Ne oluyorr ?

Siz farkında değilsiniz ama yavaş yavaş geri dönülmeyecek şekilde soğutuyorsunuz bu insanı kendinizden. Kendi sonunuzu kendiniz yaratacaksınız.

Diğer arkadaşlar yeterince söylemiş zaten, daha fazla eleştirmeyeceğim. Fakat yazmadan edemedim. Siz bu insan her nazınızı çeker sanıyorsunuz, fakat kimse kimsenin her nazını çekmez. Adam yavaş yavaş soğuyor, aramaları azalmış, artık farkındaysanız siz sorun yarattığınızda üzerinize düşmüyor, bezmiş belli. Bırakıyor. 15 dk nedir? Hadi geç kalmasına kızdınız diyelim, bunun çözümü bütün gün trip atmak değildir. Her şeye böyle tepki verirseniz bu insan bir yerden sonra sizinle mutlu zaman geçirememeye başlar, ilişkiniz karşılıklı susmalara dönüşür. Böyle meseleden bir gün trip atarsanız bir bakmışsınız birlikte sadece surat asıyorsunuz. Bunun devamı ya mutsuz bir evlilik, ya ayrılık.

Adam sorunlardan bezmiş ve belki çözüm olur diye bir an önce evlenelim demiş. Yoksa ayrılacaksınız, hala alternatif çözüm arıyor; ama yakında aramayacak. Bunları göremiyor musunuz cidden?

Kaybetmek istemiyorsanız bir an önce kendinize çeki düzen verin. İlişki bitmeye gidiyor, bunu dışarıdan bakan bir göz rahatlıkla görebilir. Yapmayın bunu.

Bu arada bence şunu da fark edin.

Sizin sorununuz kıskançlık değil. Sizin sorununuz sürekli bir şekilde huzursuzluk çıkarıp naz niyaz yapıp sevgilinizin size sürekli kendini kanıtlamasını, gönüller almasını, üzerinize düşmesini beklemek. Kıskançlık onun bir parçası sadece. Bu yanlış bir yöntem. Kısa vadede nazınız çekilir, uzun vadede karşınızdaki kişi yanında mutlu olduğu, huzurlu kaldığı insanlara yönelir. Bu illa aldatma olmak zorunda değil, ama kimse ona sürekli sorun çıkaran sürekli gergin hissettiği biriyle görüşmek istemez. İçten içe uzaklaşır.

bunları da yapıyoruz o kadar kötü geçmiyor zamanlarımız :)
bir derdim var bölümü olduğu için sadece dert kısmını yazdım
dün mesaj atmış toparlanamıyorum diye
hiçbir şeyden keyif almaz olmuş, yemekte yememiş
yesem de yediğim yemekten de zevk almıyorum senden başka herkese karşı boş hissediyorum demiş
ne yapmam lazım?

Hii, adam 15 dakika geç eve gittigi için nisanlisindan azar isitecek, sonrada "daha erken evlenelim mi" diyecek. En ezik erkek bile bunu yapmaz. Konularini hiç ama hiç inandirici bulmuyorum.
inanıp inanmamak size kalmış ne yapayım sizi inandırmak için ha ne istersiniz ?

Hii, adam 15 dakika geç eve gittigi için nisanlisindan azar isitecek, sonrada "daha erken evlenelim mi" diyecek. En ezik erkek bile bunu yapmaz. Konularini hiç ama hiç inandirici bulmuyorum.
mesajların ekran görüntüsünü atayım kimseye burda yalan söyleyecek değilim hem amacım ne olcak Allah aşkına

“Erken evlenelim” demek “yetti artık şu nikahı kıyalım da ben sana yapacağımı biliyorum, bak bakalım çekiyor muyum o zaman bu hallerini” demek olabilir mi?
olmaz olmamalı
çünkü ben ona yemeği bile tek başıma yapmayacağımı, evde ortak yaşayacağımızı ve bu yüzden her şeyi ortak yapacağımızı söyledim
yani sana hizmet ederim demedim,şunu yaparım şöyle yaparım demedim e onun maaşının yarısını alıyorum
ne çıkarı olacakta evlenecek

bu kadar vazgeçilmeyecek neyiniz var acaba en çok bunu merak ettim.. sevgiyle falan açıklanamaz çünkü bu ilişki..
niye ben kötü birisi değilim sadece bazı davranışlarım yanlış olabilir düzelir
kimse için kötülük düşünmem başkaları için bile dua ederim
mesela bu konuyu başkası açsa kendini inşallah düzelir ve mutlu olurlar derdim,ama burda herkes inşallah senden ayrılır diyor işte farkımız bu
ve ben ona hiç yalan söylemiyorum, sadığım ona
babası ve üyey annesinin düğünde altınları alacağız demelerine bile sesimi çıkarmadım
ne bayramda ne nişanda ne yapıcaz diye sormadılar bile sesimi çıkarmadım
kardeşim hastanede yattı ne ablası ne babası aramadı sesimi çıkarmadım
annesi küçükken feci bir şekilde ölmüş,burukluluğunu yaşamasın istiyorum
evet haklısınız tavırlarım belki yanlış ama düzeltmek için elimden geleni yapıyorum,onu seviyorum çünkü

teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam
umarım adam sizden ayrılır demediğiniz için de teşekkürler

ben sizin konularınıza inanamıyorum. Gerçekten çok zor bir insansınız. Ben okurken fenalık geliyor , nişanlınız nasıl katlanıyor tüm bunlara anlayamıyorum. Kendisinde peygamber sabrı var herhalde.

15 dk diyorsunuz ya 15 dakika ? Ayrıca izin almak niye ? Koskocaman adam sizden izin mi alıyor ? Bu kadar ezik bir nişanlım olsa ben soğurdum kendisinden.
Ayrıca o eve girmeden uyuyamıyorum demişsiniz . Bunlar hep acındırma lafları bence. Asıl sorun uyayamıyor olmanız değil , baskınlık kurmak istemeniz .

Böyle hayat geçer mi ? Zor olmuyor mu izin almak , izin vermek . İş yeri mi bu . Bir de izin kagıdı yazın oldu olacak.

Bazen cidden hayretler içerisinde kalıyorum.

Not : Düzeleceğinize hiç inanmıyorum.

bir de cidden ne yapıyorsunuz da adam bu kadar vazgeçemiyor ?

Dalga geçmek için söylemiyorum. Ama sizi gerçekten çok merak ediyorum

Daha onceki yorumlarda birkac defa yazilmis kabul etmemissin ama bu bir gercek.Nisanlin malesef kendine guvensiz ve ezik.Bir durusu yok.Hani sana diyoruz ya normal degilsin diye nisanlin senden daha beter ruhsal sorunlu.Bu bagimlilik gittikce sana daha da articak.Ben olsam coktan sogumustum boyle bir adamdan ama senin bu durum hosuna gittigi icin gormuyorsun nisanlilik ezikligini.Bu adamdan evi cekip cevirecek koca olur mu emin degilim.Evlendiginizde de evin tum tum yuku sizde olacak,herseyin karar mercii sen olacaksin.Tek basina birseyi yapamayan biri cunku bu adam.Ama senin de istedigin tam olarak ta buydu zaten.O yuzden problem yok.

Cunku adam bir birey degil.Baskasina bagimli bir ezik.Varsan baksan evde ya cok sevgiye muhtacti ya da asiri ilgiliydi ailesi.Usuyenle alakasi yok adamin boyle olmasinin.Usuyenprenses degil terleyenprenses te olsaydi bu adam bu sekilde histerikli bagimli olacakti usuyenle alakasi yok olayin yani.

Bu tarz yorumlar her konusunda tekrar tekrar yapıldı ama ders çıkardığı falan yok.

Geçen konusunda da yüzük attığını yazdığı için "adamı darlama, böyle ilişki olmaz, büyü artık, kendinden soğutuyorsun, hayat böyle basit yaşanmaz, güçlü ol, her kavgada yüzük atılmaz" vs. yazıldı.
Prenses ise sadece "yüzük atılmaz" kısmını çözüm olarak alıp "artık yüzük atmıyorum ama günlerce trip attım kendine çeki düzen vermeli" diyor..

bir arkadaş söylemiş yanıtladım ayrıca izin al diye ben demedim kendisi ilişkinin başında beni alıştırdı ben izin alırım sevdiğim kadından diye

hayır kesinlikle ama kesinlikle ezik değil
iş yerinden de haksız bir durumda 40 kişiden kimseden ses çıkmaz sadece ondan ses çıkar
ezik olsa böyle mi olur
hakkını asla yedirmez
bana karşı da hoşlanmadığı bir şey oldu mu net olarak ifade ediyor
bu kelimeyi onun adına kabul edemem

daha önce mantığına uymayan hiçbir ilişkisini devam ettirmemiş
benimle alakalı bir durum olduğunu söyledi
ayrıca çocukken annesini yangında kaybetmiş
yani kimseden ilgi falan görmemiş üvey anne ne kadar ilgili olur siz anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…