- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
- Konu Sahibi carpediem33
-
Nasil insanlarla karsilastin senKizlar dertlesmeye ve yardimlariniza ihtiyacim var. Lohusayim. Sezaryenle bir kiz cocugu dunyaya getirdim ama mutlulugumu yasayamiyorun. Kizimda sarilik cikti. Düşmedi stabil duruyor. Bekliyorum sağlığına kavuşmasını. Kayınvalidem yanımda. Çok pimpirikli ufacik birşey de ağlıyor sürekli kötü şeyler getiriyor aklına. Benim de moralim bozuluyor. Bir de sürekli yok şu icirelim yok zeytinyağı sürelim diye başlıyor. Inanin bebeğimin sağlığından endisemin yanısıra bir de bunlarla uğraşıyorum. Yok annem kalmamis yok babam hayirli olsun diye aramadi gibi ufacik bir olayda eşim ailemi cephe alip surekli ayrılmakla tehdit ediyor.2.evliliğim. Eşimin ilk. Sanki ailem eşimi zorlamış gibi muamele görüyorum. Gelelim bugünkü olanlara. Kayınvalidem etegindeki taslari döktü. Kız kardeşim sağlıkçı oldugu için onu arayıp soruyorum bebek bakımında ama kv kardesimin şakaları bile yanlış anlayip saydırdı. Ağzına geleni saydı kizkardesim için. Eşim de O şakacidir kötü niyetle birşey demez dese de ikna edemedik. Düğün öncesi de laf söylemişti diye açtı konuyu yok kimlerle muhattap olmuşta yok senin bu evliligin yürümez diye tehditler savurdu. Bana şimdiye kadar 2 yıldır tek kırıcı laf söylemeyen kadın eşimin yanında senin yüzünden deyip deyip ağzına geleni kardeşime ve bana saydırdı. Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi. Bir de kaynanam bütün olanları arayıp kocasına söyledi. Şuan ev çok gergin. Ben eşimin iki yıl önce zaten beni yaktınız sizi affetmiyorum sözü kulaklarimda. Şimdi de ayrıl bu evlilik yürümez bunlarla bas edemeyiz diye söylendi. Kızlar inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Kardesime ve bana söylenen onca lafı hiç haketmedim. Nasıl yedirecegim bunları içime.
O lafınin üzerine evliliğe devam edip üzerine çocuk yaparak her türlü muameleye sessiz kalmayı kabul etmişsiniz zaten.Evet eşimin 2 yıl önce beni yaktınız dedi. Cok incindim. Benimle zorla evlenmiş meğer .
Benim kardeşimden getirdiğim cocuk eşyalarını başıma kalktı. Siz döküntü doldurdunuz ondan simarikligiymis. Kardeşim sağlıkçı olunca şunu yapın şunu yapmayin diye uyarılarda bulundu .Pamukla sil. Yağ sirke sekerli şu gibi şeyler kullanmayin dedi. 60 yaşındaymış nasıl kardeşim ukalalık yaparmış. Kardeşim bebegimi severken kara kızım kıllı kızım diye şakasına seviyordu. Onları nasıl söylermiş dana oğluna baksinmis . Yok kayınvalidesi ile arası bozukmus bizimde aramızı bozmuşmuş.Bu nasil anneymis, eşinizde annesi gibi maalesef o evde sizi düşünen eden yok. Kv insan olsa lohusa kadina bunu yapmazdı ,yapmayacağını bilirdi. Kardeşiniz hakkında ne diyor o konu cok havada siz telefonda konuşuyorsunuz o nerden duyuyor sizin konuşmalari.ne şakası yaptı alındı deli kadin
Ay bir kendinize gelin ya, zor, agresif, ana kuzusu bir adama için mi bu kadar üzüleceksiniz? Hala adamı affetme unutma çabasındasınız ya. Kendinize gelin. Siz para kazanan bir kadınsınız. Öyle ezik bir adam için kendinizden ödüm vermeyinNe ameliyat yerimin acısıni yaşayabildim ne göğüslerimin acısını ne de cocuk sevincimi. Eşim zaten zor agresif biri. Tahammül sınırı az. Şimdi ben bütün olanları nasıl olmazmış gibi sayacağım.
Nerden tutsam elimde kalıyor maalesef.Nasil insanlarla karsilastin sen
Allah yardimcin olsun
Yok bu lafı şimdi demiş eşek herifO lafınin üzerine evliliğe devam edip üzerine çocuk yaparak her türlü muameleye sessiz kalmayı kabul etmişsiniz zaten.
Ne diyelim ki biz şimdi?
Haklısınız sanırım. Ben sadece oyuncuyum bu tiyatro da.Eşiniz ailesinin ısrarıyla sizinle evlenmiş. Beni yaktıniz demiş.
Şimdi anne sen gidersen bu evlilik biter diyor.
Tehdit eden,edene.
Siz de hâlâ yapıcı olma derdindesiniz.
Ortada yapıcı olmayı gerektirecek ne eş ne evlilik var.
Ben daha önce söylemiş gibi anladım. Her türlüsü kötü.Yok bu lafı şimdi demiş eşek herif
Bakalım annesi bugün beni bırak otagara demişti. Zaten o kadar laftan sonra nasıl kalacaksa. Ogleden sonra evi temizledi. Yok pis evde yasanmazmis yok temizlikçi tutacakmışım. Yok telefonda yazisiyor konusuyormusum. Cocuklu amineymişim. Neler neler saydırdı. Kavga sebebini benden bulmasınlar diye seslenmedimOrtada bir evlilik yokmuş maalesef. Ailesinin zoruyla evlendiyse de memurmuşsunuz büyük ihtimalle ailesi o yüzden istemiştir sizinle evlenmesini de. Lohusa halinizle yaptıkları çok ayıp, keşke gönderebilseniz ikisini de rahat bir nefes alsanız.
Haklısınız ama önceki yaşadıklarımdan sonra tekrar başa dönmek hele ki çocuğumla ne yapabilirim.Anası ne ki danası ne olsun. Lohusa kadına yapılacak şey mi bunlar ? Adam olup anasını susturamıyorsa neresini seviyorsunuz bu pasifin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?