Ne yapacağımi bilmiyorum:(

Senin kocandan bi halt olmaz. Evliliğini devam ettirirsen daha çok sıkıntılar seni bekliyor. Hiç birşey için geç değil. Sen gebeliğini bile yalnız geçirmişsin, bi kadının en nazlı zamanı, kocasıyla birlikte yaşaması gereken bi heyecan... Kısacası normal bi evliliğin olmamış zaten hiçbir zaman.

Nutkum tutuldu okurken:-( Lütfen hemen is bul ve birikim yap. Bu adamda ailesi de beş para etmez.

Suan brn elimden geleni yaptığım icin icim rahat ama evladima bakinca icim sizliyor cunku ne kadar iyi baksam da bir kanadi kirik olacak bu beni cok uzuyor

Senin kocandan bi halt olmaz. Evliliğini devam ettirirsen daha çok sıkıntılar seni bekliyor. Hiç birşey için geç değil. Sen gebeliğini bile yalnız geçirmişsin, bi kadının en nazlı zamanı, kocasıyla birlikte yaşaması gereken bi heyecan... Kısacası normal bi evliliğin olmamış zaten hiçbir zaman.
Hic demeyin ağladım hep Allah a sigindim etrafimda hamile bi kadindan is bekleyenler vardi birakin nazi:( canım birsey istese soyleyecegim biri bile yoktu istesemde durumumuz yok diyeceklerdi cunku. Malum borclar (kocamin odedigi) cocuk buyuyuncede maddi sikinti cok çektim ailesine ginderirdi bana 100 tl gelmezdi yilda bir belki

Keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Yada ondan önce keşke aceleye getirneseydiniz evliliği. Eğitiminizi bitirip ayaklarınızın üstünde dursaydınız. Genç kızlar bu yazıyı okuyup ders çıkarmalı. Once okul sonra evlilik. Evlendikten sonra da hemen çocuk yapılmamalı önce bir nasıl gidiyor durumlar evlilikten sonra değişme var mı o saptanmali işinizi sağlam kazığa bağlamdahsifnaundj.

Aym
kesinlikle boşan bunca zaman çocuğu aklına gelmemiş te şimdi tehdit mi ediyor çocukla seni kendi hayatına bak daha gençsin karşına kimler kimler çıkar
Tehdit ediyor otobuste gelirken bile cocukla son zamanlarini iyi geçir diye msj atti bana sonrada cocugu alacağım senden diye aradi bir daha aramadı ben cuma gunu gelmem eger pismanligini belli edersen ve gelip insanca buradan alirsan birde kufurlerine son vereceğine soz verirsen dedim ama o lafta zoruna gitti dediki artik seni aramayacagm sadece cocuk benm olacak dedi. Madem o kadar cocuga duskundu neden 5 yil bizi bıraktı orada:(

Keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Yada ondan önce keşke aceleye getirneseydiniz evliliği. Eğitiminizi bitirip ayaklarınızın üstünde dursaydınız. Genç kızlar bu yazıyı okuyup ders çıkarmalı. Once okul sonra evlilik. Evlendikten sonra da hemen çocuk yapılmamalı önce bir nasıl gidiyor durumlar evlilikten sonra değişme var mı o saptanmali işinizi sağlam kazığa bağlamdahsifnaundj.
Evet cok dogru ama ben hala okuyabilirim ve yapacagim boyle birsey olsada olmasada evlilik sebebim de cok farkli suan erkekleri biliyoruz daldan dala ama o kendini cok dindar Allahim sevgili kulu 4 4luk musluman süsü verdi bu yuzden cok bağladi kendine cok pisman oldum daha sonra boyle olmadigini gorunce:(

Aym

Tehdit ediyor otobuste gelirken bile cocukla son zamanlarini iyi geçir diye msj atti bana sonrada cocugu alacağım senden diye aradi bir daha aramadı ben cuma gunu gelmem eger pismanligini belli edersen ve gelip insanca buradan alirsan birde kufurlerine son vereceğine soz verirsen dedim ama o lafta zoruna gitti dediki artik seni aramayacagm sadece cocuk benm olacak dedi. Madem o kadar cocuga duskundu neden 5 yil bizi bıraktı orada:KK43:
Ama dediğim gibi nafakadan kacmak cocugu annesine baktirip daha ucuza maletmek icin istiyor maalesef:(

Evet cok dogru ama ben hala okuyabilirim ve yapacagim boyle birsey olsada olmasada evlilik sebebim de cok farkli suan erkekleri biliyoruz daldan dala ama o kendini cok dindar Allahim sevgili kulu 4 4luk musluman süsü verdi bu yuzden cok bağladi kendine cok pisman oldum daha sonra boyle olmadigini gorunce:KK43:
Ay valla bu erkek milleti böyle. Kimseye güven olmaz kimseye. Çok iyi tanımalı. Zor denk gelirsin adam gibi adama. Yapacak birşey yok kimseye guvenmemeli

Zaten kocasız yani babasız ve parasız yokluk içinde çocuk büyütmüşsün,boşansan en azından çocuk huzurlu büyüyecek ilerde babası gibi küfürbaz olmayacak sana sahip çıkacak...inan bana çocuğun bi 8-9 yaşına gelsin onlar yüzünden çocuk dolduruşa getirip o anne pis kaka diyecek git diyecek.kurtar çocuğunu onlardan

Ay valla bu erkek milleti böyle. Kimseye güven olmaz kimseye. Çok iyi tanımalı. Zor denk gelirsin adam gibi adama. Yapacak birşey yok kimseye guvenmemeli
Cocugum olmasaydi daha kolaydi belki ayrilik ama cocuk 4 yasinda herseyin farkinda ayrilacagimizin o cocugun gözlerinde bunu yasamak cok zor

Zaten kocasız yani babasız ve parasız yokluk içinde çocuk büyütmüşsün,boşansan en azından çocuk huzurlu büyüyecek ilerde babası gibi küfürbaz olmayacak sana sahip çıkacak...inan bana çocuğun bi 8-9 yaşına gelsin onlar yüzünden çocuk dolduruşa getirip o anne pis kaka diyecek git diyecek.kurtar çocuğunu onlardan
Daha cocuk anne dediğinde o senin yengen deyip zorla yenge dedirttiler sanki yasamis gormussunuz bunları cocugum 7 aydir ozgurce anne diyor bana oda babasinin yanina gittik diye sahip cikan bi es degil

Daha cocuk anne dediğinde o senin yengen deyip zorla yenge dedirttiler sanki yasamis gormussunuz bunları cocugum 7 aydir ozgurce anne diyor bana oda babasinin yanina gittik diye sahip cikan bi es degil
İşte eşin seni tekrar babasının evine postalama derdinde,orda da çocuğa hem kötü eğitim verip hem sana karşı dolduracaklar,sonra annenin kontrolünden çıkan bir çocuk olacak,lütfen kurtul bu aileden

Bir anne olarak evladinin kurduğu bi yuva oldugunu bildigi halde onun varini yogunu alan esinden 5 yil ayri tutup birgün yanina götür oglum demeyen alipta vermeyen anne ve babayı anlamakta zorluk cekiyorum ve bu insanlarin varligi gelecek hayatim icin beni korkuttu. Ben simdiden ogluma birikim yapmayi istiyorum onun zor hayat yasamamasi icin.

Zaten çocuğunu babası olmadan büyütmüşsün
Ortada ailesine değer verip para harcayan bi eş var
Umarım en doğru şekilde karar verirsin
Hakkında hayırlısı olsun , Allah yardım etsin

Yaşın çok küçükken zaten evlenmişsin. Üstüne hemen ayrı kalmışsınız. Evliliğinizin tutarlı yanı yok zaten. Evlilik böyle bir şey değil. Tabii ki boşanmalısın. Buradan konuşmak çok kolay biliyorum ama derdini okuyunca başka şansın yok gibi duruyor. İş bulmalısın, ekonomik özgürlüğün olmalı ve bir daha onlarla görüşmemelisin.

Aym

Tehdit ediyor otobuste gelirken bile cocukla son zamanlarini iyi geçir diye msj atti bana sonrada cocugu alacağım senden diye aradi bir daha aramadı ben cuma gunu gelmem eger pismanligini belli edersen ve gelip insanca buradan alirsan birde kufurlerine son vereceğine soz verirsen dedim ama o lafta zoruna gitti dediki artik seni aramayacagm sadece cocuk benm olacak dedi. Madem o kadar cocuga duskundu neden 5 yil bizi bıraktı orada:KK43:
aynen öyle gerçeklerin farkında olman çok güzel ona daha fazla katlanma gerçekten maddi imkanlarında varsa 1 saniye durma yepyeni bir hayatın olabilir tehditleride bir işe yaramaz

Neee?!
Canım sen hala kocana dönmeyi bir seçenek olarak mı görüyorsun???
Şu yazdığın mesajı başkası yazmış gb oku lütfen! Senin doğurduğun canından can kattığın yavruna anne değil yenge dedirtmeye çalışmışlar! Çok pis bir dümen dönüyor ortada bence! Kaynının yada görüncenin çocuğu var mı? Eğer yoksa senin çocuğunu onlara vermeyi planlamış olabilirler.

Ayrıca eşinin sana attığı o tehdit msjlarını sakın silme! Geri dönmeyi falan da sil at aklından. Kendi evladının elinden sökülüp alınmasını küfürbaz bir serseri olarak yetişmesini mi istiyorsun?

Ortada bi evlilik bile yok! Adam damızlık sığır gb seni hamile bırakıp defolup gitmiş! Bir de diyorsun ki adam evlendikten sonra çok değişti, yok güzelim o öyle değil; senin evlendiğin kişi zaten adam değilmiş! Bulmuşlar çocuk yaşta sahipsiz kızı istedikleri gb eziyet etmişler.

Boşan bir de hepsine ayrı tazminat davası aç! Kazanmasan da mahkemelerde sürünsün ahlaksızlar!

Yaşın çok küçükken zaten evlenmişsin. Üstüne hemen ayrı kalmışsınız. Evliliğinizin tutarlı yanı yok zaten. Evlilik böyle bir şey değil. Tabii ki boşanmalısın. Buradan konuşmak çok kolay biliyorum ama derdini okuyunca başka şansın yok gibi duruyor. İş bulmalısın, ekonomik özgürlüğün olmalı ve bir daha onlarla görüşmemelisin.
tavsiyeniz benm icin bi secenek suanda zaten evladim icin ekonomik özgürlük

Neee?!
Canım sen hala kocana dönmeyi bir seçenek olarak mı görüyorsun???
Şu yazdığın mesajı başkası yazmış gb oku lütfen! Senin doğurduğun canından can kattığın yavruna anne değil yenge dedirtmeye çalışmışlar! Çok pis bir dümen dönüyor ortada bence! Kaynının yada görüncenin çocuğu var mı? Eğer yoksa senin çocuğunu onlara vermeyi planlamış olabilirler.

Ayrıca eşinin sana attığı o tehdit msjlarını sakın silme! Geri dönmeyi falan da sil at aklından. Kendi evladının elinden sökülüp alınmasını küfürbaz bir serseri olarak yetişmesini mi istiyorsun?

Ortada bi evlilik bile yok! Adam damızlık sığır gb seni hamile bırakıp defolup gitmiş! Bir de diyorsun ki adam evlendikten sonra çok değişti, yok güzelim o öyle değil; senin evlendiğin kişi zaten adam değilmiş! Bulmuşlar çocuk yaşta sahipsiz kızı istedikleri gb eziyet etmişler.

Boşan bir de hepsine ayrı tazminat davası aç! Kazanmasan da mahkemelerde sürünsün ahlaksızlar!
Bosaninca ilk isim bu zaten kayinbabama ozelliklede kendi durumunu duzeltirken oğlunun ailesine yuvasına zarar verdigi beni orada zorla tuttugu icin

Back
X