Ne takmalıyım ?

Herkes aynı olucak diye bir kaide yok ama gelinlik yolunun başındasın , şimdi istediğin zaman gider istemezsen gitmezsin ama altın halka parmağına geçtiği zaman insanın omuzlarına farklı sorumluluklar yükleniyo, sana eşya alırken fikir soran insanlar gelecekte senin eşyana karışıp için için bilenecek karakterde değilse istediğin kadar samimi olabilirsin.
 

2 senede tanıdığım kadarıyla öyle insanlar olmadıklarını biliyorum. Ama sonuç olarak insan 30 senelik kocasını bile tanıyamıyor bazen. O yüzden şu anda anı yaşamak istiyorum, eğer ters bir şeyler yaparlarsa ona göre cevaplarını alırlar elbet
 
erkek arkadaşımın değil kuzeni, annesi evlense yine bişey takmam. çok saçma kocan değil ki arkadaşın yani. bence çeyreğe bile gerek yok.
 


Sözlü değilsin, nişanlı değilsin.. Aslında burada "altın takacak mı" diye düşünebilecekleri hiçbir durum yok. Bu tamamen senin isteğin. Erkek arkadaşının ailesiyle senin ailen tanışıyor ve onay veriyorlarsa yine ufukta nişan vardır. Yakındır evliliğiniz. O zaman bir nebze senden beklentileri olabilir. Ama dikkatini çekerim, sen ve eşin bir aileyi temsil ettiğiniz için eşinin taktığı takı ikinizin adına takılmıştır. "Onlar takti takisinı" denir sizin için. Damadın erkek kardeşi taktı ama karısı takmadı demezler. Erkek arkadaşın bilezik takacaksa illa içine para koyman da gerekmiyor. İkinizin adına takılan bir bileziktir o.
 
Saçmalamayın yahu ne bileziği. Nişanlı olsanız hadi bi nebze. Sevgilinin kuzenine ne diye bilezik takasınız. Ayrıca takarken de zaten sevgilin takacak takıyı. Laviienrose ile birlikte aldık demeyecek ya takarken. Ben olsam hiçbir şey almam. Evine misafirliğe giderseniz ev hediyesi alırsınız. Çok istiyorsanız da en fazla çeyrek takın.
 
Kesinlikle hicbir sey takmayin ,evli degilsiniz sadece kiz arkadassiniz ,
Kuzen sizin arkadasiniz olsa ceyrek vs takardiniz ,
Evine buyur ederse ev hediyesi alirsiniz ,
Sizi gaza getirmesine musade etmeyin kimsenin
 
Hiç.
daha ortada fol yok yumurta yok. neden işgüzarlık edip başınıza iş açtınız. şimdi ne diyeceksiniz sevgilinize.
eğer bir şeyler takmakta kararlıysanız da bir çeyrek yeterli olur. bugün yakın akrabalar bile çeyrek takıyor birbirine.
 
Valla altın artık o kadar pahalı ki açıkçası çeyrek fazla bile geliyor bana.
Benim bütçem uygunsa çeyrek takardim ya da evine şık bi hediye alırdım ömürluk hatıra olur.
 
Nikah değil mi bu? Çeyrek tak, düğününde çeyrek takarsın olur sana yarım altın. Hem de taksit taksit :))))
 
Erkek arkadaşımın ablasına hiç bir şey tamam.
Çok samimiysem eğer; sürekli görüştüğüm, sohbet ettiğim biriyse, düğünden sonra zarif bir hediye ile evine kahve içmeye giderdim.
 
Sadece nikah olacak Allah'tan :)
O zaman çeyrek yeter. Zaten daha bunun çocuğu falan var. Her birine takılıyor birşeyler. Eğer o sana, sizin düğününüzde seninkinden daha fazla birşey yaparsa sen de onun çocuğuna yaparsın.
Ama onun da sizin düğünde, kendisinin ayrı eşinin ayrı yapması lazım bu durumda :)))
 
İlla bi şey takacaksan ortak işe girme bence tek başına tak ne takacaksan. Ama bence annen haklı daha ortada folyok yumurta yok. Benim eşimin abisi evlendi biz sevgiliyken ve ben bi şey takmadım üstelik beş senedir birlikteydik.
 
Kendi parami kazanıyor ve durumum iyi ise çeyrek takardim.. ya nikahta ya düğünde 1 kere:)
Öğrenci isem ailemden harçlık aliyorsam birsey takmazdim tebrik eder kenara çekilirdim..
 
:) ver çeyreğimi
 
Senin bir şey takman gerekmez. Ailen davetliyse ailen takar. Sen tek gideceksen gerek yok. Gerekten ziyade anlamı yok. Sonra evine giderken hediye götürürsün.
 
Kendi parami kazanıyor ve durumum iyi ise çeyrek takardim.. ya nikahta ya düğünde 1 kere:)
Öğrenci isem ailemden harçlık aliyorsam birsey takmazdim tebrik eder kenara çekilirdim..

Çalışıyorum, çeyrek alabilecek durumum var şükür. Öğrenci olsam zaten asla izin vermez erkek arkadaşım bir şey takmama. Şu anda da içimden geldi dediğim için tamam dedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…