- 24 Mayıs 2018
- 36
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi selambenzeyno
-
hayat sizin, yasiniz o kadar cok genc ki. aceleye hiç gerek yok.Merhaba kk hanımları baya olumsuz yorum alicam ama genede sorucam 22 yasindayim sevdiğim adam 38 yaşında bir evlilik yapmış 2 çocuk babası bu genç yaşımda hayatıma giren en harika insan diyebilirim hem maddi hem manevi olarak beni göklere çıkarıyor suan evlilik düşünmüyorum belki 3 sene sonra felan fakat o çocuklarin sorumluluğunu alabileceğini dusunmuyorum anneleri babaya atıp gitmiş ne arayıp ne soruyor ama bu durum kafamı çok kurcaladığı için ayrılma kararı aldım ve ayrıldım fakat çok seviyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir insan bir DHA karşıma çıkar mı bilmiyorum
Sonuç ? Ayrilmakla doğru bir karar mi almisimHem maddi hem manevi göklere çıkmak harika.. ne kadar sanslisin!!! gençliğini saf sevgini kullanmalarına izin verme!
Okadar cümleden burayı çekip almakHımm demek “maddi olarak göklere çıkarıyor”
Peki.
O kadar cümleden burayı çekip anlamak hımmHımm demek “maddi olarak göklere çıkarıyor”
Peki.
Direkt dikkatimi çekti hem de. Direkt.Okadar cümleden burayı çekip almak
O kadar cümleden burayı çekip anlamak hımm
Peki
EvetSonuç ? Ayrilmakla doğru bir karar mi almisim
Anneleri ortada yok hanımefendiÇocuklar babada kalınca anne atıp gitmiş mi oluyor?
Manevi kısmını nie çıkardiniz çok merak ettim süpriz yapması 5 liralık aldığı çiçek bile maddiyata girer ole 500lük şeyler düşünmeyin benceDirekt dikkatimi çekti hem de. Direkt.
Yaşın çok genç, o yaştaki bir adamın seni “maddi olarak” göklere çıkarmasına niye izin veriyorsun?
Adamın amacı; gözünü maddiyatla boyayıp, duygularını kullanmak değil mi sence de?
“Göklere çıkarıyor”dan kastın “5 liralık çiçek” ise okAnneleri ortada yok hanımefendi
Manevi kısmını nie çıkardiniz çok merak ettim süpriz yapması 5 liralık aldığı çiçek bile maddiyata girer ole 500lük şeyler düşünmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?