Ne Seninle Ne Sensiz

kavga anında çok kırıcı şeyler söyledi bana ben o yüzden yüzüğü çıkarıp gittim yaptığım şey yersiz değildi yani ağır konuştu biraz duymayı beklemediğim şeyler söyledi

tamam haklısınız ama sizin için yüzük böyle kolay çıkabiliyorsa, sevgilinizin çıkartması zorunuza gitmesin.. bunu söylemek istiyorum...

aynı hesap oluyor...

o size kırıcı, hoş olmayan sözler sarf etti ve yüzüğü çıkartıp gittiniz....
buluşmada sizde kendisine bir şeyler söylediniz, bu sefer de kendisi yüzüğü çıkartıp verdi...
çok normal...

ben suçu sevgiliniz de göremedim vallahi.. olayın başka yönleri var mı bilmiyorum ama yüzük konusu kısasa kısas olmuş, iyi de olmuş...

tamam haklısınız ama sizin için yüzük böyle kolay çıkabiliyorsa, sevgilinizin çıkartması zorunuza gitmesin.. bunu söylemek istiyorum...

aynı hesap oluyor...

o size kırıcı, hoş olmayan sözler sarf etti ve yüzüğü çıkartıp gittiniz....
buluşmada sizde kendisine bir şeyler söylediniz, bu sefer de kendisi yüzüğü çıkartıp verdi...
çok normal...

ben suçu sevgiliniz de göremedim vallahi.. olayın başka yönleri var mı bilmiyorum ama yüzük konusu kısasa kısas olmuş, iyi de olmuş...

evet haklısınız anlattığım kadarıyla öyle görünüyo ama olayın başka yönleride var buraya yazamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Back
X