- 9 Ekim 2023
- 592
- 436
- 33
- 31
- Konu Sahibi acemiqueen
Merhaba hanımlar.Aylar önce en yakın arkadaşımla tüm iletişimimizi kestik ciddi anlamda beni çok yoruyordu.Ve çevremde artık böylr bi insan olsun istemiyordum.Hiçbi şekilde benimle konuşacağını düşünmedim ben kendisi aramasa asla aramazdım. ama bu sabah aradı ki numarası yoktu tanıdık geldi.Önce açmayacaktım sonra dediö acaba birisine mi bi şey oldu.Kendisi tek çocuk babasında yıllar önce vefat etmiş.Annesine felan bi şey oldu diye düşündüm bi an ciddi anlamda ihtiyacı olmasa o da aramazdı tanıyorum yani.Ağlayarak açtı büyük bi depresyona girmiş aslında yılların birikimi.Yaşamak istemiyorum artık intihar edeceğim bu kadarmış beni ömrüm felan ye konuştu.Acilen profesyonel destek almalısın felan dedim bi anda böylr bi cümleyi söyleyecek biri değil.Son bi kaç ayda ne yaşadığını bilmiyorum o kadar konuşamadım .Sonda koanuşurux dedi ama açıkçası tekrar iletişim kurmak istemiyorum eskisi gibi artık samimi olamayız koptu sanki .ama acil bi destek alması da gerekiyor. Ne yapabilirim sizce yapar mı ? Eskisi gibi çok samimi olmadan ama yine de yardımcı olmak istiyorum.Yazık profesyonel hiç destek almadı hatayı Orda yaptı .Yılların birikimi tanıyorum bi yerfe patlak verdi .