- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi laviienrose
-
+1bence ceyizine güzel bir hediyenal
Anneni dinle ceyrek yeterli.Kızlar merhaba,
Önceki konularımdan belki biliyorsunuzdur. 2 senelik bir erkek arkadaşım var, evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın bir kuzeni var. Ama kuzen değil ablası gibi büyümüşler. Annesi doğumda öldüğü için, erkek arkadaşımın ailesiyle büyümüş.
Şimdi bu ablanın yakında nikahı olacak. Ben ne takmam gerektiğini hiç ama hiç bilmiyorum. Erkek arkadaşım diyor ki, birleşip bir tane bilezik alırız. Annem diyor ki daha ortada adı konulmuş bir şey yok bilezik niye takasın çeyrek tak. Bende diyorum ki çeyrek 250 lira, erkek arkadaşımla birleşip bilezik alırsam 500 tl veririm. O yüzden aklım çok karıştı.
Siz erkek arkadaşınızın ablasına ne takardınız ? Ne takmalıyım ?
Edit: Öncelikle şuna açıklık getireyim, sevgilim benden para istemedi. Ben ne takmam gerekir diye onunla konuştum. O da bir şey almana gerek yok ama illa alacaksan beraber alırız ne kadar verebilirsen verirsin dedi. Öyle her konuda olduğu gibi hemen aman nerden buluyorsunuz bu erkekleri, erkek arkadaşın uyanıkmış falan diye girmenize gerek yoktu. Suç benim, tam olarak anlatmadım kısa geçeyim diye.
Kısacası erkek arkadaşımın benden para isteme gibi bir durumu yok.
Öncelikle şuna açıklık getireyim, sevgilim benden para istemedi. Ben ne takmam gerekir diye onunla konuştum. O da bir şey almana gerek yok ama illa alacaksan beraber alırız ne kadar verebilirsen verirsin dedi. Öyle her konuda olduğu gibi hemen aman nerden buluyorsunuz bu erkekleri, erkek arkadaşın uyanıkmış falan diye girmenize gerek yoktu. Suç benim, tam olarak anlatmadım kısa geçeyim diye.
Kısacası erkek arkadaşımın benden para isteme gibi bir durumu yok.
Her neyse, onun dışında da ben bir şeyler takmak istiyorum çünkü aramız iyi, arkadaşım olsaydı sonuçta takardım. O şekilde gördüğüm için içimden geliyor. 500 TL'ye bilezik olmadığını biliyorum, erkek arkadaşım bilezik alırsa 500 TL'yi ona veririm gibi düşünmüştüm.
Ama sonuç olarak çeyrek takmam daha mantıklı olacak sanırım.
İlk iş yerime evlenen arkadaşlarıma hep çeyrek taktım. Bizim sektörde sirkülasyon çok oluyor ben evlendiğimde o insanları yıllardır görmüyordum bağlar kopmuştu çağıramadım bile. Benim düğünüme gelip takanlar kimbilir evlendiğinde beni çağırabilecek mi? Bu arkadaş şu an bu insanla birlikte. Evet bileziğe ortak olması abartı olur ama bir çeyrek takıcak durumu varsa da taksın yani. Aman ayrılırsak boşuna çeyrek takmış olurum diye diye gitmez ki ilişki. Durumu var, kendisi takmak istiyor, annesi bile çeyrek tak demiş neden abarttık ki biz bu kadar? Fikrimizi söyler geçeriz. Israr etmem gereksiz.
Konu sahibi ama bileziğe falan ortak olma, çeyreğini de kendin tak, ismini de yaz. Hiç bir şey olmasa şanın yürüsün.
Davetli olduğun düğüne takı götürmek nezakettir. Sevgililikle alakasını çözemedim. Kız ne takayım diye sormuş valla gelen cevaplarla sevgilisinden ayrılacak
Durumun müsaitse çeyrek tak tabi. 7 kat yabancı da olsa altın takmaya gayret ediyorum. Evine hediye almak çok saçma. Evini nasıl döşediğini bilmeden nasıl hediye alabilirsinki? Borcam alacak halin yok :) takma sen yazılanları, içinden ne geliyorsa onu yap.
Ceyrek takin.ogrenci misiniz
Bence erkek arkadaşınla birlik takma ailesi para verdiğine inanmaz. İnce Bi kolye falan alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?