Ne pişirseler gelin diyen eş tarafı

iyi niyetin doğru aktarılmaması..... eşinizin ailenizle alakalı bir sıkıntısı olsaydı napardınız? heralde eşiniz değil siz konuşurdunuz kendi ailenizle dimi? bu konuda eşinizin sorumluluğu. siz önce eşinizi gidelim ne olacak düşüncesinden vazgeçirtin ve ailesiyle konuşmasını bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. geçici bahaneler sunmayın bence

Bu korona günlerinde neden iç içesiniz ki hiç doğru değil

Bunu yeni evlendigimde iki aile tarafından da çok yaşadım. Sürekli yemeğe çağırıyorlardı gitmeyince alınıyorlardı. En son "benim evimde aş pişmiyor mu" diye sordum şakayla karışık. Artık o kadar sık çağırmıyorlar. Biraz sert kaçtı belki ama çözdüm. Topu eşinize atın gerekirse o konuşsun ya da hamileliğinizi bahane edin. Midem bulanıyor iyi hissetmiyorum deyin.

Çok ama çok basit, canım istemiyor. Canım gelmek istemiyor belki başka zaman teşekkür ederim. Bu kadar basit. Eşin de giderse gitsin nereye kadar tek gidecek. Bu coğrafya evliliği cümbür cemaat imza atınca sülalesiyle de atıyorsun bunu değiştirmek bizim elimizde.

Siz eşinizle ve ailesiyle olumsuz konu açtınız mı.. sizin adınızı görünce olumsuz açtığınız konular çagrışıyor..konuları da hatırlamıyorum ..profıl de kapalı..merak ettiğim için soruyorum

Bizde Sürekli kayınvalidemdeyiz Kayın peder Gitsinler diye 4 gözle bekliyor kayınvalide ne zaman bıkar onu bilmiyorum ama en az 1 senesi daha var gibime geliyor

Evet açtım bir kaç kez doğru oldu ufak tefek bazı sorunlar

Esiniz ne diyor bu duruma ?

Açık açık eşim yokken uyuyorum zaten , kimseyi istemiyorum diyin.

Her defasında yemeğe cagirdiklarinda ise x yorgun gelmiş bugün gelemeyiz deyin.

Ertesi gün aradıklarında ise biraz evinizde vakit geçirmek istiyoruz , zaten her akşam yemegimi oluyor böyle sık cagirmayin lütfen diye söyleyin.

Ya da bir zahmet eşiniz de biraz ağzını açsın.

Tam olarak rahatsizliginiz neyse direkt bunu soyleyin.

Kendi evimizde basbasa yemek istiyoruz

Biraz yalniz kalmak istiyoruz

Kendi belirledigim menuyu hazirladim bunu yemek istiyoruz

Yorgunum

Bulantim var

Basim agriyor

Gibi...

Ben calisirken her aksam kayinvalidemde yemek yerim. Cok da efsane oluyor. Hazir yemek, sofra kurma kaldirma bulasik derdi yok, ustune de cay demliyor miss Simdi yazlikta. Dun aradim biraz mizmizlik ettim gelsene diye
Olmazsa sizinkilere ben gidiym

Tek tek uygulayacağım ama anladığım kadarıyla ben fazla yumuşak başlıyım belki de saf hayır diyemiyince böyle oluyor

Kv benı cagırırdı bı aralar oglun grlmek ıstemıyor buraya gelınce kavga edıyor benımle hemde evdekı yemekler cope gıdıyor dedım daha cagırmadı

Yalanla bahaneyle olmaz.
Çok sağolun, böyle her yemekte gelinmez diye net olmak lazım. Yine ararlarsa da yok biz gelmeyelim daha yeni geldik size afiyet olsun deyip lafı kesmek lazım. Ben ısrardan hiç etkilenmem mesela, istediği kadar çağırsın yapmayacaksam yapmam.

Hamileyim midem bulanıyor yemek kokusundan diyin basitçe.

Nasıl çözdünüz evlenince?9

Ba
Nasıl çözdünüz evlenince?9
Başka şehire yerleştik eşimin işi yüzünden zaten yerleşmesek bile ben kendisine senin kız kardeşinle eniştenle sürekli mıç mıç olamam dedim burada yaşarsak annen sürekli bizi yemeğe çağırıp duracak kardeşin geldi hadi gel diyecek ben kalabalıktan hoşlanmıyorum yeri geliyor ben kendi anamdan babamdan bile bunalıyorum böyle bir hayat istemem ben kendi evimde kendi yemeğimi yapar kocamla başbaşa zaman geçirmek isterim kusura bakmasın kimse dedim o da zaten anlayış gösterdi ama neyseki böyle şeyler yaşamadan başka şehire taşındık arada 6 saatlik yol mesafesi var :) sana tavsiyem her akşam yemeğini yap eşin gelmeden sofrayı kur ararlarsada kibarca bende yemek yaptım annecim sofrayıda kurdum her akşam sizde olmaz busefer yaptığım yemekler ziyan oluyor bize evimizde yicez de eşin birşey derse de ben yemek yaptım hazırladım kusura bakma artık kocamla evimde kendi yaptığım yemeği yemek istiyorum bu şekilde devam ederse kopacaz haberin olsun de eşin seni seviyorsa zaten göze alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…