- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Gece gece guldurdunuz beni :) Yazdiginizi okuyunca acaba ben nasil bi beddua aldim diye 15 dakika dusundum :) :)Yazdim sildim.
Yazdimmm sildimm.
Nasil bir beddua almiski, sizinle evlenecek duruma gelmis.
Tobestaggfirr..
Merhaba arkadaşlar size yazmıştım aşırı kıskançlığımla ilgili ve her tartışmada yüzük çıkarmamla ilgili
siz de beni haklı olarak eleştirdiniz ve ben hemen nişanlımı da keybetmek istemediğimden kendimi toparladım
size yazdığımdan beri bu konular sorun olmuyor artık
eskiden tek sorun bunlar olurdu
şimdi bunlar sorun değil başka sorun var
pazar ve pazartesi günü beraber dışarıdaydık
kesinlikle kıskançlık yapmadım
bir önceki gün kuzeni askere gittiği için benden de izin alarak arkadaşlarıyla asker evinin önünde oturdular
12ye kadar oturabilir miyiz dedi 12.15 de evde oldu
ben de bu yüzden tartıştım çünkü o eve gelmeden uyuyamıyorum
biliyor uyuyamadığımı neden böyle yapıyor anlamıyorum
gerçi ilk defa bu kadar geç kaldı
sana dürüst oldum eve geldim deyip erkenden mesaj atıp uyuyorum diye yalan söylesem mutlu olacaktın galiba diyor, dürüst davranmak meziyetmiş gibi sunuyor önüme, dedim olması gereken bu
neyse dışarı çıkınca yüzüme yansıdı tabiki canımın sıkkınlığı
ona diyorum benim canım sıkkınken sen benim keyfimi yerine getirmen gerekiyor
yani eskiden öyle yapardı ama o da susuyor
dün neredeyse tüm gün sustu,daldı
çok rahatsız oldum
eve gelince yazmadım o da yazmadı
sonra mesaj atmış daha erken evlenelim mi
bu ne perhiz ne lahana turşusu
ben de dedim olmaz, kendini düzelt
anlatıyorum,anlatıyorum tamam diyor özür dilerim diyor gene aynı
dün gece sadece iyi geceler diye mesaj attı
bir de kuzenimin asker eğlencesinde elbise giydim ona kızmış söylendi söylendi ben de iyi geceler yazdım sadece
aramadı bile uyumadan
sabah uyandırırdı uyandırmadı
ben de serviste ondan uzak oturdum
şimdi konuşmuyoruz
hiç mesaj atmadı,huyu değildir ya yazmadan duramazdı
ne bu böyle gene tavırlara girdi ya
uyuyamıyorum diyorum kendisi uyuyor,hayatta böyle yapmazdı ya
yanınızda susan bir erkekle evlenir misiniz?
ya da bu kadar değişen bir erkekle?
bunları da yapıyoruz o kadar kötü geçmiyor zamanlarımız :)Ne sorununuz var ?
Sürekli dert yanan herşeyi büyüten biriyseniz tamam demesine bile şükretmeniz lazım
Sevgililik biraz romantizm biraz eğlence biraz çekim çoğunlukla kahkahadan oluşur sizde bunlar yok
İzin al izin ver 15 dakika elbise kapıönü?
Yaşınızın zamanınızın kıymetini bilmiyosunuz
Gidin bi sinemaya izleyin romantik bi film
Lunaparka gidin çarpışan arabaya binin atın stresinizi alın elinizede pamuk şekerleri sarıla sarıla dönün evinize
Gidin konsere bağıra çağıra şarkı söyleyin
Yağmur yağarsa dans edin
Anı yaşayın mutlu olun
Derdinize çözüm kimse olamaz maniküre gidince kuaföre anlatın mecbur dinliyolar rahatlamış olarak çıkın
inanıp inanmamak size kalmış ne yapayım sizi inandırmak için ha ne istersiniz ?Hii, adam 15 dakika geç eve gittigi için nisanlisindan azar isitecek, sonrada "daha erken evlenelim mi" diyecek. En ezik erkek bile bunu yapmaz. Konularini hiç ama hiç inandirici bulmuyorum.
mesajların ekran görüntüsünü atayım kimseye burda yalan söyleyecek değilim hem amacım ne olcak Allah aşkınaHii, adam 15 dakika geç eve gittigi için nisanlisindan azar isitecek, sonrada "daha erken evlenelim mi" diyecek. En ezik erkek bile bunu yapmaz. Konularini hiç ama hiç inandirici bulmuyorum.
olmaz olmamalı“Erken evlenelim” demek “yetti artık şu nikahı kıyalım da ben sana yapacağımı biliyorum, bak bakalım çekiyor muyum o zaman bu hallerini” demek olabilir mi?
niye ben kötü birisi değilim sadece bazı davranışlarım yanlış olabilir düzelirbu kadar vazgeçilmeyecek neyiniz var acaba en çok bunu merak ettim.. sevgiyle falan açıklanamaz çünkü bu ilişki..
Siz farkında değilsiniz ama yavaş yavaş geri dönülmeyecek şekilde soğutuyorsunuz bu insanı kendinizden. Kendi sonunuzu kendiniz yaratacaksınız.
Diğer arkadaşlar yeterince söylemiş zaten, daha fazla eleştirmeyeceğim. Fakat yazmadan edemedim. Siz bu insan her nazınızı çeker sanıyorsunuz, fakat kimse kimsenin her nazını çekmez. Adam yavaş yavaş soğuyor, aramaları azalmış, artık farkındaysanız siz sorun yarattığınızda üzerinize düşmüyor, bezmiş belli. Bırakıyor. 15 dk nedir? Hadi geç kalmasına kızdınız diyelim, bunun çözümü bütün gün trip atmak değildir. Her şeye böyle tepki verirseniz bu insan bir yerden sonra sizinle mutlu zaman geçirememeye başlar, ilişkiniz karşılıklı susmalara dönüşür. Böyle meseleden bir gün trip atarsanız bir bakmışsınız birlikte sadece surat asıyorsunuz. Bunun devamı ya mutsuz bir evlilik, ya ayrılık.
Adam sorunlardan bezmiş ve belki çözüm olur diye bir an önce evlenelim demiş. Yoksa ayrılacaksınız, hala alternatif çözüm arıyor; ama yakında aramayacak. Bunları göremiyor musunuz cidden?
Kaybetmek istemiyorsanız bir an önce kendinize çeki düzen verin. İlişki bitmeye gidiyor, bunu dışarıdan bakan bir göz rahatlıkla görebilir. Yapmayın bunu.
Bu arada bence şunu da fark edin.
Sizin sorununuz kıskançlık değil. Sizin sorununuz sürekli bir şekilde huzursuzluk çıkarıp naz niyaz yapıp sevgilinizin size sürekli kendini kanıtlamasını, gönüller almasını, üzerinize düşmesini beklemek. Kıskançlık onun bir parçası sadece. Bu yanlış bir yöntem. Kısa vadede nazınız çekilir, uzun vadede karşınızdaki kişi yanında mutlu olduğu, huzurlu kaldığı insanlara yönelir. Bu illa aldatma olmak zorunda değil, ama kimse ona sürekli sorun çıkaran sürekli gergin hissettiği biriyle görüşmek istemez. İçten içe uzaklaşır.
bunları da yapıyoruz o kadar kötü geçmiyor zamanlarımız :)
bir derdim var bölümü olduğu için sadece dert kısmını yazdım
dün mesaj atmış toparlanamıyorum diye
hiçbir şeyden keyif almaz olmuş, yemekte yememiş
yesem de yediğim yemekten de zevk almıyorum senden başka herkese karşı boş hissediyorum demiş
ne yapmam lazım?
bir de cidden ne yapıyorsunuz da adam bu kadar vazgeçemiyor ?
Dalga geçmek için söylemiyorum. Ama sizi gerçekten çok merak ediyorum
Bu arada bence şunu da fark edin.
Sizin sorununuz kıskançlık değil. Sizin sorununuz sürekli bir şekilde huzursuzluk çıkarıp naz niyaz yapıp sevgilinizin size sürekli kendini kanıtlamasını, gönüller almasını, üzerinize düşmesini beklemek. Kıskançlık onun bir parçası sadece. Bu yanlış bir yöntem. Kısa vadede nazınız çekilir, uzun vadede karşınızdaki kişi yanında mutlu olduğu, huzurlu kaldığı insanlara yönelir. Bu illa aldatma olmak zorunda değil, ama kimse ona sürekli sorun çıkaran sürekli gergin hissettiği biriyle görüşmek istemez. İçten içe uzaklaşır.
bir arkadaş söylemiş yanıtladım ayrıca izin al diye ben demedim kendisi ilişkinin başında beni alıştırdı ben izin alırım sevdiğim kadından diyebir de cidden ne yapıyorsunuz da adam bu kadar vazgeçemiyor ?
Dalga geçmek için söylemiyorum. Ama sizi gerçekten çok merak ediyorum
hayır kesinlikle ama kesinlikle ezik değilDaha onceki yorumlarda birkac defa yazilmis kabul etmemissin ama bu bir gercek.Nisanlin malesef kendine guvensiz ve ezik.Bir durusu yok.Hani sana diyoruz ya normal degilsin diye nisanlin senden daha beter ruhsal sorunlu.Bu bagimlilik gittikce sana daha da articak.Ben olsam coktan sogumustum boyle bir adamdan ama senin bu durum hosuna gittigi icin gormuyorsun nisanlilik ezikligini.Bu adamdan evi cekip cevirecek koca olur mu emin degilim.Evlendiginizde de evin tum tum yuku sizde olacak,herseyin karar mercii sen olacaksin.Tek basina birseyi yapamayan biri cunku bu adam.Ama senin de istedigin tam olarak ta buydu zaten.O yuzden problem yok.
daha önce mantığına uymayan hiçbir ilişkisini devam ettirmemişCunku adam bir birey degil.Baskasina bagimli bir ezik.Varsan baksan evde ya cok sevgiye muhtacti ya da asiri ilgiliydi ailesi.Usuyenle alakasi yok adamin boyle olmasinin.Usuyenprenses degil terleyenprenses te olsaydi bu adam bu sekilde histerikli bagimli olacakti usuyenle alakasi yok olayin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?