- 21 Şubat 2021
- 84
- -69
- 16
- 43
- Konu Sahibi carpediem33
-
Bende bilmiyorum. Onu soracağım. Hâlâ bir açıklama yapmadi eşim.beni yaktınızı ne için söyledi
Kilo alımı iyi dedi doktor. 2800 doğdu simdi 3100 gr oldu 15 gündeKilo alımı nasıl. Bende öyle çok çok mama vermedim. Günde tek seferdi verdiğim. Geçmesi 1 ayı bulmuştu diye hatırlıyorum.
Eşim dün annesine karşı geldi. Kızdı annesine eğer sen gidersen bizi bu halde bırakıp sonuçlarına katlanacaksınız dizinizi dövmeyeceksiniz diye tehdit etti annesini. Eşim lohusa eğer ağladığı için sütü kesilirse sorarım sana hesabını diye bağırdı çağırdı.Erkek iki kanal arası köprü olmalı saygıyı sevgiyi arada inşaa etmeli kayınvalide anne arasında ama görüyorum ki eşiniz pasif
Bugün kayinvalidem gitmedi. Benimle konuştu birşey yokmuş gibi. Sonra ben alınganlık yaptım.Ozur dilerim kalbini kırdığım için diyerek özür diledi benden. Lafa söze gelemiyorum dedi. Gitmedi hala.Keşke her kavgada ayrılık lafi eden adamı daha önceden kapının önüne koysaydınız anasıyla birlikte çamurunu böyle en hassas döneminizde size sıçratamazdı. Neyse hayırlısı diyelim, fazlaca abartmayın yoksa düğünümde şöyle yaptılar-yapmadılar diye yıllarca anlatılan hikayelere dönüyor lohusalık da. Yani bir şey yapılmayacaksa uzatmaya kendini yıpratmaya gerek yok orta yolu bulun bitsin .
Özür diledi kv bugünallah kocanada anasınada vicdan merhamet versin şu mübarek günlerde ,
ayaklarına kapansınlar özür dilesinler inşallahhhhhhhh
Eşin mi söyledi bunu? Onu mu yakmışlar ? Bunu çaresiz kadınlar söyler yahu, laflara bak adamdakiBen eşimin iki yıl önce zaten beni yaktınız sizi affetmiyorum sözü kulaklarimda.
Bu moral bozuklugunla sütünüz geliyormuKizlar dertlesmeye ve yardimlariniza ihtiyacim var. Lohusayim. Sezaryenle bir kiz cocugu dunyaya getirdim ama mutlulugumu yasayamiyorun. Kizimda sarilik cikti. Düşmedi stabil duruyor. Bekliyorum sağlığına kavuşmasını. Kayınvalidem yanımda. Çok pimpirikli ufacik birşey de ağlıyor sürekli kötü şeyler getiriyor aklına. Benim de moralim bozuluyor. Bir de sürekli yok şu icirelim yok zeytinyağı sürelim diye başlıyor. Inanin bebeğimin sağlığından endisemin yanısıra bir de bunlarla uğraşıyorum. Yok annem kalmamis yok babam hayirli olsun diye aramadi gibi ufacik bir olayda eşim ailemi cephe alip surekli ayrılmakla tehdit ediyor.2.evliliğim. Eşimin ilk. Sanki ailem eşimi zorlamış gibi muamele görüyorum. Gelelim bugünkü olanlara. Kayınvalidem etegindeki taslari döktü. Kız kardeşim sağlıkçı oldugu için onu arayıp soruyorum bebek bakımında ama kv kardesimin şakaları bile yanlış anlayip saydırdı. Ağzına geleni saydı kizkardesim için. Eşim de O şakacidir kötü niyetle birşey demez dese de ikna edemedik. Düğün öncesi de laf söylemişti diye açtı konuyu yok kimlerle muhattap olmuşta yok senin bu evliligin yürümez diye tehditler savurdu. Bana şimdiye kadar 2 yıldır tek kırıcı laf söylemeyen kadın eşimin yanında senin yüzünden deyip deyip ağzına geleni kardeşime ve bana saydırdı. Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi. Bir de kaynanam bütün olanları arayıp kocasına söyledi. Şuan ev çok gergin. Ben eşimin iki yıl önce zaten beni yaktınız sizi affetmiyorum sözü kulaklarimda. Şimdi de ayrıl bu evlilik yürümez bunlarla bas edemeyiz diye söylendi. Kızlar inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Kardesime ve bana söylenen onca lafı hiç haketmedim. Nasıl yedirecegim bunları içime.
Bebeğin sariligi belli oranda stabilse zamanla gecer. Hatta anne sütü sariligi diye birsey var 4_5 ay bile süren sağlık açısından bir tehdit olusturmayan . Gelelim size malesef çamura batmissiniz ve içinde debelenirken hala kv gelsin , oğlu dursun diyorsunuz . Lohusaniz kırmak istemem ama kendiniz bakın çocuğunuza ne gerek var böyle cahil kv ye . Niyetsiz evlenmiş kocaya s.ktir olup gitsinlerHaklısınız ama hep yapıcı olmaya çalışıyorum. Kızım daha 15 günlük. Etkilensin istemiyorum. Umarim kv kendi isteğiyle döner de bebekte bende rahatlarız. Sürekli hir gür. Perisan oldun.
Saymayacaksın. Alıp çocugunu gideceksin odana onlarda defolup gitsinler.Ne ameliyat yerimin acısıni yaşayabildim ne göğüslerimin acısını ne de cocuk sevincimi. Eşim zaten zor agresif biri. Tahammül sınırı az. Şimdi ben bütün olanları nasıl olmazmış gibi sayacağım.
Şu laf en kallavi küfürden bile ağırdır.Bunu nasıl unutacak ve hayatınıza devam edeceksiniz.Evet eşimin 2 yıl önce beni yaktınız dedi. Cok incindim. Benimle zorla evlenmiş meğer .
Ya bırakın bu işleri. Özür dilese ne olur. Gördü sizde mi sinmişligi. İyi misiniz siz? Bari çocuga kendiniz bak defolup gitsinler.Bugün kayinvalidem gitmedi. Benimle konuştu birşey yokmuş gibi. Sonra ben alınganlık yaptım.Ozur dilerim kalbini kırdığım için diyerek özür diledi benden. Lafa söze gelemiyorum dedi. Gitmedi hala.
lohusa kadinin yanina gidip sirf kendi simarikligi ve egosu icin problem cikaran insanlari Allaha havale ediyorum.Kizlar dertlesmeye ve yardimlariniza ihtiyacim var. Lohusayim. Sezaryenle bir kiz cocugu dunyaya getirdim ama mutlulugumu yasayamiyorun. Kizimda sarilik cikti. Düşmedi stabil duruyor. Bekliyorum sağlığına kavuşmasını. Kayınvalidem yanımda. Çok pimpirikli ufacik birşey de ağlıyor sürekli kötü şeyler getiriyor aklına. Benim de moralim bozuluyor. Bir de sürekli yok şu icirelim yok zeytinyağı sürelim diye başlıyor. Inanin bebeğimin sağlığından endisemin yanısıra bir de bunlarla uğraşıyorum. Yok annem kalmamis yok babam hayirli olsun diye aramadi gibi ufacik bir olayda eşim ailemi cephe alip surekli ayrılmakla tehdit ediyor.2.evliliğim. Eşimin ilk. Sanki ailem eşimi zorlamış gibi muamele görüyorum. Gelelim bugünkü olanlara. Kayınvalidem etegindeki taslari döktü. Kız kardeşim sağlıkçı oldugu için onu arayıp soruyorum bebek bakımında ama kv kardesimin şakaları bile yanlış anlayip saydırdı. Ağzına geleni saydı kizkardesim için. Eşim de O şakacidir kötü niyetle birşey demez dese de ikna edemedik. Düğün öncesi de laf söylemişti diye açtı konuyu yok kimlerle muhattap olmuşta yok senin bu evliligin yürümez diye tehditler savurdu. Bana şimdiye kadar 2 yıldır tek kırıcı laf söylemeyen kadın eşimin yanında senin yüzünden deyip deyip ağzına geleni kardeşime ve bana saydırdı. Yarın gidicem alın çocuğa kendiniz bakın diye tutturdu. Eşim de sen gidersen bu evlilik biter sen adım atma ben de çocuğu anasına bırakıp çeker giderim falan dedi. Bir de kaynanam bütün olanları arayıp kocasına söyledi. Şuan ev çok gergin. Ben eşimin iki yıl önce zaten beni yaktınız sizi affetmiyorum sözü kulaklarimda. Şimdi de ayrıl bu evlilik yürümez bunlarla bas edemeyiz diye söylendi. Kızlar inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Kardesime ve bana söylenen onca lafı hiç haketmedim. Nasıl yedirecegim bunları içime.
Sütüm geliyor şükür.Bu moral bozuklugunla sütünüz geliyormu
Terbiyesiz adam. Sanki zorla mı nikah masasına oturmuş? Ailesi memur olduğunuz için kendisinin de yaşı ilerlediği için zorlamış olabilir mi ? Zorlasalar bile o da istemiş neticede sizinle evlenmeyi kararlarının arkasında dursun ne bu sorumsuz çirkin tavırlar. İkinci evliliğiniz olduğu için kendini vazgeçilmez sanıyor galiba , vazgeçilmez olmadığını hissetse belki biraz ne yaptığını fark eder.Evet eşimin 2 yıl önce beni yaktınız dedi. Cok incindim. Benimle zorla evlenmiş meğer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?