Ne pişirseler gelin diyen eş tarafı

Dogumdan sonrada hepsi sizde toplanmaya baslar mesafe koyamazsanız siz üzülürsünüz ki su anda virus var sürekli kalabalık toplanınca risk alıyorsunuz
Kafalarına sokamıyorum işte zorla bunu ben de ondan korkuyorum lohısa depresyonu bemi bekliyor

Kızlar bir de eşim işi dolayısıyla geç eve geliyor bazen akşam 9 buçuğu bulabiliyor.Hiçbirimiz teklif etmeden eşimin babaannesi yanıma eşimin kuzenlerini yolluyor yalnız kalmasın diye.Her seferinde ben yalnız kalmaktan ürkmüyorum köy yerindeyiz alt katımda komşular yan tarafımda komşular var diyorum ne kadar dedimse de vazgeçmediler.Gelmişken de kalıyorlar ee nevresimi kullanınca makineye atmasan olmaz atsam bir dünya uğraşıyorum bir de o derdim var.Yalnız kalınca yatıyorum kalkıyorum kuran okuyorum dinliyorum kendimi eyliyorum ama yanımda biri olunca rahat edemiyorum bu konudan da muzdaribim çok

İşin bu kısmını onlar düşünemiyor olabilirler , siz mesafe koyun ve gitmeyin

Aranızda ne kadar mesafe var , kalmak zorundalar mı ?

L leylosvemecnun sorununuza çözüm ürettim hiç orali olmamissiniz cevap bile vermediniz. Sizin derdiniz çözüm bulmak değil geyik yapmak.
Boşuna yormayin çenenizi kızlar.
Hiçbişey yapamasa doktor uzan fazla ayağa kalkma dedi der, virüsten kalabalığa girme dedi der geçer. Amaaannn.. bizde işte çözüm sunucaz diye anlatıp duruyoruz.

Ne güzel yedirmek içirmek istiyorlar bana göre yani

Hamileysem ve dünyayı kasıp kavuran bir vürüs hem beni hem doğacak çocugumu tehtid ediyorsa gitmem .=NET=

Hamilesiniz galiba, sizi dusunmus olamazlar mi?? Sizi bilmem de boyle sıkintiya can kurban, ben gider yerim hocam, olmadi paket de yapiyorlar daha ne olsun. Işten gelmisim mis )

Oralı olmamak ne demek estağfurullah o an gördüğüme cevap yazdım çıktım sonra hastaneye gittim yoğun bir gündü tek tek yazma fırsatım olmadı şimdi giriyorum

Of her evde aynı sorun. Sabırlar diliyorum hepimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…