
sen gene kendini böyle hissedermiydin? gene vicdan azabı hissedermiydin ailene karşı?
bugün buraya konu actıktan sonra daha ii hissediyorum cnm evet ben bunu yaptım o an o doğru geldi demekki diyorum..ama geleri yalnz kaldıımda ve sabah iç acısıyla uyanınca öyle yanıyo ki canım...
hissederdim canım emin ol..çünkü ne olursa olsun hiç bir anne baba bunu haketmez bir cocuk öyle zor büyüyor ki benim 2 tane yeğenim oldu onlardan sonra anladım bunu ve ister rahat bi aile olsun ister muhafazakar, hiç bi aile evladının bazı değerlerini yitirmesine kendisini bu duruma düşürmesine oh ii yapmışsın rahat ol yavrum demez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?