Ne yapacağımı bilmiyorum lutfen bana akıl verin..

Sen gururunu ayaklar altına aldığın için. Adam seni kolay bulmuş. Gel dese gelirsin git derse gidersin. Agira al kendini boşver şu simarigi. Üzülen sen olursun

Demek ki ben kocama hiç sadık ve sevgi dolu değilmişim onu anladım.
Zaten beni dövecek ve aşağılayacak kadar aşık edememiş de kendine
Umarim bir gun basınıza gelmez de bizde size komik yorumlar yapıp Biraz olsun moral bulmuş Can'ınızı sıkmayız. Siz düzgün birisini bulmuş sevmiş sevilmişsiniz. Ben yanlış erkege denk gelmisim. Bunun sevmekle askla daha az daha cok sevmekle alakası yok. Herkes hata yapar. Buda benim hatam.

pinkkmoon seni üzmek istemezdim arkadaşım ama erkek arkadaşın senin sevgini kaybetmek istemiyor, o yüzden seni oyalıyor gibi yeni ve aradığı kişiyi bulana kadar seninle zamanını eksik paylaşacaktır. insan tüm zamanını sevdiğiyle geçirmek ister zaman olmasa bile zaman yaratır. ona tam güvenemiyorsun
onu ters köşeye yatır :))) sana daha çok değer verecek olan yeni birini bul

Bence bir doktora görünmelisin. Mantıklı düşünemiyorsun. Eğer zaten mantıklı düşünseydim şu an burda bütün bunları yazicağına ayrılmış olurdun.
Ayrıldım zaten. Aci çekiyordum ve teselliye ihtiyacım vardı buradaki guzel yürekli insanlar sayesinde daha iyiyim. Evet doktora ihtiyacım var psikolojimi bozdu

Haklisin kesinlikle üzülmüyorum su an yorumlarınıza kesinlikle haklısınız. Bazen insan goremiyo sacma şeylerle kendini teselli ediyo. Ben biraz abartmisim. Hatamı anladım kendisini her turlu yerden engelledim. Yoluma bakıcam. su an erkek görmek istemiyorum ama hayatımın askını bulup tekrar konu acicam inanıyorum

Fazla fedakarlik vefasizlik getirir
Bunun disinda bana seninle gonul eglendiriyor gibi geldi cani sıkilinca gorustugu biri olarak goruyor seni bence
Uzak durulmasi gereken biri bence

Ayrıldım zaten. Aci çekiyordum ve teselliye ihtiyacım vardı buradaki guzel yürekli insanlar sayesinde daha iyiyim. Evet doktora ihtiyacım var psikolojimi bozdu

Keşke başta ayrılsaydın hiç uzatmadan. Olayların bu radeye geldikten sonra tabiki psikolojin bozulur. Başta onsuz olamicağını düşünürsün ve herşeyini affedersin. Oysa insanın inancı dışında kimseye ihtiyacı yoktur. Umarım zamanla daha iyi olursun. Bunun uzerine diyecek tek şey gecmis olsun zor gunler gecirmişsin.

Fazla fedakarlik vefasizlik getirir
Bunun disinda bana seninle gonul eglendiriyor gibi geldi cani sıkilinca gorustugu biri olarak goruyor seni bence
Uzak durulmasi gereken biri bence
evet bundan sonra asla kendisini görmek
İstemiyorum. Burada insanlar cok yardımcı oldu. Sana da tesekkurler cevabın icin. Hatamı anladım .

yeni konunu bekliyoruz o halde :)
senin için hyırlısı olsun ayrılmana sevindm..

Cevap veren herkese sonsuz tesekkurler iyi kotu her fikir benim icin cok degerli. Yeteri kadar akıl aldığıma inanıyorum ve mümkünse konuyu kapatmak istiyorum. Mune Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…