Ne pişirseler gelin diyen eş tarafı

Hani ayda 1 2 kere olur da her hafta haftada 2 3 gün olması kulağa su kaçırır cinsten.Bekarken anneannemlere yakın otururduk onlar da öyleydi çağırırdı giderdik çoğu kez annem artık bıktım ya bıktım derdi babamla tartışırlardı sanırım o zamandan kalma bir bıkkınlık var üzerimde

Tek tek uygulayacağım ama anladığım kadarıyla ben fazla yumuşak başlıyım belki de saf hayır diyemiyince böyle oluyor
Saflık falan değil bence sizin ki, tamamen pasiflik. Eşiniz ağzını açıp bir şey demiyor, siz de eşinizle aranız bozulmasın diye bu kadar normal bir şeye bile hayır diyemeyip boyun eğiyorsunuz. Hamilelik, köpek korkusu vs. gibi bahanelere ihtiyacınız yok ki. Ömrünüzün sonuna kadar her çağırdıklarında bahane mi arayacaksınız? Gelmek istemiyorum diyeceksiniz, hepsi bu. Kolunuzdan, bacağınızdan tutup sürükleyecek halleri yok. Kendi evinizde yemek yemek istemenizden, sürekli mıç mıç birarada olmak istememenizden daha doğal ne olabilir? Akşamları yalnız kalmamanız için eş kuzenlerinin size gelmesi ve üstelik sizde kalmaları ne demek? Başınıza bekçi mi dikiyorlar. Maalesef sizi ayrı bir aile olarak görüp saygı duymuyorlar. Sesinizi çıkartın biraz yoksa hayat boyu istemediğiniz halde eş ailesine yapışık yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…