Ilk okuyunca bosanmak icin sacma bir sebep gibi dursada esinin arkandan gelmemesi ve aramamasi buyuk sorun konusmayi iletisim kurmayi dusunmuyormusunuz.
Eşin bu durumda tabiki annesine 2 laf söyleyecekti ama yapamamış sizi yalnız bırakmış tabiki üzülmekte haklısın annesinin hayatınıza müdahale etmesi eşinizin buna müsade etmesinden kaynaklanıyor bu durumu oturup konuşup karışıklığı gidermelisiniz
Asıl problem bence kocan bile olsa bir başkası için mesleğini bırakıp onun düzenine uymaya çalışmakla basliyorEşimle 2 hafta önce annesinin sebep olduğu bir konudan ötürü tartıştık ve 2 evladımı alıp o ortamdan ayrıldım. Eşim annesinin evinde kaldı. Konu hep aynı, eşim ailenin evlatlarından en büyüğü ve tek erkek. Anne ve babası koca sülaleyi saydırma derdinde. Bayram hastalık düğün dernek ne varsa uzak yakın derecesi ne olursa olsun buna katılın ayıp olur diyip duruyor ve kimi zamanda adımıza kararlar vermeye çalışıyorlar. Ben 2 doğum yaptım memleket aşırı taşındım. Ne bayramlar ne kandiller geçiyor başta görümcelerim de olmak üzere biride hayırlı olsuna ne geliyor ne arıyor. Bize gelince herşey ayıp olur a geliyor. Bir ayıbı nedense biz bilmiyoruz gibi. Eşime bu konuyu çokca kez paylaştım hiç birinde de kulak asmadı hep ailesinden taraf. Yahu babadan sonra ailenin en büyüğüsün seni saymalılar diyorum bunuda sağlayacak yine ailen olmalı hiç umursamıyor. Tek yapacakları bizimkiler bekler bir arayıp sorun kendilerine iletin dileklerinizi demeleri. Bu gönül işidir biliyorum ama aile bütünlüğünü birliğini sağlayacakta özverilerdir. Ben söyleyince kıyamet kopuyor. Benden bekleniyorsa bende karşılığını almalıyım di mi? İşte arkadaşlar kavga sebebi bu. 2 hafta önce annesinin üzerime gelmesiyle olay yine bu şekilde patlak verdi. Kavga dozunu kaçırınca 2 evladımı alıp o ortamdan ayrıldım. Eşimde orada kaldı. Her bayan gibi bende bir çok fedakarlık yaptım mesleğimi bırakıp başka şehire yerleştim. Eşim o günden sonra görevi olduğu ile döndü bende kendimize ait olan evde kaldım. Şuan konuşmuyoruz. Ne umutlar kurduğum insan beni ailenin karşısında yüzüstü bıraktı. Çocuklarını da arayıp sormuyor en çok üzüldüğüm nokta da bu. Ne yiyorlar ne içiyorlar bırakmış durumda. Ailem sağolsun. Birde üzerime bir borc var ne yapacağımı bilemiyorum. . Ailemede çok yük olmak istemiyorum. Çalış diyenler olacaktır mutlaka ha deyip işte bulamam hemen. buda bir zaman. Ne yapacağımı bilemiyorum ne yapmalıyım sizce?
Asıl problem bence kocan bile olsa bir başkası için mesleğini bırakıp onun düzenine uymaya çalışmakla baseşi
Eşimi çok sevdim. O dönemde bırakmak istemedim
Bi çift terapistine gitmeyi düşünmez misiniz?
7 sene kısa bir 7 yıl daha bekleyeceksin sabırlı olman gerekecek artık nasıl yapacaksın vurdum duymaz olacaksın
Bir derdim var ana sayfasına gelinceArkadaşlar konu nasıl acıyoruz
Bu problemi ben de yaşadım.
Hem de çok derinden.
Yok birinin doğum günü, birinin düğünü, birinin doğumu, birinin kısır daveti oldu babam oldu.
Bir türlü engel olamadım her buluşmanın içinde olmaktan.
Aynen haberim olmadan yarın aysedeyiz fatmadayiz gibi toplu planlar yapılır, her birinin içine mecburi katılım sağlamamız gerekirdi.
Bir gün isyan edip artik gitmeyelim dediğimde, ogullariyla aile arasına girip( benimki de tek erkek) onları koparmak istediğimi direkt görümce ve kv yüzüme bile söylemişti.
Benim çocuğum yok ve ben çareyi gitmekte bulmuştum.
3 ay ayrı kalıp barıştık ama ben tüm ciddi adımları attigimdan şuan eşim de dahil her şeyin farkında.
Asla böyle şeyler yasamiyorum artik çünkü yaptım yine yaparım katlanmam biliyorlar.
Bence sizin acınızdan en kötüsü 2 hafta boyunca çocuklarını aramaması.
Ailen destekse lütfen kendini kötü hissetme.
Ancak mutlu bir anne mutlu çocuklar yetiştirebilir çünkü ben buna inaniyorum
Ailesinde vicdan olsa cocuklarinla gorus derdi anlar yakinda cocuklarindan esinden baska ona kimsenin aslinda deger vermedigini.Eşimle bu konudan sıkıldığını ailem haklı görüşünde hep. Dinlemeye bile tahamulu yok öyle söyleyim. Anne baba etkisi çok fazla çok etkiliyorlar kendi ailesine dönük olup onlara uzak kalacak korkuları var. Boşanmaksa boşanırım hayatım hep böyle gidemez herhalde. Ama eşimi seviyorum
Ailesinde vicdan olsa cocuklarinla gorus derdi anlar yakinda cocuklarindan esinden baska ona kimsenin aslinda deger vermedigini.
Rabbim sebep olanları yanına bırakmaz. Eşimde nasıl isterse öyle davransın ama çocukşarım çok küçük ve onların sevgiye ihtiyacları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?