Ne yapacagim simdi?

carpediem33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
84
-69
16
43
Kizlar dertlesmeye ve yardimlariniza ihtiyacim var. Lohusayim. Sezaryenle bir kiz cocugu dunyaya getirdim ama mutlulugumu yasayamiyorun. Kizimda sarilik cikti. Düşmedi stabil duruyor. Bekliyorum sağlığına kavuşmasını. Kayınvalidem yanımda. Çok pimpirikli ufacik birşey de ağlıyor sürekli kötü şeyler getiriyor aklına. Benim de moralim bozuluyor. Bir de sürekli yok şu icirelim yok zeytinyağı sürelim diye başlıyor. Inanin bebeğimin sağlığından endisemin yanısıra bir de bunlarla uğraşıyorum. Yok annem kalmamis yok babam hayirli olsun diye aramadi gibi ufacik bir olayda eşim ailemi cephe alip surekli ayrılmakla tehdit ediyor.2.evliliğim. Eşimin ilk. Sanki ailem eşimi zorlamış gibi muamele görüyorum. Gelelim bugünkü olanlara. Kayınvalidem etegindeki taslari döktü. Kız kardeşim sağlıkçı oldugu için onu arayıp soruyorum bebek bakımında ama kv kardesimin şakaları bile yanlış anlayip saydırdı. Ağzına geleni saydı kizkardesim için. Eşim de O şakacidir kötü niyetle birşey demez dese de ikna edemedik. Düğün öncesi de laf söylemişti diye açtı konuyu yok kimlerle muhattap olmuşta yok senin bu evliligin yürümez diye tehditler savurdu. Bana şimdiye kadar 2 yıldır tek kırıcı laf söylemeyen kadın eşimin yanında senin yüzünden deyip deyip ağzına geleni kardeşime ve bana saydırdı. Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi. Bir de kaynanam bütün olanları arayıp kocasına söyledi. Şuan ev çok gergin. Ben eşimin iki yıl önce zaten beni yaktınız sizi affetmiyorum sözü kulaklarimda. Şimdi de ayrıl bu evlilik yürümez bunlarla bas edemeyiz diye söylendi. Kızlar inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Kardesime ve bana söylenen onca lafı hiç haketmedim. Nasıl yedirecegim bunları içime.

Kadini ve esini kov evden. Tek basina bak cocuguna ve bozanma davasi ac. Lohusa kadina bu ne rezil yuklenme bicimidir ya

Eve mis gibi bebek gelmiş. Onun bakımıydı sevgisiydi tatlı telaşlar yaşayacağınız yerde kv ile yaşadığınız duruma bakın. Gitsin madem evine. Oğlu da annesinin peşinden gidecekse neden evlenip çocuk yapmış acaba? Gerçekten şu durumda uğraştığınız şeyler bunlar olmamalıydı..

Bırakın gitsinler diyeceğim de sizde o potansiyeli göremedim.
Evlilik kurumu kolay inşa edilmiyor işte. Öfke ile kalkmak istemiyorum. Bir de ben sakinleştirmeye çalıştım düşünün. Ama söylediği laflar hiç içimden çıkmıyor.

Şimdi susar yutarsanz hep ezilen olacaksınız.. yazık ne üzücü bir durum bu.. çok afedersiniz ama eşinizde adam değilmiş daha lohusa kadına çocuğunun annesine nsl bukdr gaddar olur Allah ıslah etsin bu kaynanalarda sorun çıkarmasa rahat edemyolar istyolarki oğlum gelini kırıp döksün yeter ki beni tutsun benden taraf olsun Allah akıl versin bunlara aileniz arkanzdaysa alın çocuğunuzu biraz gidin adam geri gelirde gönlünüzü almak isterse ne ala ama bu şekilde siz hakarete tehdite ugrayp evlilik sürdürecekseniz nereye kadar..

Evet ilk torunları ve oğlu 37 yaşında. Bizi bosandirip torununu babasız bırakmayı göze alıyor. Nasıl bir anlayış ben de hala idrak edemiyorum. Çok cahil ama eşim görmüyor cehaletini.

Annesinide alsin gitsin lütfen engel olmayin.
Ne tuaf rezil insanlar var. Böyle bi adamla evli kalmak istemiyorsunuzdur umarim.
Ben eşimi seviyorum. Sorun da burada zaten. Eşimin çok iyi yönleri de var. Ama aksi bir yanı da var. Aksi yanina denk geldigimde beni cok uzuyor

Siz mi lohusasınız yoksa onlar mı anlayamadım.Kv eşinizde terbiyesiz görgüsüz insanlar.Güle güle büyütün bebeğinizi diyeceğim de bu insanlarla pek mümkün görülmüyor maalesef.

Siz mi lohusasınız yoksa onlar mı anlayamadım.Kv eşinizde terbiyesiz görgüsüz insanlar.Güle güle büyütün bebeğinizi diyeceğim de bu insanlarla pek mümkün görülmüyor maalesef.
Evet cocuğum da etkileniyor sanırm

Lohusalıkları burnundan getirilmiş biri olarak çok üzüldüm. Kovun ikisini de gitsinler. Eşiniz döner gelir kendini affettirmeye çalışırsa ne güzel, çalışmazsa değmez zaten. Şimdi yapmadığınız şeyleri yıllar geçince sürekli düşünüp hayalinizde yapıp durursunuz ve içiniz asla soğumaz. Şimdi verdiğiniz tavizleri neden verdiğine anlam veremez kendinizi affedemezsiniz. Ben de öyle oldu açıkçası.

Anneniz gelmedi diye sizi ayrılmakla tehdit ediyor? Cahil kv niz yenidoğan bebeğe zeytinyağı ve su içirmek istiyor ama o eşiniz sizi mi suçluyor?

Annesine sen gidersen ben de giderim bu evlilik biter mi diyor??

Kardeşinize kadar laf edip hakaret mi ediliyor??

Ve sizin 2. Evliliğiniz bu. Ah arkadaşım insan 2. Sefer deneyecekse, biraz daha temkinli davranmaz mı? Hiç mi tanımadınız bu adamı? Bir gecede anacı olmadı ya?

Kv önceden bana nazikti demişsiniz. Yoo hiç de değilmiş. O da mı bir gecede değişti? Nasıl bir akıl tutulması yaşadınız bu adamla evlenirken Allah aşkına?

Mesleğiniz var mı?

Bebekte sarılık devam ediyorsa hastanede yatması gerekiyor. Evde misiniz? Ay içim sıkıldı boşanın nolur.

Haklısınız ama hep yapıcı olmaya çalışıyorum. Kızım daha 15 günlük. Etkilensin istemiyorum. Umarim kv kendi isteğiyle döner de bebekte bende rahatlarız. Sürekli hir gür. Perisan oldun.

Haklısınız ama hep yapıcı olmaya çalışıyorum. Kızım daha 15 günlük. Etkilensin istemiyorum. Umarim kv kendi isteğiyle döner de bebekte bende rahatlarız. Sürekli hir gür. Perisan oldum
Sarılık ileri düzeyde değil. Geçmesini bekliyoruz. Ben ilk defa kv nin bu yüzünü gördüm.Memurum param pulun da var. Esimle severek evlendim.Huysuzluklarini biliyordum. Ama bu kadar abartacagini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…