Ne oluyorr ?

Yok ya suc sende degil bence kesinlikle haklısınız. Suc size bu zamana kadar tahammul eden bu kadar yuz veren bu huylariniza ragmen sizinle israrla evlenmek isteyen adamda
burda bence gene de toplum psikolojisi yatıyor
birileri bu şekilde yorum yapmış,yorumlar silsile gibi aynı şekilde devam etmiş
tavsiye için açtım hani taviye
sadece 2 kişi tavsiye vermiş sağolsunlar
bu sokakta kavga eden birisini görünce kalabalıkta herkesin birbirine o ayırsın dediği bir durum gibi
sürü psikolojisi büyük ihtimal
yanlış anlamayın size kızmıyorum
bizim toplumumuz böyle

15 dakika icin mi?
Arasaydin benim uykum var yatiyorum kuzeninde saglikla gidip gelsin deseydin.mesela
Yormamak lazim insanlari.biraz sosyal yonden kapalisin galiba kendine trip atmayi iş edinmissin

Vallahi birgun kazara karsisina cikar yolda ucakta arabada serviste huzur veren bir bayan ozman mumla ararsin adami.oyle kadinlar taniyorumki yuzune bakilmaz ama adam dibinden ayrilmiyor huzur veriyor olesiye asik ediyor kendine. Oylelerinide gordumki ay paracasi gibi ama tribi dalgasi sorunu miymiyligi hic bitmiyor. Yani demem o ki neye guveniyosan bu kadar fazla guvenme kendine

Jane Austen romanlarındaki yan karakterler gibisiniz.
Böyle dediğim hemen olsun ayyy yoksa düşüp bayılacağım, ayyy uykularım kaçtı bak görüyor musun hay Allah diyen bir kadın karsısında da mıy mıy mıy aman prensesim uykusuz kalmış diyen biri. (Bir canlandırın gözünüzde)
Bence gerçekten de gerçek olamazsınız tam bir roman karakterisiniz ikinizde.
Hani böyle el bebek gül bebek büyümüş, hep ben hep ben, çıtkırıldım kızlar olur ya aynen öyle. Bide böyle peki karıcım,peki canım, canıma okusan da tamam çünkü ben daha olgun, daha net, daha az mızmız bir başka kadın bulamam diyen bir tip bulmuşsun.
Kesinlikle ayrılmayın siz. İyi denk gelmişsiniz bu fırsatı kaçırmayın.

terleyenprenses

Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. Adamın bir duruşu yok. Köle gibi kullanılmak istiyor sanki.
Düşüncesi yok . Biri gel dese gelecek, git dese gidecek. Yeme dese yemeyecek sankı. Değişik bir eziklik

bir arkadaş söylemiş yanıtladım ayrıca izin al diye ben demedim kendisi ilişkinin başında beni alıştırdı ben izin alırım sevdiğim kadından diye
öyle söylediğinde kocaman insanlarız niye birbirimizden izin alalım diyemediniz mi ? Sanki ne derse yapıyorsunuz da bu eksik kalmış.
Gerçekten bu kadar karşınızda ezilen adama nasıl saygı duyuyorsunuz. Ezik değil demişsiniz ama gerçekten ya eksik anlatıyorsunuz ya abartıyorsunuz. Çünkü anlattıklarınızdan çok ezik bir adam profili çıkıyor.

Sizde rahat bırakın biraz . Yorulmuyor musunuz bu şekilde ?
İnsanı yorar bu kadar kontrol çabası. Nişanlınız değil sanki size emanet edilmiş komşu cocugu gibi.

Eee iste dedim ya ya asiri ilgi ya da tam tersi.Histerikli olarak birine baglanma istegi,sozunden cikmama istegi,izin alma istegi...Sen ne kadar kabul etmesen de bu boyle usuyen.Is hayatiyla ozel hayati birbirine karistirma.Onlar farkli.Tekrardan diyorum bu cocugun boyle olmasinda senin bir ilgin yok.He senin hosuna gitse de kendini boyle ozel hissetmek istesen de yok.

Aynen oyle usuyen de terleyen de olsa boyle olacakti :) Bu ezikligi zaten hosuna gidiyor.Hemen savunmaya gecti baskasina boyle degil benimle alakali diye mesela beni alintiladigi mesajda.Hayir degil.Anlamak istemiyor usuyen de.
Bence rahat birakalim ikisini de cunku usuyen ayri sorunlari olan biri cocuk apayri bir vaka.Baskalariyla olma sanslari normal olmayan psikolojiyle zaten olanaksizmis.

Nişanlınız muhtemelen sizden başka birini tanımamıştır sevgili olarak.
Tanımış olsaydı dünyada normal bir sürü kadın olduğunu ve sizinle birlikte olarak kendisine çok büyük bir ceza verdiğini görmüş olurdu

Hahah:))
Usuyenprensesten toplum analizi :))
Ona suru psikolojisi degil, aklin yolu bir denir.

bir de cidden ne yapıyorsunuz da adam bu kadar vazgeçemiyor ?

Dalga geçmek için söylemiyorum. Ama sizi gerçekten çok merak ediyorum

Adami manipule ediyor.
Yogun bir psikolojik baski var adamin uzerinde o da hatali olduguna inandirilmis.
Burada yaziyor ya onu yaptin ses eetmedimbuna soyle anlayis gosterdim sunu hosgordum, ben kotu biri degilim vs diye
Adam da aa aslinda anlayisli ama ben boyle yapinca deliriyor, suc benim falan diyor muhtemelen.
E bir parca da sinik, pasif biri bence.
Yani prensesin cok muhtesem, cok guzel olmasi vazgecilmeyecek meziyetleri olmasi vs degil mesele.

Sizin kıskançlığınıza ek olarak evde bambaşka sorunlara gebe bu ilişki.
Hiç olurunu görmedim. Hayırlısı..

Senden baskasiyla konusmaktan keyif almiyorum bombos geliyor sendwn baska hersey.Sizce bunu neden demis olabilir? Sen bu soruyu bize niye soruyosun ? Bizden neyin tavsiyesini bekliyosun bu sorunda ?

Bizi aptal yerine koyuyosun su anda.Ne tavsiye verebiliriz bu soruna senin biz ? Sen bizden duymak istedigin seyleri duymak icin bunlari yaziyorsun.Bunu itiraf et lutfen.Bir onceki konunda hatirlarsan sayfalarca sana tavsiye verdim de noldu?

usuyenprenses

Son düzenleme:
Yanımda susan bir erkekle değil de, 15 dk için dırdır yapan ve uzatan biriyle evlenmezdim, hala kıskançlık yapmıyorum diyorsunuz,

Ama diyorum ya size artık eskisi gibi üstüme titremiyor
derdimi anlatsam da çok önemsemiyor
uzun uzun mesajlar gitti kısa cevaplar geldi yerine

Ama diyorum ya size artık eskisi gibi üstüme titremiyor
derdimi anlatsam da çok önemsemiyor
uzun uzun mesajlar gitti kısa cevaplar geldi yerine
peki hala niye diye soruyor musunuz, bu kadar insanın benzer minavldeki cevaplarına rağmen?
ya da sorunuzun cevabı aldıysanız nasıl davranmayı planlıyorsunuz?

Herkes aynı şeyi yazmış ama ben de yazmak istiyorum. Çok zor bir insansın, nişanlın da peygamber sabrı var sanırım. Ama her şeyin bir sonu vardı konu sahibi. Yakında yalnız kalacaksın, ya nişan atılacak ya da boşanacaksın. Çünkü seninle bir ömür geçmez ne yazık ki. Bir de gitmişsin adama kendini düzelt demişsin, önce sen bi kendini düzelt. Adam senin kuklan değil ki her çektiğinde gelsin. Bence uzman yardımı almalı ve bu ‘her şeyi ben bilirim’ tavrını bırakmalısın. Zira ne sana ne de nişanlına ömür geçer böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…