- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
Kapi her çaldığında yuregim.agzima geliyor cocuguma sariliyorumSen gönlünü ferah tut ama tedbiri de elden bırakma. Her türlü kötülük beklenir bu cins insanlardan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapi her çaldığında yuregim.agzima geliyor cocuguma sariliyorumSen gönlünü ferah tut ama tedbiri de elden bırakma. Her türlü kötülük beklenir bu cins insanlardan.
Bak arkadaş da söylemiş polisle evden çıkman, tehdit msjları falan aslında hepsi senin lehine olan şeyler, bunlar sağlam delil, avukatının haberi yok mu bunlardan?Kapi her çaldığında yuregim.agzima geliyor cocuguma sariliyorum![]()
Var ama kisa kisa cvplar verip gecistiriyor baska bir avukat tutarım dava acilsa bu kisi tanidigimiz bir avukat o yuzden yeterince ilgilenmediBak arkadaş da söylemiş polisle evden çıkman, tehdit msjları falan aslında hepsi senin lehine olan şeyler, bunlar sağlam delil, avukatının haberi yok mu bunlardan?
Keske bir tek namazi icin evlenseydim kisiligini oyle farkli gosterdiki melek dedim artikBu arada arkadaşlar bu yorumu genel olarak yapıyorum. Lütfen kimseyle sadece namazlı abdestli iyi insandır diye düşünerek evlenmeyin. Kimsenin namazının abdestinin kimseye faydası yok. Bu özellikler onu iyi bir eş yapmaz. Benim tanıdığım gerçekten çok dindar bir adam var. Eşine psikolojik olarak yapmadığı işkence yok.küfür etmez dayağı yok ama küser. Hemde 6 ay gibi bir süre neden küstüğünü de söylemez. Kız boşanmak istedi ben karımı seviyorum diyor. En son kız hastalandı ve tedavisi yok. Adamda da değişme yok. Şimdi bu adamın namazlarının bu kadına ne faydası var?
Aslında tanıdıksa daha fazla ilgilenmesi lazım ama birşey soracağım, avukat karşı tarafı da tanıyor mu? Yani kocan ve ailesini tanıyor mu?Var ama kisa kisa cvplar verip gecistiriyor baska bir avukat tutarım dava acilsa bu kisi tanidigimiz bir avukat o yuzden yeterince ilgilenmedi
Sizin dusunceniz kizmak gibi bi hakkim.yok yas konusundada ben o yasta da 26 olmadan olmaz derdim ama nasil oldu bende bilmiyorum ve bir insan yasi kaç olursa olsun gercek hayati evlenince görüyormuş bunu anladimYa kızmayım diyorum ama. Kaçıyor muydu kocan da 18 olunca hemen evleniverdin.
Evlendin de ne oldu. 5 sene ayrı yaşamışsın binbir zorlukla. Ee 5 sene evlenmeyip okusaydın da bi işin gücün olsaydı ya.
Koca mi kalmadı dünyada.
Hadi evlendin diyelim görmedin mi de 1 ayda hamile kaldın.
Şimdi o suçsuz günahsız bebenin suçu ne.
Önceden yapmadıysan şimdi yap git çalış ekonomik özgürlüğün olsun.
Adam sensiz yaşamaya alışmış 11e kadar da durur 4 e kadar da. Alışmış çünkü.
Senin gibi hikayeleri okuyunca hem çok üzülüyorum hemde çok kızıyorum.
İnşallah yaşı küçük kardeşlerimiz okur da akılları başlarına gelir ne deyim.
Evladın için çalış kazan çek kurtar kendini bu evlilikten. Birikim yap eşinden gizli.
Hayir teyzem boşandı benim onun avukatiydi hemde anne tarafimdan akraba belki ona gore aciklayicidir anlattigi şeyler ama bana göre yeterli deglAslında tanıdıksa daha fazla ilgilenmesi lazım ama birşey soracağım, avukat karşı tarafı da tanıyor mu? Yani kocan ve ailesini tanıyor mu?
Başka bir avukata daha danış bence canımHayir teyzem boşandı benim onun avukatiydi hemde anne tarafimdan akraba belki ona gore aciklayicidir anlattigi şeyler ama bana göre yeterli degl
Kararsızlığn çocuğunun psikolojisini bozabilir ilerki yaşlarında senin için boşanmak en iyisi oku bence de hem sen evladına hem ana hem babasın 5 yıldır arada bir konuştuğun adam ne babalığı yaptı ?Suan
Suan babannemin evindeyim boşanırsam anneme gidecegim okumami istiyor bende oyle yapacağım annem babam bosanmis oldugu icin bunun psikolojisini çocukluğum boyunca yasadim bu yuzden kararsizligim ama gitsem cok zor bi hayat beni bekliyor
Amin Allah razi olsun vermem kesinlikle onlara o bensiz bende onsuz olmam cunku onun yaninda yillarca ben vardm babasi yokkenCanim ya kiyamam.. Bence o adamdan bosan, zaten 5 yila yakin bekar gibi yasamissin. Ne o aile be de o koca cekilmez. Kendine uygun bir iş bulup kendi ayakların uzerinde durmaya bak. Cocugunu da sakin verme, cok zor bir durum. Rabbim şu mübarek gunde yardimcn olsun.
Cocuk zaten onunla kavgalarimizi gorurken kime siginacagini şaşırıyordu kucagima alirdim korkmamaso icin sıkı sıkı beni tutardi ben esim içinde cok ugrastim kazanmak icin guler yuz tatli dil iyi davrandim hizmetini ettim bi erkek ne isterse yaptm ama o en ufak meselede kufur kavgaKararsızlığn çocuğunun psikolojisini bozabilir ilerki yaşlarında senin için boşanmak en iyisi oku bence de hem sen evladına hem ana hem babasın 5 yıldır arada bir konuştuğun adam ne babalığı yaptı ?