Ne yapacagim simdi?

Ne desen haklısın ben de çok üzgün ve şaşkınım. Şu lafların ve yaşadıklarımın birini haketmedim.

Eşim ufacık bir kavga da bitsin diyen biri idi. Dün annesi de sizin evlilik yürümez ayrılın demesi beni şok etti. Kardeşimin telefon etmesinden yardımlarından sözlerinden benim evliligime nasıl geldi anlamadim

Siz mi lohusasınız yoksa onlar mı anlayamadım.Kv eşinizde terbiyesiz görgüsüz insanlar.Güle güle büyütün bebeğinizi diyeceğim de bu insanlarla pek mümkün görülmüyor maalesef.
Ben de sordum bu soruyu kendine. Çocukta ufacık bir şey oluyor hemen bunlar birbirlerini gazlayıp cocuk ölecekmiş gibi tavırlar takınıyorlar. Çok sakinmisim. Sarılık emzirdikçe geçecek uyuyor sarılıktan diyorum. Anlamıyor kayinvalidem. Çocuğa şekerli şu icirmeler yok zeytin yağı ile yağlamalar. 15 günlük bebeğime denemediği cahil yöntem kalmadi.

Ne desen haklısın ben de çok üzgün ve şaşkınım. Şu lafların ve yaşadıklarımın birini haketmedim.
Kusura bakmayın ama hak etmişsiniz siz sustukça, siz sindikçe böyle devam ederler. Alçak eşeğe semer vuran çok olur derler tam o hesap. Dün edilen kavgaya rağmen hala size saldırganca dırdır ediyorsa ve siz benden bilmesinler diye susuyorsanız daha çok tepenize de çıkarlar. Bu kadar ezik durmayın ya biterse biter. İkinci evlilik bitmesin kaygınızı anlıyorlar ondan böyle rahatlar.

Erkek iki kanal arası köprü olmalı saygıyı sevgiyi arada inşaa etmeli kayınvalide anne arasında ama görüyorum ki eşiniz pasif

Sana anasinin lafıyla bu tehditleri savuran adamın yanında durman hata zaten
Gitsin anasını koynunda yaşasın niye üzülüyorsun

Eşim ufacık bir kavga da bitsin diyen biri idi. Dün annesi de sizin evlilik yürümez ayrılın demesi beni şok etti. Kardeşimin telefon etmesinden yardımlarından sözlerinden benim evliligime nasıl geldi anlamadim
çok ayıp ve günah lohusa bir kadına bu şekilde sözler sarfetmesi. siz sakin kaldıgınız icin oluyor bunlar, hazır lohusasınız bir delirin de kendilerine gelsinler. ama ne yaparsanız yapın eşinizde karakter yok, zararın neresinden dönseniz kar, ayrılmanız hayrınıza olur hem kendiniz hem evladınız icin, bu insanlar saygısızlık dozunu giderek artıracaklar cunku tepki vermiyorsunuz

Madem eşini seviyorsun, kv ve seni savunmayan adamı kapının önüne koy diyenlere de kızıyorsun o halde sabırla çekmeye devam et o zaman canım. Allah bebeğe ve sana sağlık versin.

Evlenmeyeymis,silah zoruyla mı evlenmis kocanız?
Yani bunları söyleyen adamla zaten bi cocuk büyütemezsiniz.
Al cocugunu cık o evden.
Otursun anasıyla.

37 yaşında kocaman adam , hala annem giderse bende giderim mi diyor. Madem anne kuzusuymus kendi çocukken neden çocuk yapmış. Böyle hayat geçmez.

Birde benim oğlumda da sarılık uzamisti. Meğer benim kan grubumla oğlumun ki farklı oldugu içinmiş . Mama takviyesi de verdim o sürede toparladi şükür

Haklısınız ama önceki yaşadıklarımdan sonra tekrar başa dönmek hele ki çocuğumla ne yapabilirim.
O zaman çek kardeşim.
Hatta ikinci çocugu da yap ki iyice evdeki yerin kalıcı hale gelsin.
Yoksa hafizanALLAH.
İnsanlar kendi tercihlerini yaşar.

Bişey sorabilir miyim neden izin veriyorsunuz?? Defolsun gitsin ya?? Sezeryan ağrısı 1 hafta sürer/sürmez, bebeğinize kendiniz bakabilirsiniz. Neden 3-5 günlük bebeğe abuk subuk şeyler vermesine izin veriyorsunuz. Ben annesiyim.Verilmeyecek.Bitti. Bu kadar sessiz ve etkisiz olmanızın sebebi ne? Kendinizi bu kadar ezdirip hala da bu lafları nasıl sindireceğim derdindesiniz. Sindirmeyeceksiniz. Hepsini de kapının önüne koyacaksınız. Bu kadar basit bu ne yaa gerçekten

Haklısınız ama önceki yaşadıklarımdan sonra tekrar başa dönmek hele ki çocuğumla ne yapabilirim.
Amacım sizi üzmek değil kesinlikle ama kendinize yazık ediyorsunuz hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz size boşandınız diye laf edecek olanlar önce kendi kapısının önünü süpürsün

Keşke her kavgada ayrılık lafi eden adamı daha önceden kapının önüne koysaydınız anasıyla birlikte çamurunu böyle en hassas döneminizde size sıçratamazdı. Neyse hayırlısı diyelim, fazlaca abartmayın yoksa düğünümde şöyle yaptılar-yapmadılar diye yıllarca anlatılan hikayelere dönüyor lohusalık da. Yani bir şey yapılmayacaksa uzatmaya kendini yıpratmaya gerek yok orta yolu bulun bitsin .

Aynen benim kan grubum bebeğinkinden farkli. Bana he hemsire bol bol emzir dedi. Mama takviyesinden bahsetmedi. 2 saatte bir meme veriyorum 15 dakika. Mama da versem cok gelmez mi? Bebegim 15 gunluk hava 7.3 sarilik degerimiz ? Sizinki ne kadar uzadi?

Kilo alımı nasıl. Bende öyle çok çok mama vermedim. Günde tek seferdi verdiğim. Geçmesi 1 ayı bulmuştu diye hatırlıyorum.

Benzer şeyler yaşadım bugün olmuş halen unutmadım 13 sene geçti üzerinden ölsem yine unutmam bugunki aklım olsa asla ama asla kendimi ezdirmezdim

Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi.
İkinizde defolun gidin tutan yok diyemediniz mi de yuttunuz onca lafı. Bari siz de içinizdekileri dökseydiniz hiçbir şey yapamıyorsanız.

Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi.

Su kismi eger yanlis anlamadiysam eger... defolsun gitsin. Tek basina bu soz bosanma sebebi. Niye katlaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…