- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hiç şikayetçi değil desem haftada 3 4 kere gitsek yarın akşam yine gelin der oEltisinede yazık sürekli yemek mi yedircek millete ayıp bişey kimse bana emrivaki yapamıyor eşimde dahil ilk başlarda çok yapardı cingar çıkardım ben.
Kv denizde ne şanslı nasıl eltisi var beHiç şikayetçi değil desem haftada 3 4 kere gitsek yarın akşam yine gelin der o
Kafalarına sokamıyorum işte zorla bunu ben de ondan korkuyorum lohısa depresyonu bemi bekliyorDogumdan sonrada hepsi sizde toplanmaya baslar mesafe koyamazsanız siz üzülürsünüz ki su anda virus var sürekli kalabalık toplanınca risk alıyorsunuz
Amiiin demeye gözüm kesmedi hayırlısı diyeyimKv denizde ne şanslı nasıl eltisi var beçoçuk olunca sizi çok istemezler duvara tırmanan bir çoçuk olursa kırar döker belkim gelme derler
Ewt Ins ole olmaz tabiki ama virüs zamanı Eltim de yeni doğum yaptı kimse gelmedi bebek görmeye dikkatli olmakta fayda varKafalarına sokamıyorum işte zorla bunu ben de ondan korkuyorum lohısa depresyonu bemi bekliyor
İşin bu kısmını onlar düşünemiyor olabilirler , siz mesafe koyun ve gitmeyinHamileliğimi düşünüyorlarsa yolda köpek saldırsa ısıra bebeğe bir şey olur korkusu da yaşamaları gerekirdi çok tatmamı istiyorlarsa ufak kaseye koyup yollayabilirler ben düşüncesizliğe kızıyorum ilk bebeğimi kaybettim zaten sırf bir tabak et için köpek ısırsa bir şey olsa ne olacak
Aranızda ne kadar mesafe var , kalmak zorundalar mı ?Kızlar bir de eşim işi dolayısıyla geç eve geliyor bazen akşam 9 buçuğu bulabiliyor.Hiçbirimiz teklif etmeden eşimin babaannesi yanıma eşimin kuzenlerini yolluyor yalnız kalmasın diye.Her seferinde ben yalnız kalmaktan ürkmüyorum köy yerindeyiz alt katımda komşular yan tarafımda komşular var diyorum ne kadar dedimse de vazgeçmediler.Gelmişken de kalıyorlar ee nevresimi kullanınca makineye atmasan olmaz atsam bir dünya uğraşıyorum bir de o derdim var.Yalnız kalınca yatıyorum kalkıyorum kuran okuyorum dinliyorum kendimi eyliyorum ama yanımda biri olunca rahat edemiyorum bu konudan da muzdaribim çok
Hep aynı kişiler geliyorsa bari evinizde sabit bir yer belirleyin onlara sürekli nevresim yıkama asma peşinde olmayın.Gelmişken de kalıyorlar ee nevresimi kullanınca makineye atmasan olmaz atsam bir dünya uğraşıyorum bir de o derdim var.
Ne güzel yedirmek içirmek istiyorlar bana göre yaniÇok güzel çok harika kulağa güzel geliyor değil mi ?Eşimin tarafıyla ufak tefek sorunlar haricinde büyük sorunlarımız yok çok şükür seviyorum da onları. fakat bir huyları var ki iyi niyetli olsalar bile bir süre sonra insanı bayıyor.Şu an hasta ama iyiyken kayınvalidem özel bir yemek yaptığında çağırırdı her zaman değil bu da bana batmazdı normal karşılardım. Şimdi o görevi eşimin yengesi üstlenmiş durumda.Geçen gün kayınpederim çağırdı hemen bize gelin diye(eşimin yengesiyle altlı üstlü oturuyorlar beraber yemek yiyorlar) apar topar biz de birine bir şey oldu sandık gittik yolda köpek dolu arada 3 ev var ama akşamları yolda köpek dolu oluyor ve korkuyorum bildikleri halde gelin de gelin diye arıyorlar gittik köpekler koşturmaya çalıştı derken nefes nefese kaldım korktum küçüklüğümden beri korkuyorum zaten ağlamaya başladım korkudan köpek fobimi yenemedim.Bir gittik ortada bir tabak et var bizi et yemek için çağırmışlar sofrada 10 kişi var bir şey demedim ama sinir oldum sanki et diye öldük normalde zaten sevmem o kadarcık şey için insan mı çağırılır dedim içimden belli etmedim.Dün de yine aradılar özellikle akşamları arıyorlar bir şey yaptılarsa gelin pide yaptık diye çağırıldık bu sefer de her seferinde gitsek haftada 3 e 4 e çıkacak bu ama her seferinde de yollarda köpekle uğraşıyoruz bahane buldum başım ağrıyor dedim gitmedim iyi biz sana yollarız dediler gitmedik diye de sanırım tavır yaptılar ki bir şey yollayan olmadı çok da önemli değil zaten.Sürekli mıç mıç içiçe olmak istiyorlar sanırım ama ben hoşlanmıyorum onca insan 2 3 akşamda bir bir arada olmaktan ayda yılda bir olur ama sürekli olunca bıkıyorum oraya gitmesi de sorun gelmesi de köpek yüzünden. Her seferinde bahane de bulamıyorum eşim zaten gidelim ne olacak kafasında nasıl vazgeçiririm sürekli çağırmamaları için ?
Oralı olmamak ne demek estağfurullah o an gördüğüme cevap yazdım çıktım sonra hastaneye gittim yoğun bir gündü tek tek yazma fırsatım olmadı şimdi giriyorumL leylosvemecnun sorununuza çözüm ürettim hiç orali olmamissiniz cevap bile vermediniz. Sizin derdiniz çözüm bulmak değil geyik yapmak.
Boşuna yormayin çenenizi kızlar.
Hiçbişey yapamasa doktor uzan fazla ayağa kalkma dedi der, virüsten kalabalığa girme dedi der geçer. Amaaannn.. bizde işte çözüm sunucaz diye anlatıp duruyoruz.
aa öyle deme normalleş(!)tik yaBu korona bir bize mi var yaa ben hala evde tek basima oturuyorum. Millet 10 kisiden asagi oturmuyor herhalde.
Hamileyim, şu bu riskli de gitme sen de.
Of her evde aynı sorun. Sabırlar diliyorum hepimize:))Çok güzel çok harika kulağa güzel geliyor değil mi ?Eşimin tarafıyla ufak tefek sorunlar haricinde büyük sorunlarımız yok çok şükür seviyorum da onları. fakat bir huyları var ki iyi niyetli olsalar bile bir süre sonra insanı bayıyor.Şu an hasta ama iyiyken kayınvalidem özel bir yemek yaptığında çağırırdı her zaman değil bu da bana batmazdı normal karşılardım. Şimdi o görevi eşimin yengesi üstlenmiş durumda.Geçen gün kayınpederim çağırdı hemen bize gelin diye(eşimin yengesiyle altlı üstlü oturuyorlar beraber yemek yiyorlar) apar topar biz de birine bir şey oldu sandık gittik yolda köpek dolu arada 3 ev var ama akşamları yolda köpek dolu oluyor ve korkuyorum bildikleri halde gelin de gelin diye arıyorlar gittik köpekler koşturmaya çalıştı derken nefes nefese kaldım korktum küçüklüğümden beri korkuyorum zaten ağlamaya başladım korkudan köpek fobimi yenemedim.Bir gittik ortada bir tabak et var bizi et yemek için çağırmışlar sofrada 10 kişi var bir şey demedim ama sinir oldum sanki et diye öldük normalde zaten sevmem o kadarcık şey için insan mı çağırılır dedim içimden belli etmedim.Dün de yine aradılar özellikle akşamları arıyorlar bir şey yaptılarsa gelin pide yaptık diye çağırıldık bu sefer de her seferinde gitsek haftada 3 e 4 e çıkacak bu ama her seferinde de yollarda köpekle uğraşıyoruz bahane buldum başım ağrıyor dedim gitmedim iyi biz sana yollarız dediler gitmedik diye de sanırım tavır yaptılar ki bir şey yollayan olmadı çok da önemli değil zaten.Sürekli mıç mıç içiçe olmak istiyorlar sanırım ama ben hoşlanmıyorum onca insan 2 3 akşamda bir bir arada olmaktan ayda yılda bir olur ama sürekli olunca bıkıyorum oraya gitmesi de sorun gelmesi de köpek yüzünden. Her seferinde bahane de bulamıyorum eşim zaten gidelim ne olacak kafasında nasıl vazgeçiririm sürekli çağırmamaları için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?