- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Haklısınıze yani şimdi yazmayayım diyorum da çok afedersiniz annesi yerine koyduğu bir kadınla öpüşmek normal mi? hem annelik hem sevgililik yapılabilinecek bir şey mi? siz bu kadar kontrolcü ve kıskanç olmayıp sadece sevgilisi olsaydınız bu sorunlarla karşılaşmazdınız.. bir psikoloğa beraber gitmelisiniz bence..
çünkü bıktıAma düzelttim rahatsız olduğu konuları
aşırı kıskançlığım ve sürekli ayrılık muhabbeti yapmamdan rahatsız oluyordu
e onların muhabbeti bile geçmedi
ne oldu da karşımda susuyor anlamıyorum
Cunku adam bir birey degil.Baskasina bagimli bir ezik.Varsan baksan evde ya cok sevgiye muhtacti ya da asiri ilgiliydi ailesi.Usuyenle alakasi yok adamin boyle olmasinin.Usuyenprenses degil terleyenprenses te olsaydi bu adam bu sekilde histerikli bagimli olacakti usuyenle alakasi yok olayin yani.
bir arkadaş söylemiş yanıtladım ayrıca izin al diye ben demedim kendisi ilişkinin başında beni alıştırdı ben izin alırım sevdiğim kadından diye
eskisi gibi nasıl oluruz yardım lütfençünkü bıktı
çünkü yıldı
anlamıyorsun.. anlamayacaksın
evlenince bunları çekecek mi sanıyorsun
adama kendini düzelt demişsin
bence sen kendini daha da düzelt
sen kıskançlığını ayrılık muhabbetlerini kessen de kusura bakma hep mızmızsın
zorsun vesselam
fake mi ya ne komiksiniz işim gücüm yok hayal kurup buraya konu açıcam te Allah'ımEn ezik adam bile "eee yetti artik" derdi. Gidip azar işittikten sonra "daha cabuk evlenelim" demez. Bu kaçinci konu, bir kişi bile konu sahibini hakli bulmuyor, aksine millet sinirleniyor.
Ve bu sitede çeşit çeşit insan olmasina rağmen. Konu fake. Kimse bu kadar vazgeçilmez değil.
banada aynı şekilde ezik olmadığını söyledi . bence de tencere kapak misali zaten. En iyisi baş başa bırakmak :)Aynen oyle usuyen de terleyen de olsa boyle olacakti :) Bu ezikligi zaten hosuna gidiyor.Hemen savunmaya gecti baskasina boyle degil benimle alakali diye mesela beni alintiladigi mesajda.Hayir degil.Anlamak istemiyor usuyen de.
Bence rahat birakalim ikisini de cunku usuyen ayri sorunlari olan biri cocuk apayri bir vaka.Baskalariyla olma sanslari normal olmayan psikolojiyle zaten olanaksizmis.
valla her okudugumda hayret ediyorum. Bende bu dünyada yaşıyorum niye hep üşüyenprenses diyorum :)Adami manipule ediyor.
Yogun bir psikolojik baski var adamin uzerinde o da hatali olduguna inandirilmis.
Burada yaziyor ya onu yaptin ses eetmedimbuna soyle anlayis gosterdim sunu hosgordum, ben kotu biri degilim vs diye
Adam da aa aslinda anlayisli ama ben boyle yapinca deliriyor, suc benim falan diyor muhtemelen.
E bir parca da sinik, pasif biri bence.
Yani prensesin cok muhtesem, cok guzel olmasi vazgecilmeyecek meziyetleri olmasi vs degil mesele.
valla cevap yazan birini buldugunuz için sevinmelisin. Gerçekten sizi kırmak için söylemiyorum ama çekilecek gibi değilsiniz. Nişanlınız çok sabırlı. Siz kendi kendinize değişemezsiniz . profesyonel yardım alabilirsiniz belkiAma diyorum ya size artık eskisi gibi üstüme titremiyor
derdimi anlatsam da çok önemsemiyor
uzun uzun mesajlar gitti kısa cevaplar geldi yerine
eskisi gibi nasıl oluruz yardım lütfen
Sizinki de normal değilMilletteki cesarete bak ya.
Benim sevgilim 15 dakikaya geliyorum dedi 3 saat boyunca odaya gelmedi ben korkumdan soramıyorum neden gelmediğini, millet 15 dakika için olay çıkartıyor.
Ne diyeyim bilemedim
inşallah tamamen soğumamıştıreskisi gibi nasıl oluruz yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?