Ne oluyorr ?

12ye kadar oturabilir miyiz dedi 12.15 de evde oldu
ben de bu yüzden tartıştım çünkü o eve gelmeden uyuyamıyorum
biliyor uyuyamadığımı neden böyle yapıyor anlamıyorum

Ne olur şaka yaptım deyin ben bu cümleleri kabul etmek istemiyorum, dalga geçtim falan deyin?!

ona diyorum benim canım sıkkınken sen benim keyfimi yerine getirmen gerekiyor
yani eskiden öyle yapardı ama o da susuyor
dün neredeyse tüm gün sustu,daldı

Ay yemin ederim değil sevgili, arkadaşım olsanız şu hareketleriniz yüzünden sokakta görsem selam veresim gelmez. Vallahi kırayım sizi diye söylemiyorum ama sizin değiştiğiniz falan yok, acilen destek falan alın.
Biri benim canımı sıkacak sonra benim canımı sıktın keyfimi düzelt diyecek?? Şaklaban mıyım ben bu ne saçmalık ne saygısızlık?

anlatıyorum,anlatıyorum tamam diyor özür dilerim diyor gene aynı
Özür diliyormuş, şükret

Bu kafayla evlenirseniz , üzgünüm ki ayrılık yakın olur.

Bu şekilde bir ilişki hiç sağlıklı değil hem de hiç.

Eşim 12 gibi gelirim dedi. Saat 1 oldu hala gelmedi. Sadece " bir sorun yok değil mi yazdım . Cevabımı aldim , devamını sormadım bile , ne zaman geleceğini v.s . Yatıp uyudum.

Insan , evladına bile bu yaptığınızı yapmaz.

Tabiki dalgın olacak yanınızda.

Ben olsam bu davranisinizdan sonra kesinlikle nişanı bozardım. Dünyaya bir defa geliyorum , kendimi bile bile ateşe neden atayım ?

Bu şekilde ki bir kafayla evlenmek müebbet yemek gibi bir şey.

Ya su guzel gunlerinizi niye zhir edersiniz anlamam sonra dersiniz keske daha uzun nisanli kalsatdik diye.. tadini cikarin yok eve gelmeden uyuyamam vs olduuu sen onun annesi misin karisi mi sözlusun ya bu kadar bunaltma.. Tüm gün sustu oturdu yazmisin bu tum gunler olacak iki gun sonra hafta sonra ay sonra YILLAR.. bu ilişki saglikli degil bir erkek kadindan sogudu mu onun için bitiyor ama beni kiskaniyor ama beni seviyor demeyin bi başkasına heyecan duyarsa o zaman dank eder kafaniza..

Benim icim şişti eve 15 dk gec gitmis diyelim hovardalik yapti birak yapsın gercek yüzünü görmüş olursun bu kadar bastirma kiskan ama ayarinda disari ciksin ama yalansiz cocuk cok hakli erken eve geldim diyebilirdim diyo cok hakli bence bu devirdw dürüstlük altin gibi birsey biz EVLILER neler yasiyoruz bir bilseniz..

Anin tadini cikarin bu gunlerin kiymetini bilin

Eşim dışarı çıkar saat 11 olur kalpli emojili bişiler yollarım ,kağıt oynuyorlarsa elinin fotoğrafını atar öpücüklü bişiler atar ,anlarım ki gelesi yok keyfi yerinde,vurur kafayı yatarım geçen gece 2buçukta mı ne geldi kapıyı açtım doğru uykum kaçmasın diye yatağa koştum,iki adet çocuğum var adamdan(biri karnımda) yeminle de çok seviyorum haftada bir bilemedin bir iki haftada bir çıkmış valla beynini yemekle uğraşamam çok da aşığım,neyini merak ediyorsunuz aman dışardayken uyuyamazmış sanki sefere gidiyor üç beş kamille takılıyor operasyonda sanki. Konusahibi ben nişanlının yerine burdan terkediyorum seni bana fenalık geldi.

Ahahaaa terkmi ediyorsun ölecem gülmekten

Ben kız halimle boyle durumu cekemem ki cok sıkmak iyi değildir insanları Saygı duyuyorum ama fazla abartıyorsunuz sanki ben olsam böyle evlilik yapmam saati saatine hesap vermek ne bilim yani sıkar insanı mutluluklar

Bombosssssss ergen muhabbetleri, buldumcuk mu olmussunuz nolmussunuz belli degil, evlilik evcilik gibi bir sey degil bence, umarım evlenmezsiniz

Bombosssssss ergen muhabbetleri, buldumcuk mu olmussunuz nolmussunuz belli degil, evlilik evcilik gibi bir sey degil bence, umarım evlenmezsiniz

Bunca tantana 15 dk icinmi valla ben onun yerinde olsam iliskimi gozden geciridim boyle omur mu gecer

Iyyy okurken darlandummmm :)
Bi sal nişanlını bacım. Valla tez kaçar söyleyim :)

Yanlış anlamayın ama ortada ciddi bir olgunluk problemi var. İki tarafında biraz daha olgunlaşması ve evliliğe hazır olması gerek. Şu anki durumda evlenirseniz evliliğinizin çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum ama umarım yanılıyorumdur.

Bence evlenmeyin adama yazik olur kendini atese atmasın. Bu kadar tantana 15 dakika icin mi ? Bence o degil de siz kendinizi duzeltmelisiniz acilen zira evlenseniz bile o evlilik yürümez. Takıntıli bir ruh hali sezdim sizde. Hislerim kuvvetlidir ve siz kendinize her istediginizi yaptiracak bir kukla ariyorsunuz.

Ya sen normalmisin??
Uyuyamiyorummussss.
Sevgilin yokken nasil yatiyordun sen basini yastiga koyup? Yasin kac 20 mi, 20 senedir kesin gozune uyku girmiyordu evet evet cunku sevgilin olmadan uyuyamiyorsun.
Gormemisim sevgilisi olmus..
Tez zamanda kurtulur insallah bu garip senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…