Ne oluyorr ?

Neyse anlatsam da anlamayacaksınız ne diyeyim

yok olmuş baya

Baya toparlamışsın :))) çok faydası olmuş yazışmaların,

usuyenprenses canım belki saçma gelecek ama sen bir doktora git inan ilaçlar seni rahatlatacak saçma sapan saplantılarından bu kıskançlık duygularından kurtulacaksın.davranışların normal değil sen bu şekilde mutlu olamazsın ,doktora anlat bu yaşadıklarını o sana gereken şeyleri söyleyip verecektir

Düzelttim konu kıskançlıktı ondan
estağfurullah ya ne aptalı

Bak guzelim kac yasindasin bilmiyorum ama iliskin bu sekilde yurumez. kimse kimsedne izin falan almaz bu bir sacmalik bu birincisi. bu kadar skstirigin adam evliyken baskasina kacar yada seni birakir evde huzur denen bisey kalmaz kendime ceki duzen ver

Kendini toparladın mı?

Bu toparlamış halin mi?

Aşk, sevgi, evlilik böyle bir şey değil yavrucuğum.Sana burda kaç kere anlattılar bunu. Biriyle nişanlanınca ya da evlenince onun sahibi olmuyorsun. Kimse kimsenin sahibi efendisi değil, o-la-maz. Sende yapma bunu, sana yapılmasına da izin verme. Mahsus mu açıyorsun bu konuları, kendine saydırmak için mi? Çünkü böyle insanların varlığına inanmak istemiyorum, olmamalı ya!

Allah aşkına nişanlınız sizin çocuğunuz mu? Niye annesi babası gibi hesap soruyorsunuz? Kuzeninin asker eğlentisinden 12de eve gitse nolur? Koskoca adam ya başına ne gelecek? Bu şekilde sıkarak yalana teşvik ediyosunuz. Terkedileceksiniz yakında haberiniz olsun

'' benim canım sıkkınken sen benim keyfimi yerine getirmen gerekiyor'' yaaaaa oyuncak mı kukla mı soyratımı nişsanlınız?? tutumunuz çok ama çoook yanlış.adam eve 12.15 te varmış..e demek ki 15 dakika varış süresi ayrıca 30 dakika olsa ne olur buna rağmen size hesap vermiş buna rağmen siz yine laf sokmuşsunuz. evet ben de olsam sizden ayrılırım ..sizinle geçim çok zor insanı bunaltırsınız!!!

işte onu söyleyin nasıl davranayım ?
nasıl mutlu oluruz
hala bu soruyu sorduğunuza inanamıyorum gerçekten
bütün bu kadınlar mı ifade güçlüğü çekiyor acaba
yapacağınız şeyi bir sürü arkadaş söyledi ben de söyleyeyim
nişanlınızı daraltmaktan bu kadar kontrol altına tutmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz
kendinize bir meşgale bularak başlayın işe
kitap okumaya başlayın en basiti
gün içinde nişanlınızı daha az düşünün
ya da nişanlınız dışardayken siz de ya dışarı çıkın ya eve arkadaşlarınızı çağırın ya da hiçbirşey yapamıyorsanız açın sürükleyici bir dizi ilemeye başlayın
ve o dışardayken onu düşünmekten vageçin
ne yapıyor ne ediyor yanında kim var sorularını beyninizin bi köşesine atmaya çalışın başta kolay olmayacak evet ama zamanla alışacaksınız inanın ama yeterki çaba gösterin lütfen

Bir iliskinin saglikli yurumesi icin iyi ya da sadik olman yetmez, denge ve saglikli bir psikoloji de gereklidir.. zaten o yazdiklarin olmasi gerekenler, lutuf degil gel gelelim adama oglun gibi davranip karsiliginda hala seninle birlikte olmasi da seni annesi yerine koydugunu gosteriyor, mesajinin sonunda yazdiginda nedenini acikliyor.. seni birakmiyor cunku seni annesi olarak goruyor.. her hareketine izin isteyen, kurallari astiginda azarlanacagi, o yatmadan yatmayan biri istiyor hayatinda.. sen onun annesisin konu sahibi sevgilisi degil, bu sekilde devam edersen evlendiginde ellerinle buyutecegin bir oglun olacak..

Ama isteseydi böyle mutlu olmadığını dile getirmezdi
senlik değil ama mutlu değilim diyor
kendi içimde kayboldum diyor
ne yapmam lazım ?

akşam dışarı çıkamam
ama dün esaretin bedeli filmini açtım hiç yazmadım,aramadım
tam film biterken o yazdı
film ya da dizi iyi fikir
teşekkürler

ne yapmam lazım ?

e yani şimdi yazmayayım diyorum da çok afedersiniz annesi yerine koyduğu bir kadınla öpüşmek normal mi? hem annelik hem sevgililik yapılabilinecek bir şey mi? siz bu kadar kontrolcü ve kıskanç olmayıp sadece sevgilisi olsaydınız bu sorunlarla karşılaşmazdınız.. bir psikoloğa beraber gitmelisiniz bence..

Senle evlenen kafayı yemiştir...varsın kaçsın

ne yapmam lazım ?

Sevgilin çok net bocalıyor bi hemen evlenelim diyor, bi mutlu değilim diyor sevgilin çıkış yolu arıyor.
Daha önce de sana demiştim ilişkide bir kere bile taraflardan birisi "ayrılsam da bi şey olmaz" noktasına ulaşmışsa hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
O alttan almalar, herşeye tamam demeler kaybetme korkusundan o da gidince nezaket, aman sen üzülme ben yapmam demeler de gidiyor.
Eski ilişkilerimde ve çevremde gördüğüm kadarıyla erkeğin bocalamasının sonucunda ya başka birisine aşık oluyor ya da dengesizlikleriyle kadının anasından emdiği sütü burnundan getirip öyle ayrılıyor. Sonuç hep ayrılığa geliyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…