mizunoami Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 30 Emoji Skoru 29 Puanlar 3 Yaş 41 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #21 Tzk .!.: Babanız kac yaşında?Eli ayağı tutuyorsa hem çocuğunuza bakar hem yanınızda olur Genişletmek için tıkla... 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi)
Tzk .!.: Babanız kac yaşında?Eli ayağı tutuyorsa hem çocuğunuza bakar hem yanınızda olur Genişletmek için tıkla... 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi)
Dert bende derman sende Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.202 Emoji Skoru 5.076 Puanlar 158 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #22 Mariakuz .!.: Mesajı silebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bi karışıklık olmuş sadece boşverin artık. Bu arada profil resmi deki bebek ne kadar tatlı ne kadar güzel masallah
Mariakuz .!.: Mesajı silebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bi karışıklık olmuş sadece boşverin artık. Bu arada profil resmi deki bebek ne kadar tatlı ne kadar güzel masallah
T Tzk Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 2.796 Emoji Skoru 2.376 Puanlar 83 Yaş 35 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #23 mizunoami .!.: 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi) Genişletmek için tıkla... Anladım canım kardeşlerin erkek mi baban gidince onlar nasıl bakacak kendine
mizunoami .!.: 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi) Genişletmek için tıkla... Anladım canım kardeşlerin erkek mi baban gidince onlar nasıl bakacak kendine