• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

selambenzeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
36
6
1
29
Merhaba kk hanımları baya olumsuz yorum alicam ama genede sorucam 22 yasindayim sevdiğim adam 38 yaşında bir evlilik yapmış 2 çocuk babası bu genç yaşımda hayatıma giren en harika insan diyebilirim hem maddi hem manevi olarak beni göklere çıkarıyor suan evlilik düşünmüyorum belki 3 sene sonra felan fakat o çocuklarin sorumluluğunu alabileceğini dusunmuyorum anneleri babaya atıp gitmiş ne arayıp ne soruyor ama bu durum kafamı çok kurcaladığı için ayrılma kararı aldım ve ayrıldım fakat çok seviyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir insan bir DHA karşıma çıkar mı bilmiyorum :KK43:

Merhaba kk hanımları baya olumsuz yorum alicam ama genede sorucam 22 yasindayim sevdiğim adam 38 yaşında bir evlilik yapmış 2 çocuk babası bu genç yaşımda hayatıma giren en harika insan diyebilirim hem maddi hem manevi olarak beni göklere çıkarıyor suan evlilik düşünmüyorum belki 3 sene sonra felan fakat o çocuklarin sorumluluğunu alabileceğini dusunmuyorum anneleri babaya atıp gitmiş ne arayıp ne soruyor ama bu durum kafamı çok kurcaladığı için ayrılma kararı aldım ve ayrıldım fakat çok seviyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir insan bir DHA karşıma çıkar mı bilmiyorum :KK43:
hayat sizin, yasiniz o kadar cok genc ki. aceleye hiç gerek yok.

Yaşayacağın o kadar günlerin olacak ki. Daha çok gencsin. Bence iyi düşün. Ve erkek arkadaşının yaşı da büyük . Aynı zamanda çocukların varlığı belki sana şu an bişey hissettirmiyor ama ileri zamanı bilemezsin.

Hımm demek “maddi olarak göklere çıkarıyor”

Peki.

S selambenzeyno merhaba..
Siz kararınızı vermişsiniz ve uygulamışsınız da. Buraya ah vah ayrılmasaydın yazsak barışacak mısınız?
Yani demek istediğim, hayat sizin.. Çocukları siz biliyorsunuz, beyefendiyi ve kendinizi siz tanıyorsunuz. En doğru kararı yine siz verebilirsiniz. ;)
Ama yaşınız çok genç. Karşınıza daha çoook insanlar çıkacak. Sizi çok mutlu edecek biriyle evlenmeniz dileğimle..

Okadar cümleden burayı çekip almak

O kadar cümleden burayı çekip anlamak hımm

Peki
Direkt dikkatimi çekti hem de. Direkt.
Yaşın çok genç, o yaştaki bir adamın seni “maddi olarak” göklere çıkarmasına niye izin veriyorsun?
Adamın amacı; gözünü maddiyatla boyayıp, duygularını kullanmak değil mi sence de?

Çocuklar babada kalınca anne atıp gitmiş mi oluyor?
Anneleri ortada yok hanımefendi
Direkt dikkatimi çekti hem de. Direkt.
Yaşın çok genç, o yaştaki bir adamın seni “maddi olarak” göklere çıkarmasına niye izin veriyorsun?
Adamın amacı; gözünü maddiyatla boyayıp, duygularını kullanmak değil mi sence de?
Manevi kısmını nie çıkardiniz çok merak ettim süpriz yapması 5 liralık aldığı çiçek bile maddiyata girer ole 500lük şeyler düşünmeyin bence

Kusura bakmayın ama bu falan yerine “felan” yazılmasına aşırı sinirleniyorum , onun dışında zaten arkadaşlar da yazar daha çok küçüksün sevgili olarak devam edin zaten zamanla sende anlarsın olmayacağını

Anneleri ortada yok hanımefendi

Manevi kısmını nie çıkardiniz çok merak ettim süpriz yapması 5 liralık aldığı çiçek bile maddiyata girer ole 500lük şeyler düşünmeyin bence
“Göklere çıkarıyor”dan kastın “5 liralık çiçek” ise ok
Okuyunca öyle anlaşılmıyor
Manevi kısım hakkında da düşüncelerimi kapsıyor yaptığım yorum. Anlayana...
Arkasındayım söylediklerimin, gençsin ve o yaştaki çocuklu bir adamın maddi ya da manevi desteğine ihtiyacın yok.

Anneleri ortada yok! Çocukları görmeye gelmiyor mu yoksa sevgiliniz göstermiyor mu? Bilmiyorum, adam 38 yaşında, sizin dediğinize göre anneleri ortadan kaybolmuş. Ben olsam nedenini merak ederdim. Üstelik annesiz kalmış 2 küçük çocuğa hem analık hem de babalık yapacağı yerde 22 yaşında bir genç kızı maddi manevi göklere çıkarmakla meşgul. Bu adamın karakteri buradan belli. Sana şimdi söylediklerim çok sert gelmiş olabilir ama buradaki bir çok kadın ne demek istediğimi anlayıp bana hak verecektir. Yazık etme güzel gençliğine

Back
X