- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi lachicaguapa
-
Hmm hangisinden baslasam. Ooo piti piti.
Kaloriferi 7/24 yandigi halde soguk oluyor. Yazin bile yakiyorum dusun . Onun disinda rutubet oluyor. Yeni saglik sorunlari cikartiyor. Romatizma gibi. Akma sorunu olabilir bende bir ara oldu.
Bodrum katini da onermem. En iyisi ara kati.
İşte o oturduğun ev ve komşular benim şu an oturduğum evin aynısı, eşim de bu evde bu kafaya geldi zaten, çatıda komşu gürültüsü olmayacak vb diyor, ters dubleks ile ilgili buradaki yorumları yolladım şimdi, doğru diyor rutubet için mütayit sanmıyorum dış yalıtım yapmış olsun toprak altı kalan bölüme.
Teşekkürler cevap için, ev kaç yıllık acaba? Annemlerin üst katta da bu sorun oldu, izolasyon için para toplayamadı yönetici, benim çatım değil diyordu apartmanda oturanlar özellikle kiracısı olan ev sahipleri. Daire sahipleri ödüyor ama kiraya verenler evi unutuyor resmen
Teşekkürler cevap için, ev kaç yıllık acaba? Annemlerin üst katta da bu sorun oldu, izolasyon için para toplayamadı yönetici, benim çatım değil diyordu apartmanda oturanlar özellikle kiracısı olan ev sahipleri. Daire sahipleri ödüyor ama kiraya verenler evi unutuyor resmen
Kızlar bu arada eşyamız az ve uzunca bir süre bir çekyat bile alamayacağız. Akrabalar ev görmeye gelince bomboş iki oda, kesin laf ederler.
Ev sıfır, gerçekten çok güzel bir daire ama işte ısınma, rutubet, aktı koktu vb korkusu ve sizin dediğiniz gibi yardımcı çağırma meselesi ki hepsi ek masraf beni korkutuyor. Aynı apartmanda 3+1 ara kat var,balkonu çok küçük ama fiyatı bize uyuyor, bu anlamda da kararsız kaldım. İlk yıl yardımcı söz konusu olamaz hele böyle bir eve. Siz hangi şehirdesinz ve sorun değilse ne ödüyorsunuz yardımcıya.annem 3+1 de 150 ödüyor misal ama yazlık sitedeçatı dubleks dairede oturuyorum. ısınma konusunda bir sorunumuz yok, ayrıca geniş ferah olması, terasta dilediğim gibi ızgara vs yapabilmek, çiçek yetiştirmek güzel. ancak almayı düşündüğünüz binanın yaşı çok önemli. mesela geçen kış hiçbir sorunumuz yoktu ama bu kış çatı aktı, hem üst kat hem de alt kat salon tavanımın boyaları kalktı hep. meğer kiremitlerin altındaki koruyucu folyo kat çatlamış. su sızmış aralardan. çatı, kiremitler vs elden geçmiş mi, akma kokma yapar mı iyice soruşturun. bir de temizlik olayı çok zor cidden, yardımcı kadın gelmese ben altından kalkamazdım şahsen. çalışıyorum da çünkü. iyice bir araştır, daire içine sinsin dubleks olacaksa.
Ben 4+1 dublekste oturuyordum evlendıgımde ınanın 2 kat temızlik yapmak çok zor 1 katı yapayım yarında dıger katı yaparım diyodum ama başlamışken hepsini yapıyordum pertim çıkıyordu yapamadım başka eve taşındım tabi ki karar sizin ama küçük ev her zaman kullanışlı bence
Aynen, hepsini istiyor eşim de ama olamıyor, buradaki tecrübelere bakınca bu tarz evlerin kalitelisini bulmak lazım,o da nadir sanırım.Kisin ilik olsun yazin serin olsun. Yani isi yalitimli olsun, rutubet nem bilmem ne olmasin, olursa bir de 4+1 olsun ohhh gel keyfim gel valla . Benim su an ki evim ust kat yazin hamam kisin morg cok zor cok.
Bnm is yerinden iki arkadasim var dublekste oturanMerhaba kızlar, bir süre sonra ev alacağız, tüm birikimimiz ve krediyle. Ben bu yüzden titiz davranıyorum çünkü on yıl bu evde oturacağız, eşim ise emlakçı ters dubleks gösterse beğeniyor ve hemen anlaşalım demeye başlıyor. Şimdi de aynı paraya uzak bir mahalleden çatı dubleks alalım demeye başladı. Çatı dubleks soğuk olur mu? Rutubet alır mı? Hiç bir fikrimiz yok, hep ara kat 2+1 evde oturduk 4+1 eve koyacak eşyamız yok. Hobi odası, çalışma odası vb yaparız diyor. Bu tarz evde oturanlar var mı? Avantajlı mı? Temizliğini kendim yapacağım, bu yüzden zor olacak gibi geliyor. Siz bu ev-taşınma meselelerinde eşinizi nasıl ikna ediyorsunuz? Ve ara kat bir 3+1 mi yoksa teras kat 4+1 mi tercih ederdiniz? Isınma meselesi ve faturayı yazmadım çünkü kuzine kuruyoruz eve çok soğuk aylarda.
Ben ters dubleks de oturan kim duyduysam alt katta ki tuvalet de tasma evde rutubet küfür vb şeyler yaşıyorlardıTers dubleksi yeni öğrendim umarım yanlış öğrenmemişimdir ama evin alt katı bodrum kat tarzı, camları da yarım gibi. Burada bi konu okumuştum, birisi aceleyle böyle bir ev almış bodrum kat ve depresyona girmiş, rutubet vb başa çıkarmamışlar.
ben bilmem catı katı ama son katta 4+1de donmustuk.tenizliğide zor oluyor .bide odada ısıtıcı yakıyorduk ona ragmen hemen soguyordu yalıtım vardı ama ona ragmen .Merhaba kızlar, bir süre sonra ev alacağız, tüm birikimimiz ve krediyle. Ben bu yüzden titiz davranıyorum çünkü on yıl bu evde oturacağız, eşim ise emlakçı ters dubleks gösterse beğeniyor ve hemen anlaşalım demeye başlıyor. Şimdi de aynı paraya uzak bir mahalleden çatı dubleks alalım demeye başladı. Çatı dubleks soğuk olur mu? Rutubet alır mı? Hiç bir fikrimiz yok, hep ara kat 2+1 evde oturduk 4+1 eve koyacak eşyamız yok. Hobi odası, çalışma odası vb yaparız diyor. Bu tarz evde oturanlar var mı? Avantajlı mı? Temizliğini kendim yapacağım, bu yüzden zor olacak gibi geliyor. Siz bu ev-taşınma meselelerinde eşinizi nasıl ikna ediyorsunuz? Ve ara kat bir 3+1 mi yoksa teras kat 4+1 mi tercih ederdiniz? Isınma meselesi ve faturayı yazmadım çünkü kuzine kuruyoruz eve çok soğuk aylarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?