Ne yapacagim simdi?

Nasıl yedirecegim bunları içime.
Gercekten nasil yedirecegini mi soruyorsun ?
Koca bir yandan kv bir yandan ablukaya almislar,haala nasil sineye cekerim mi diyorsun ?
Bu laflari onlara nasil yediririm dersen bunun cevabi var,icime nasil yediririm dersen bunun cevabi yok bende.
Ayrica Kv'de yavas saydirsin,ders mi saydiriyor ?
KV'en olanlari surekli biriktirmis icinde,evvelinde de konusuyormus zaten.Sen yeni duymussun..
Kocan ise 2 yil once senden yana pisman oldugunu dile getirmis,beni yaktiniz diyrek de eklemis..
Bu sozden sonra,koca olmazdi zaten sana bu adamdan.
Bence seni hic istememisler..
İmkanin varsa kurtul derim,bu 2'siyle siginti gibi yasamaktansa..
Baksana,Annem giderse:"Bu evlilik biter,kapidan cikar giderim" diyor vatandas..
Yani zaten kafasinda bitirmis evliligi..

Evlilik kurumu kolay inşa edilmiyor işte. Öfke ile kalkmak istemiyorum. Bir de ben sakinleştirmeye çalıştım düşünün. Ama söylediği laflar hiç içimden çıkmıyor.

Evet ilk torunları ve oğlu 37 yaşında. Bizi bosandirip torununu babasız bırakmayı göze alıyor. Nasıl bir anlayış ben de hala idrak edemiyorum. Çok cahil ama eşim görmüyor cehaletini.
1.Soylenen onca seye ragmen siz sakinlestirmeye calistiginiz icin esiniz kendini birsey saniyor.
2.Cocugunuz oldugu icin bosanamayacaginizi, muhtac durumda oldugunuzu dusunup bunu size karşı kullaniyorlar.
Bu insanlara karsi alttan aldikca tepenize çıkarlar. Ameliyatli halinizle bunlari kafaya takmayin, ikisinide yollayip annenizi cagiramaz misiniz?

Evlilik kurumu kolay inşa edilmiyor işte. Öfke ile kalkmak istemiyorum. Bir de ben sakinleştirmeye çalıştım düşünün. Ama söylediği laflar hiç içimden çıkmıyor.
Seni üzmek istemem ama sizinki pek evlilik kurumu olmamış zaten.Kayınvalide edepsiz,zırcahil bir kadın olabilir..haddini de bilmiyor olabilir ama eşinizin " 2 yıl önce beni yaktınız...annem sen evden çıkıp gidersen ben de bu evi terkederim " lafları ailesinin zorla senle evlendirdiğini ya da annesinin hatrına sana dayandığını anlatan cümleler

Eşiniz çok büyük terbiyesizlik yapmış, ayılık resmen. Hiç huysuz fln gibi adamı suçsuzlaştırmayın. Ben lohusalıkta kayınvalide ve kayınpederle gerildim. Bir kısmında haklıydım bir kısmında abarttım. Suçlu olduğum kısımda bile eşim alttan aldı. Annesi erken döndüğü halde yaşadığı şehre aramızda sorun olmadı. Çünkü lohusalığıma verdi.
Üzgünüm ama eşinizin önceli annesiyken sizin alttan almalarınızla bu evlilik yürümez. Adam annesine daha bağlı.
Siz alttan aldıkça iyice tepenize çıkarlar memurmuşsunuz. Ben olsam ikisini de kovarım.

Bu nasil anneymis, eşinizde annesi gibi maalesef o evde sizi düşünen eden yok. Kv insan olsa lohusa kadina bunu yapmazdı ,yapmayacağını bilirdi. Kardeşiniz hakkında ne diyor o konu cok havada siz telefonda konuşuyorsunuz o nerden duyuyor sizin konuşmalari.ne şakası yaptı alındı deli kadin

En güzel ve en zor bir dönemdesin canım. Çok ayıp ediyorlar. Fevri davranma ama. Onların seni bukadar üzmelerine izin verme. Sarılığı geçer. Sen doktora gözük. Allaha emanet olun

Gecmeyen sarilik bendede vardi 3 .5 ay sürdü prf du bizim dr muz . g6 enzimi de yapar sarilik dedi kanda bakalim ne zaman kan aldirirsak dedi bakmadi ama 3 ay bekletti adam sarilik degeri hemen hemen sabitti 3.ayin sonunda gecti .yegenim de vardi 2 ay surdu bizde anne sütü sariligi vardi .anne sütü sariligini arastir sıkıntı yok yani onemli olan aç kalmasin .kv bende de hic duymamismis en sütü sarilik mi yaoarmis neler neler dedi mama ver vs .hayatinda oyle seymi olur vs vs diyordu şeker veriyordu icim gidiyordu 3 gun verdu sarilik gecmedi artik bende agzinin payını verdim .kavga dövüş buyudu bebem birde beni hic dinlemiyor diye ogluna şikayet ederdi sakin sekerli su vs vs verme .ya mama ya anne sütü baska bisey yok ne ile besleniyorsa. cokta takma göbeğine bizimkiler para bile baglamaya calisti disarda olmasin diye ne cahillik işte bende cok cektim kv yanımda idi 4 aya gecer 40 ciksin sen toparlarsin 4 aya lohusa depresyonun gecer havalar isiniyor evde kalma bol bol hava aldir disarda bile uyut parklarda arabasinda uyuyan bebe cok sende termorsa cay koy iç

Esiniz karaktersizin onde gideni. Neden boyle bir adamdan cocuk yaptiniz?

Çünkü iyi biri, konu sahibi kesin seviyordur. Muhtemelen aileden başka problemleri yoktur.

Hiç şaşmaz.

Konu sahibi anasını ve oğlunu kapıya koymalısın. insanlara da kendini bu kadar ezdirmemelisin. Evlilik kolay kurulmuyorsa buna iki taraf da dikkat etmeli.

rest cekip defolup gidin diyeceginiz yerde bir de sakinleştirmeye calısmıssınız. bu kafayla cok zor, bu olayı baska biri yaşasa nasıl tavsiye verirdiniz düşünün oyle hareket edin.

annem giderse bu evlilik biter diyecek adama zahmet vermeden ben bitiririm.
mesleğiniz de varmış.
bazen bi insanın tek bir kötü yanı tüm iyi yanlarını yok eder. benin için annesinin ağzına bakıp dolduruşa gelecek adam için geçerli mesela bu.
hadi bebek doğana kadar sabrettiniz şu saatten sonra hala neden susuyorsunuz?
onlar kim de sizi tehdit edip sizin evinizde at kosturabiliyo?
bi kendinize gelseniz iyi olacak. Bu özünde iyi adamların özüne inmek için kaç km gitmek lazım onu da anlamadım.
neresi iyi bu adamın? kuyruğuna basılmayip her dediği yapılan insan zaten keyifli mutlu olur. bunun farkında değil misiniz? ben demenizi beklemeden sindiriyorlar sizi.

Böyle adamları koca yapıyor yetmiyor bir de baba yapıyorsunuz ya pessss, insanın kendine ettiği kötülük bu...
Bu adama verilecek tek cevap s... git olabilir, biraz dik durun yahu, böyle boş beleş anasıyla göbek bağını koparamayan heriflerin totosunu kaldırmayın

Kayinvalide ortalik karistirmaya gelmis, yardima degil. Evine gitse kafaniz daha rahat olur, bebege daha rahat bakarsiniz.
Nereye gitmek istiyorlarsa birakin gitsinler.

Çok basit o göbek bağı anasından hala ayrılmamış,anasının arkasından sen gidersen bu evlilik biter diyen herifi de anasıyla yolla otur çocugunla mis gibi. Evlilik kurumu kolay kurulmuyormuş yazmışsın birde ama ortada evlilik yok.

Kardeşinizi aramayın,msj ile bilgi alın arkasından yapılan hakaretleri hak etmemiş olur.

Bir kadının en özel anlarından biri anne olmak. Bunlar nasıl insanlar ki en mutlu gününü zehir ediyorlar. Birkere susunca sonu hiç gelmeyecek. Senin eşin orta yolu bulmayı bilmeyen lohusa eşini uzmekten çekinmeyen biri. Ne kaynanana ne de kocana karşı kendini ezdirme. Ha diyeceksin ki uzaktan konuşmak kolay için de olunca öyle kolay olmuyor. Emin ol bende geçtim o yollardan

Evet eşimin 2 yıl önce beni yaktınız dedi. Cok incindim. Benimle zorla evlenmiş meğer .

Ne ameliyat yerimin acısıni yaşayabildim ne göğüslerimin acısını ne de cocuk sevincimi. Eşim zaten zor agresif biri. Tahammül sınırı az. Şimdi ben bütün olanları nasıl olmazmış gibi sayacağım.

bu ne rezillik. kovsana evden, o pısırık kocan da gidiyosa gitsin ya da ağzını açıp lohusa kadını korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…