Ne pişirseler gelin diyen eş tarafı

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.022
398
Çok güzel çok harika kulağa güzel geliyor değil mi ? Eşimin tarafıyla ufak tefek sorunlar haricinde büyük sorunlarımız yok çok şükür seviyorum da onları. fakat bir huyları var ki iyi niyetli olsalar bile bir süre sonra insanı bayıyor.Şu an hasta ama iyiyken kayınvalidem özel bir yemek yaptığında çağırırdı her zaman değil bu da bana batmazdı normal karşılardım. Şimdi o görevi eşimin yengesi üstlenmiş durumda.Geçen gün kayınpederim çağırdı hemen bize gelin diye(eşimin yengesiyle altlı üstlü oturuyorlar beraber yemek yiyorlar) apar topar biz de birine bir şey oldu sandık gittik yolda köpek dolu arada 3 ev var ama akşamları yolda köpek dolu oluyor ve korkuyorum bildikleri halde gelin de gelin diye arıyorlar gittik köpekler koşturmaya çalıştı derken nefes nefese kaldım korktum küçüklüğümden beri korkuyorum zaten ağlamaya başladım korkudan köpek fobimi yenemedim.Bir gittik ortada bir tabak et var bizi et yemek için çağırmışlar sofrada 10 kişi var bir şey demedim ama sinir oldum sanki et diye öldük normalde zaten sevmem o kadarcık şey için insan mı çağırılır dedim içimden belli etmedim.Dün de yine aradılar özellikle akşamları arıyorlar bir şey yaptılarsa gelin pide yaptık diye çağırıldık bu sefer de her seferinde gitsek haftada 3 e 4 e çıkacak bu ama her seferinde de yollarda köpekle uğraşıyoruz bahane buldum başım ağrıyor dedim gitmedim iyi biz sana yollarız dediler gitmedik diye de sanırım tavır yaptılar ki bir şey yollayan olmadı çok da önemli değil zaten.Sürekli mıç mıç içiçe olmak istiyorlar sanırım ama ben hoşlanmıyorum onca insan 2 3 akşamda bir bir arada olmaktan ayda yılda bir olur ama sürekli olunca bıkıyorum oraya gitmesi de sorun gelmesi de köpek yüzünden. Her seferinde bahane de bulamıyorum eşim zaten gidelim ne olacak kafasında nasıl vazgeçiririm sürekli çağırmamaları için ?

Çok basit ben hamileyim çok halsizim dersiniz. Çocuk doğduktan sonra da zaten çocukla ilgileneceğiniz için bu kadar sık çağırmazlar.

Çok basit ben hamileyim çok halsizim dersiniz. Çocuk doğduktan sonra da zaten çocukla ilgileneceğiniz için bu kadar sık çağırmazlar.
Eşimin babaannesi ısrar kıyamet 10 15 kez gelin gelin diye aratınca her zaman bahane de bulanamıyor ama gerçekten bıktım

Bence biraz uzağa taşının imkanınız varsa.Benim eşimin ailesidr böyle sırf bu yüzden onlarla aynı şehire taşınmıyorum.
Normalde haftada bir gündüzleri giderim görürüm babaanne dışında kimse de gelmedin etmedin demez ama bu aralar öyle sıklaştı ki bu karantinanın doruk noktasındayken bile aynıydı

Normalde haftada bir gündüzleri giderim görürüm babaanne dışında kimse de gelmedin etmedin demez ama bu aralar öyle sıklaştı ki bu karantinanın doruk noktasındayken bile aynıydı
Sıradaki doktor muayenenize esiniz olmadan gidin ve doktorun kalabalık ortama kesinlikle girmemeniz gerektiğini söylediğini belirtin. Bu haftalardan sonra artık daha çok dikkat etmem gerekiyormus diyin eşinize. Kusura bakmasınlar sağlık bu diyin.
Bu konuda kimse size tavır yapamaz. Yaparlarsa da hiçbişey bebeğimden ve onun sağlığından önemli değil dersiniz.

Yedirmeye ne meraklı kv de ya temizlik yaptrmaya da meraklı olsaydı. Sürekli rahatsız etmek için yedirmeyi seçen minnoş kaynana candır bizimki de yedirmemek için aç kalır o derece her neyse beni size gelirken köpek ıstırdı korkuyorum artık gelemem altıma sıfır model araba istiyorum gelmek için deyin aaa ne biçim gelin araba istiyor birde diye sizden sogurlar sürekli bir şey istwyin gidince yemekleri begenmeyin laf sokun zırt pırt çagırmasınlar bunları eşinizz yokken yapın eşinize bir şey derlerse siz onları eşinize övün kesinlikle işe yarıyor

Evde yemeğim var anne, hafif gülerek siz yiyin her zaman her zaman gelip gitmek olmaz de tatlı tatlı sıkıştır araya anlar onlar, yüzsüz değillerse kontrollü davranırlar.

Offf o kadar zor bir durum ki aynı benim kaynanam. Nişanlı kaldım 1.5 yıl zehir oldu 1 defa dışarda kahvaltı yapabildik biz plan yapardık arardı beni kızım hadi gel pişi yaptım sinir krizi geçirirdim artık pişisine de adına daaa. Akşamları biz dışardayken arar hadi yemeğe gelin derdi yine deliririm. Bıktırmıştı artık bu iyi niyet değil bu bencillik cahillik. Ne zaman dışarı çıkmak istesek hadi çay koydum hadi pasta yaptım ben bunları anladığım için ilerdede bıktıracaklardı o yüzden şehir dışına taşındık. Sen ağırlığını koy eğer koymazsan kocanın yanında çanta rolü oynar gider gelirsin canım. 3. Gitmeyişinde evde huzursuzluk çıkar.

Eşin gitsin sen gitme uykun gelsin bişey olsun yani..
Bu sefer ertesi akşam kuzenleri falan toplanıp geliyorlar aa leyloş yenge rahatsızmış gelmedi de biz bakalım dedik diye gelmişken teklif edilmediği halde kalıyorlar bana bir dünya nevresim derdi çıkıyor mıçmıçlığı seviyorlar azizim

Ay bir dakika süper taktik her eve lazım

Yemeğe kayınvaldem yapmıyor ki o iyiyken rahatsız değilken arada yapar çağırırdı gözüme batmazdı şimdi o rahatsız yemek yapamıyor eltisi yapıyor birlikte yiyip içiyorlar yenge arıyor ya da kızlarına aratıyor tam bir emrivaki

Gittiğin zaman hiç bişeye dokunma yeme bence sorarlarsa siz çağırdınız diye geldim yoksa ben pek sevmiyorum et diyin veya yemek yedik çok tokum lokma dahi sokamam yana yakıla çağırınca mecbur geliyoruz napalım de gülerek söylen ama gülerek söyle ki eşin yanlış değerlendirmesin ay valla çok can sıkıcı bende hiç sevmem lakaitliği hep birlikte takılmayı tat vermiyor

Eltisinede yazık sürekli yemek mi yedircek millete ayıp bişey kimse bana emrivaki yapamıyor eşimde dahil ilk başlarda çok yapardı cingar çıkardım ben.

Hamile olduğunuz için , kendilerinin yediği şeylerden sizde yiyin diye böyle davranıyorlardır .
Çok rahatsız oluyorsanız arada bir gidin ,

Ay bir dakika süper taktik ❤❤❤ her eve lazım
Valla sürekli bişey istiyceksin benim kv de öyle sürekli istiyordu baktım. O istemeden ben istiyorum beni çekiştirmekten bir şey isteyemez oldu kurtulduk eşimle yoksa görgüsüzlüğün bini birdi neler neler yazsam olay olur

Hamile olduğunuz için , kendilerinin yediği şeylerden sizde yiyin diye böyle davranıyorlardır .
Çok rahatsız oluyorsanız arada bir gidin ,
Hamileliğimi düşünüyorlarsa yolda köpek saldırsa ısıra bebeğe bir şey olur korkusu da yaşamaları gerekirdi çok tatmamı istiyorlarsa ufak kaseye koyup yollayabilirler ben düşüncesizliğe kızıyorum ilk bebeğimi kaybettim zaten sırf bir tabak et için köpek ısırsa bir şey olsa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…