- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi laviienrose
-
Herkes aynı olucak diye bir kaide yok ama gelinlik yolunun başındasın , şimdi istediğin zaman gider istemezsen gitmezsin ama altın halka parmağına geçtiği zaman insanın omuzlarına farklı sorumluluklar yükleniyo, sana eşya alırken fikir soran insanlar gelecekte senin eşyana karışıp için için bilenecek karakterde değilse istediğin kadar samimi olabilirsin.
Kızlar merhaba,
Önceki konularımdan belki biliyorsunuzdur. 2 senelik bir erkek arkadaşım var, evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın bir kuzeni var. Ama kuzen değil ablası gibi büyümüşler. Annesi doğumda öldüğü için, erkek arkadaşımın ailesiyle büyümüş.
Şimdi bu ablanın yakında nikahı olacak. Ben ne takmam gerektiğini hiç ama hiç bilmiyorum. Erkek arkadaşım diyor ki, birleşip bir tane bilezik alırız. Annem diyor ki daha ortada adı konulmuş bir şey yok bilezik niye takasın çeyrek tak. Bende diyorum ki çeyrek 250 lira, erkek arkadaşımla birleşip bilezik alırsam 500 tl veririm. O yüzden aklım çok karıştı.
Siz erkek arkadaşınızın ablasına ne takardınız ? Ne takmalıyım ?
Edit: Öncelikle şuna açıklık getireyim, sevgilim benden para istemedi. Ben ne takmam gerekir diye onunla konuştum. O da bir şey almana gerek yok ama illa alacaksan beraber alırız ne kadar verebilirsen verirsin dedi. Öyle her konuda olduğu gibi hemen aman nerden buluyorsunuz bu erkekleri, erkek arkadaşın uyanıkmış falan diye girmenize gerek yoktu. Suç benim, tam olarak anlatmadım kısa geçeyim diye.
Kısacası erkek arkadaşımın benden para isteme gibi bir durumu yok.
Nikah değil mi bu? Çeyrek tak, düğününde çeyrek takarsın olur sana yarım altın. Hem de taksit taksit :))))
O zaman çeyrek yeter. Zaten daha bunun çocuğu falan var. Her birine takılıyor birşeyler. Eğer o sana, sizin düğününüzde seninkinden daha fazla birşey yaparsa sen de onun çocuğuna yaparsın.Sadece nikah olacak Allah'tan :)
:) ver çeyreğimiYa erkek arkadaşımla ayrılabiliriz de Allah'ın takdiri sonuçta, ama ayrılsak da yüzsüz gibi verin çeyreğimi demem zaten ay nasıl rezillik olur öyle desem
Ben de beraber bir şey yapmış oluruz, hem çeyrek takmakla bilezik takmak arasında fark var yani. Bilezik taktık beraber diyince bi insan vaay falan der gibi geldi
Kendi parami kazanıyor ve durumum iyi ise çeyrek takardim.. ya nikahta ya düğünde 1 kere:)
Öğrenci isem ailemden harçlık aliyorsam birsey takmazdim tebrik eder kenara çekilirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?