- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
burda bence gene de toplum psikolojisi yatıyorYok ya suc sende degil bence kesinlikle haklısınız. Suc size bu zamana kadar tahammul eden bu kadar yuz veren bu huylariniza ragmen sizinle israrla evlenmek isteyen adamda
Gece gece guldurdunuz beni :) Yazdiginizi okuyunca acaba ben nasil bi beddua aldim diye 15 dakika dusundum :) :)
terleyenprensesCunku adam bir birey degil.Baskasina bagimli bir ezik.Varsan baksan evde ya cok sevgiye muhtacti ya da asiri ilgiliydi ailesi.Usuyenle alakasi yok adamin boyle olmasinin.Usuyenprenses degil terleyenprenses te olsaydi bu adam bu sekilde histerikli bagimli olacakti usuyenle alakasi yok olayin yani.
öyle söylediğinde kocaman insanlarız niye birbirimizden izin alalım diyemediniz mi ? Sanki ne derse yapıyorsunuz da bu eksik kalmış.bir arkadaş söylemiş yanıtladım ayrıca izin al diye ben demedim kendisi ilişkinin başında beni alıştırdı ben izin alırım sevdiğim kadından diye
daha önce mantığına uymayan hiçbir ilişkisini devam ettirmemiş
benimle alakalı bir durum olduğunu söyledi
ayrıca çocukken annesini yangında kaybetmiş
yani kimseden ilgi falan görmemiş üvey anne ne kadar ilgili olur siz anlayın
terleyenprenses
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. Adamın bir duruşu yok. Köle gibi kullanılmak istiyor sanki.
Düşüncesi yok . Biri gel dese gelecek, git dese gidecek. Yeme dese yemeyecek sankı. Değişik bir eziklik
burda bence gene de toplum psikolojisi yatıyor
birileri bu şekilde yorum yapmış,yorumlar silsile gibi aynı şekilde devam etmiş
tavsiye için açtım hani taviye
sadece 2 kişi tavsiye vermiş sağolsunlar
bu sokakta kavga eden birisini görünce kalabalıkta herkesin birbirine o ayırsın dediği bir durum gibi
sürü psikolojisi büyük ihtimal
yanlış anlamayın size kızmıyorum
bizim toplumumuz böyle
bir de cidden ne yapıyorsunuz da adam bu kadar vazgeçemiyor ?
Dalga geçmek için söylemiyorum. Ama sizi gerçekten çok merak ediyorum
olmaz olmamalı
çünkü ben ona yemeği bile tek başıma yapmayacağımı, evde ortak yaşayacağımızı ve bu yüzden her şeyi ortak yapacağımızı söyledim
yani sana hizmet ederim demedim,şunu yaparım şöyle yaparım demedim e onun maaşının yarısını alıyorum
ne çıkarı olacakta evlenecek
Sizin kıskançlığınıza ek olarak evde bambaşka sorunlara gebe bu ilişki.babası ve üyey annesinin düğünde altınları alacağız demelerine bile sesimi çıkarmadım
ne bayramda ne nişanda ne yapıcaz diye sormadılar bile sesimi çıkarmadım
kardeşim hastanede yattı ne ablası ne babası aramadı sesimi çıkarmadım
annesi küçükken feci bir şekilde ölmüş,burukluluğunu yaşamasın istiyorum
evet haklısınız tavırlarım belki yanlış ama düzeltmek için elimden geleni yapıyorum,onu seviyorum çünkü
Ama diyorum ya size artık eskisi gibi üstüme titremiyoröyle söylediğinde kocaman insanlarız niye birbirimizden izin alalım diyemediniz mi ? Sanki ne derse yapıyorsunuz da bu eksik kalmış.
Gerçekten bu kadar karşınızda ezilen adama nasıl saygı duyuyorsunuz. Ezik değil demişsiniz ama gerçekten ya eksik anlatıyorsunuz ya abartıyorsunuz. Çünkü anlattıklarınızdan çok ezik bir adam profili çıkıyor.
Sizde rahat bırakın biraz . Yorulmuyor musunuz bu şekilde ?
İnsanı yorar bu kadar kontrol çabası. Nişanlınız değil sanki size emanet edilmiş komşu cocugu gibi.
peki hala niye diye soruyor musunuz, bu kadar insanın benzer minavldeki cevaplarına rağmen?Ama diyorum ya size artık eskisi gibi üstüme titremiyor
derdimi anlatsam da çok önemsemiyor
uzun uzun mesajlar gitti kısa cevaplar geldi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?