- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eşimin babaannesi ısrar kıyamet 10 15 kez gelin gelin diye aratınca her zaman bahane de bulanamıyor ama gerçekten bıktımÇok basit ben hamileyim çok halsizim dersiniz. Çocuk doğduktan sonra da zaten çocukla ilgileneceğiniz için bu kadar sık çağırmazlar.
Normalde haftada bir gündüzleri giderim görürüm babaanne dışında kimse de gelmedin etmedin demez ama bu aralar öyle sıklaştı ki bu karantinanın doruk noktasındayken bile aynıydıBence biraz uzağa taşının imkanınız varsa.Benim eşimin ailesidr böyle sırf bu yüzden onlarla aynı şehire taşınmıyorum.
Koy dolaba yarın akşam yersiniz hadi gel hep beraber şunu yiyelim cevap bu her seferinde yalan bulamıyorum uyduracakEvde yemeğim var diyin
Sıradaki doktor muayenenize esiniz olmadan gidin ve doktorun kalabalık ortama kesinlikle girmemeniz gerektiğini söylediğini belirtin. Bu haftalardan sonra artık daha çok dikkat etmem gerekiyormus diyin eşinize. Kusura bakmasınlar sağlık bu diyin.Normalde haftada bir gündüzleri giderim görürüm babaanne dışında kimse de gelmedin etmedin demez ama bu aralar öyle sıklaştı ki bu karantinanın doruk noktasındayken bile aynıydı
Bu sefer ertesi akşam kuzenleri falan toplanıp geliyorlar aa leyloş yenge rahatsızmış gelmedi de biz bakalım dedik diye gelmişken teklif edilmediği halde kalıyorlar bana bir dünya nevresim derdi çıkıyor mıçmıçlığı seviyorlar azizimEşin gitsin sen gitme uykun gelsin bişey olsun yani..
Yedirmeye ne meraklı kv de ya temizlik yaptrmaya da meraklı olsaydı. Sürekli rahatsız etmek için yedirmeyi seçen minnoş kaynana candırbizimki de yedirmemek için aç kalır o derece her neyse beni size gelirken köpek ıstırdı korkuyorum artık gelemem altıma sıfır model araba istiyorum gelmek için deyin aaa ne biçim gelin araba istiyor birde diye sizden sogurlar sürekli bir şey istwyin gidince yemekleri begenmeyin laf sokun zırt pırt çagırmasınlar bunları eşinizz yokken yapın eşinize bir şey derlerse siz onları eşinize övün kesinlikle işe yarıyor
Yemeğe kayınvaldem yapmıyor ki o iyiyken rahatsız değilken arada yapar çağırırdı gözüme batmazdı şimdi o rahatsız yemek yapamıyor eltisi yapıyor birlikte yiyip içiyorlar yenge arıyor ya da kızlarına aratıyor tam bir emrivakiYedirmeye ne meraklı kv de ya temizlik yaptrmaya da meraklı olsaydı. Sürekli rahatsız etmek için yedirmeyi seçen minnoş kaynana candırbizimki de yedirmemek için aç kalır o derece her neyse beni size gelirken köpek ıstırdı korkuyorum artık gelemem altıma sıfır model araba istiyorum gelmek için deyin aaa ne biçim gelin araba istiyor birde diye sizden sogurlar sürekli bir şey istwyin gidince yemekleri begenmeyin laf sokun zırt pırt çagırmasınlar bunları eşinizz yokken yapın eşinize bir şey derlerse siz onları eşinize övün kesinlikle işe yarıyor
Eltisinede yazık sürekli yemek mi yedircek millete ayıp bişey kimse bana emrivaki yapamıyor eşimde dahil ilk başlarda çok yapardı cingar çıkardım ben.Yemeğe kayınvaldem yapmıyor ki o iyiyken rahatsız değilken arada yapar çağırırdı gözüme batmazdı şimdi o rahatsız yemek yapamıyor eltisi yapıyor birlikte yiyip içiyorlar yenge arıyor ya da kızlarına aratıyor tam bir emrivaki
Valla sürekli bişey istiyceksin benim kv de öyle sürekli istiyordu baktım. O istemeden ben istiyorum beni çekiştirmekten bir şey isteyemez oldu kurtulduk eşimle yoksa görgüsüzlüğün bini birdi neler neler yazsam olay olurAy bir dakika süper taktik ❤❤❤ her eve lazım
Hamileliğimi düşünüyorlarsa yolda köpek saldırsa ısıra bebeğe bir şey olur korkusu da yaşamaları gerekirdi çok tatmamı istiyorlarsa ufak kaseye koyup yollayabilirler ben düşüncesizliğe kızıyorum ilk bebeğimi kaybettim zaten sırf bir tabak et için köpek ısırsa bir şey olsa ne olacakHamile olduğunuz için , kendilerinin yediği şeylerden sizde yiyin diye böyle davranıyorlardır .
Çok rahatsız oluyorsanız arada bir gidin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?