Ne yapacagim simdi?

Erkek iki kanal arası köprü olmalı saygıyı sevgiyi arada inşaa etmeli kayınvalide anne arasında ama görüyorum ki eşiniz pasif
Eşim dün annesine karşı geldi. Kızdı annesine eğer sen gidersen bizi bu halde bırakıp sonuçlarına katlanacaksınız dizinizi dövmeyeceksiniz diye tehdit etti annesini. Eşim lohusa eğer ağladığı için sütü kesilirse sorarım sana hesabını diye bağırdı çağırdı.

Bugün kayinvalidem gitmedi. Benimle konuştu birşey yokmuş gibi. Sonra ben alınganlık yaptım.Ozur dilerim kalbini kırdığım için diyerek özür diledi benden. Lafa söze gelemiyorum dedi. Gitmedi hala.

Bu moral bozuklugunla sütünüz geliyormu

Haklısınız ama hep yapıcı olmaya çalışıyorum. Kızım daha 15 günlük. Etkilensin istemiyorum. Umarim kv kendi isteğiyle döner de bebekte bende rahatlarız. Sürekli hir gür. Perisan oldun.
Bebeğin sariligi belli oranda stabilse zamanla gecer. Hatta anne sütü sariligi diye birsey var 4_5 ay bile süren sağlık açısından bir tehdit olusturmayan . Gelelim size malesef çamura batmissiniz ve içinde debelenirken hala kv gelsin , oğlu dursun diyorsunuz . Lohusaniz kırmak istemem ama kendiniz bakın çocuğunuza ne gerek var böyle cahil kv ye . Niyetsiz evlenmiş kocaya s.ktir olup gitsinler

Saymayacaksın. Alıp çocugunu gideceksin odana onlarda defolup gitsinler.
Çok seviyorum ama diyorsunuz da adam dizi seviyor mu? Ne demek anasına sen gidersen bende giderşm demek? Defol git diyemediniz mi?
Böyle davranmaya devam edersiniz daha çokkkkk kv den laf yersiniz. Dua edin de dayak yemeyin.

Bugün kayinvalidem gitmedi. Benimle konuştu birşey yokmuş gibi. Sonra ben alınganlık yaptım.Ozur dilerim kalbini kırdığım için diyerek özür diledi benden. Lafa söze gelemiyorum dedi. Gitmedi hala.
Ya bırakın bu işleri. Özür dilese ne olur. Gördü sizde mi sinmişligi. İyi misiniz siz? Bari çocuga kendiniz bak defolup gitsinler.

lohusa kadinin yanina gidip sirf kendi simarikligi ve egosu icin problem cikaran insanlari Allaha havale ediyorum.

Isterse 10.evliliginiz olsun bu muameleyi hak etmiyorsunuz. Sanmiyorum ki bu öküz sülalesi ilk evliligin olsa bile sana iyi davransın yine bulurlardı uğraşacak şey. Küçük insanlar huzursuzluk çıkarıp kaos yaratmaya bayılıyorlar durduk yere

İnanın burada sebep sizin ikinci evliliğiniz yada kız kardeşiniz değil. Tek sebep kayınvalidenin kıskançlığı ve eşinizin de annesine kendini ıspatlama çabası. Kendim de dahil bu durumu yaşanayan bayan yok denecek kadar azdır. Yuva yıkılsa mutlu olacak demek ki çok ayıp ve de çok yazık. Erkek annelerinin nasıl bir egosu var anlamak mümkün değil. Allah yardımcınız olsun. Ayrıca kayınvalidenin madem istiyor gitsin. Eşiniz de peşinden gitsin de siz de rahat edin. Güya torun mu görülmeye geliniyor. Yuva mı yıkılmaya. Türk kayınvalidelerinde nasıl bir ezilmişlik var ki bu kadar maalesef hırçınlar. Sizin ne yapmanız konusunda birsey diyemedim ama içinize atmayın. En azından karşılığını verip siz de onları suçlayıcı konuşun

Evet eşimin 2 yıl önce beni yaktınız dedi. Cok incindim. Benimle zorla evlenmiş meğer .
Terbiyesiz adam. Sanki zorla mı nikah masasına oturmuş? Ailesi memur olduğunuz için kendisinin de yaşı ilerlediği için zorlamış olabilir mi ? Zorlasalar bile o da istemiş neticede sizinle evlenmeyi kararlarının arkasında dursun ne bu sorumsuz çirkin tavırlar. İkinci evliliğiniz olduğu için kendini vazgeçilmez sanıyor galiba , vazgeçilmez olmadığını hissetse belki biraz ne yaptığını fark eder.

Erkek miaveddesine bak sindirmia karisini terbiyesizlik yapan annesi oldugu halde sen gideraen bu evlilik biter diyor. S.gidin ikinizde deseydiniz ikiside mosmor olurdu ama siz alttan aldikca tepenize cikmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…