Ne yapacağımi bilmiyorum:(

Boşanmış bir anne babanın çocuğu olduğun için hassasın bu konuda fakat birde şöyle düşünmeni tavsiye edeceğim;
zaten eşin yanında olmadan 5 seneni geçirmiş ve çocuğunu babasız büyütmüşsün..Çocuk zaten alışmış.
Üstelik evde kayınvaliden kayınbaban her kafadan başka bir ses...
Başbaşa çocuğunuzla kalamamışsınız bile bu hepsinden acı ..
Böyle bir babanın çocuğuna nasıl bir faydası olabilirki...
İmkanınız varsa ailenizin yanına dönüp okulunuzu tamamlayıp işinize ve çocuğunuza odaklanın..
Hayat bu belli olmaz belki bir gün kendinize ait bir evininiz hayatınız olur...
Lütfen böyle adamlara katlanmayın.

Bosaninca ilk isim bu zaten kayinbabama ozelliklede kendi durumunu duzeltirken oğlunun ailesine yuvasına zarar verdigi beni orada zorla tuttugu icin
Çok iyi bir avukat tut canım, herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat avukatına, utanma sıkılma ayıplanma yok. Eziyet gördüğün 5 seneyi düşün. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu asalak insanlardan

Boşanmış bir anne babanın çocuğu olduğun için hassasın bu konuda fakat birde şöyle düşünmeni tavsiye edeceğim;
zaten eşin yanında olmadan 5 seneni geçirmiş ve çocuğunu babasız büyütmüşsün..Çocuk zaten alışmış.
Üstelik evde kayınvaliden kayınbaban her kafadan başka bir ses...
Başbaşa çocuğunuzla kalamamışsınız bile bu hepsinden acı ..
Böyle bir babanın çocuğuna nasıl bir faydası olabilirki...
İmkanınız varsa ailenizin yanına dönüp okulunuzu tamamlayıp işinize ve çocuğunuza odaklanın..
Hayat bu belli olmaz belki bir gün kendinize ait bir evininiz hayatınız olur...
Lütfen böyle adamlara katlanmayın.
Bana yardmci olan herkese ayri ayri tesekkur ediyorum cok zor bi zamandan geçiyorum ne kadar buradakileri göremesemde destek oluyorsunuz bana guc veriyor Allah razi olsn

Çok iyi bir avukat tut canım, herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat avukatına, utanma sıkılma ayıplanma yok. Eziyet gördüğün 5 seneyi düşün. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu asalak insanlardan
Peki avukatim davanin onun acmasini beklememi istedi bu konuda ne dusunuyorsunuz

kesinlikle avukatın olsun ve onlar bütün konuşmaları avukatla yapsın, seninle değil. Sen muhattap bile olma. Ayrıca çok saçma olacak biraz ama inanmasan bile içini rahatlatır belki; bu ay içinde pamuk ipliğine bağlı bütün ilişkiler bitiyor. Üstelik bitmesi daha hayırlı çünkü yepyeni pırıl pırıl bir hayatın olacak. Hem Allasen, zaten en korkunç şeyleri yaşamışsın, daha kötüsünü yaşayamazsın. Yeni ve güzel hayatın için heyecanlanmalısın :)

kesinlikle avukatın olsun ve onlar bütün konuşmaları avukatla yapsın, seninle değil. Sen muhattap bile olma. Ayrıca çok saçma olacak biraz ama inanmasan bile içini rahatlatır belki; bu ay içinde pamuk ipliğine bağlı bütün ilişkiler bitiyor. Üstelik bitmesi daha hayırlı çünkü yepyeni pırıl pırıl bir hayatın olacak. Hem Allasen, zaten en korkunç şeyleri yaşamışsın, daha kötüsünü yaşayamazsın. Yeni ve güzel hayatın için heyecanlanmalısın :)
En azindan cocuguma ve bana karisan insanlar zarar verenler olmayacak. Ama nasil onu sevdigime cok sasiriyorum nasil göremedim:( 2 yil boyunca görüştük sonra evlendik nasil taniyamadm cocugum herseyim onu benden almakla tehdit etmesi ve bunu dusunmem bile beni bitiriyordu o herseyim o kadar zaman yanımda bi tek bu kucucuk kalbin atisiyla yaşadım.

En azindan cocuguma ve bana karisan insanlar zarar verenler olmayacak. Ama nasil onu sevdigime cok sasiriyorum nasil göremedim:KK43: 2 yil boyunca görüştük sonra evlendik nasil taniyamadm cocugum herseyim onu benden almakla tehdit etmesi ve bunu dusunmem bile beni bitiriyordu o herseyim o kadar zaman yanımda bi tek bu kucucuk kalbin atisiyla yaşadım.

Ay hele bu nasıl sevmişim konusunu hiiiiiç kafaya takma. Gönül bu kimleri kimleri seviyor ohoooo. 18 yaşında elbet hata yapacaksın. Üstelik, aile darmadağın; kendine bir yoldaş arıyorsun. Sana ilgi gösteren, seven biri çıkıyor hemen kapılıyorsun. Sakın kendini suçlama, hayatın vardır bir bildiği. Bu kadar zorluktan sonra mutlaka güzel şeyler olur. Sen yeter ki umutlu ol.

Evet bu mubarek ayda buraya gelmemden bahsediyirsunuz galiba

Sen ona tazminat bile acarsin bu durumda
Boşan. Çocugu düşünüyorsun iyi hoş da. Çocuk o adamla aynı evde sizin iliskinize şahit olursa daha çok yara alır bence

Ay hele bu nasıl sevmişim konusunu hiiiiiç kafaya takma. Gönül bu kimleri kimleri seviyor ohoooo. 18 yaşında elbet hata yapacaksın. Üstelik, aile darmadağın; kendine bir yoldaş arıyorsun. Sana ilgi gösteren, seven biri çıkıyor hemen kapılıyorsun. Sakın kendini suçlama, hayatın vardır bir bildiği. Bu kadar zorluktan sonra mutlaka güzel şeyler olur. Sen yeter ki umutlu ol.
O donemde bosluktaydim aynen oyle oldu seven biri:(

Sen ona tazminat bile acarsin bu durumda
Boşan. Çocugu düşünüyorsun iyi hoş da. Çocuk o adamla aynı evde sizin iliskinize şahit olursa daha çok yara alır bence
Aynen yukari tukursem biyik asagi sakal en iyisi asagi tükürüp bitirmek gibi görünüyor en azindan bıyık tek başına kotu gorunmez

Boyle birseye cok ihtiyacım var. Ama bu bosanma davasini ben acarsam eger cocugun velayeti ve nafaka sorunu cikabilir demesi dusundurdu beni
Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler tabiki ama çocuğu senden alamazlar,
Çocuk sende olduğu için de nafaka alabilirsin, hatta şu çektiklerini anlattıktan sonra sıkı bir tazminat bile alırsın. Bunun davayı onların açmasıyla bir ilgisi olacağını sanmıyorum

Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler tabiki ama çocuğu senden alamazlar,
Çocuk sende olduğu için de nafaka alabilirsin, hatta şu çektiklerini anlattıktan sonra sıkı bir tazminat bile alırsın. Bunun davayı onların açmasıyla bir ilgisi olacağını sanmıyorum
Anladım bekliyorlar bir haftadir ses seda yok ne düşündüklerini anlamiyorum zaten bir kac ay surerse bu bekleyiş sonu neye gider bilmiyorum yakınlarım cocugu kacirmak gibi bir niyetleri olabilecegini soyledi cogu insan bu görüşte ama canim pahasina.korurum vermem cunku o insanlar cocuguma bir tavugun yumurtasini cok.gormus insanlar:(

Ya çocuğum için diyorsun da .. yani başka bir durumda olsanız inanın bişey demezdim yani elinin seninle arası bozuk ama çocuğuna çok iyi baba olsa.. ama bu adam müsvettesinden ne sana koca ne çocuğuna baba olur. Ayrıca davayı açmasını bekleme bence polis seni gelmiş evden almış bunı delil olarak göstererek dava aç nafaka tazminat al.. inan herşey bitince çok şükür edeceksin hatta aklım nerde diyeceksin. .

Anladım bekliyorlar bir haftadir ses seda yok ne düşündüklerini anlamiyorum zaten bir kac ay surerse bu bekleyiş sonu neye gider bilmiyorum yakınlarım cocugu kacirmak gibi bir niyetleri olabilecegini soyledi cogu insan bu görüşte ama canim pahasina.korurum vermem cunku o insanlar cocuguma bir tavugun yumurtasini cok.gormus insanlar:KK43:
Sen gönlünü ferah tut ama tedbiri de elden bırakma. Her türlü kötülük beklenir bu cins insanlardan.

Ya çocuğum için diyorsun da .. yani başka bir durumda olsanız inanın bişey demezdim yani elinin seninle arası bozuk ama çocuğuna çok iyi baba olsa.. ama bu adam müsvettesinden ne sana koca ne çocuğuna baba olur. Ayrıca davayı açmasını bekleme bence polis seni gelmiş evden almış bunı delil olarak göstererek dava aç nafaka tazminat al.. inan herşey bitince çok şükür edeceksin hatta aklım nerde diyeceksin. .
Poliside tehdit etti zaten bununla ilgili bana msjda atti msjda polise kufurude var beni alan polise. Ama inaninki bu psikolojide ayrintili düşünüyor insan bu yüzden kafam cok karisikti burada biraz yol buldum hislerimin yanlis olmadığını anladim.

Back
X