mizunoami Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 30 29 3 40 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #21 Tzk .!.: Babanız kac yaşında?Eli ayağı tutuyorsa hem çocuğunuza bakar hem yanınızda olur Genişletmek için tıkla... 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi)
Tzk .!.: Babanız kac yaşında?Eli ayağı tutuyorsa hem çocuğunuza bakar hem yanınızda olur Genişletmek için tıkla... 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi)
Dert bende derman sende Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2018 2.203 5.080 158 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #22 Mariakuz .!.: Mesajı silebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bi karışıklık olmuş sadece boşverin artık. Bu arada profil resmi deki bebek ne kadar tatlı ne kadar güzel masallah
Mariakuz .!.: Mesajı silebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Bi karışıklık olmuş sadece boşverin artık. Bu arada profil resmi deki bebek ne kadar tatlı ne kadar güzel masallah
T Tzk Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2017 2.798 2.378 83 34 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mizunoami #23 mizunoami .!.: 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi) Genişletmek için tıkla... Anladım canım kardeşlerin erkek mi baban gidince onlar nasıl bakacak kendine
mizunoami .!.: 67 yaşında iki sene önce inme geçirdi. o sebeple bazı ihtiyaçlarını yardım almadan yapamıyor(banyo vs gibi) Genişletmek için tıkla... Anladım canım kardeşlerin erkek mi baban gidince onlar nasıl bakacak kendine