Valla kafka o kadar saçma bi şeyin içindeyim ki ne yapacağımı şaşırdım. Annem de öyle dedi şimdi çok üzüldü ztn ben o kdr insanı kvnin evine nası dolduraym hem o insanlar neden oraya gelsin ben ayrı okutmak istedim ne var ki diyor. Okut dedim bende. Zaten şu saatten sonra mevlüt zerre umrumda değil. Gözlerim acıdı ağlamaktan.
çok kırıldım. Bebişe baktıkça ağlıyorm masum kuzum. Diyeceğim ztn kvde de bilsin anacı oğlunu savunacak mı bakalım ne diyecek. Ya hala annemi şimdi arama hasta olur ben yanındayken ara diyor inanamadım
keşke okutabilsem. Zaten dedim git olgun bi insanla konuş kendine gel dedim hala annemi ayrıyorsnuz diyor delirmiş gibi adam tanıyamıyorum. Çok uzaklaştık duygusal olarak ztn son bi aydasanırım esınız lohusalık sendromu yasıyor
yenı dogum yapmıs gıbı dunyaya degısık gozlerle bakmasın lutfen
kendını ne durumlara dusuruyor ...
annenız ne guzel dusunmus ne var kayınvalıdenızın yaptıgı gıbı annenızde kendı akrabalarına esıne dostuna yapsın
ne kadar cok dua okadar guzel yanı :)
canınızı sıkmayın
esınız annenıze cok ayıp edıyor koca kadın esınızden mı ızın alacak evınde mısafır agırlamak ıcın
evladınızla gıtsenız annenız mevludu organıze etse duası okutulsa esınızın haberı bıle olmayacak
abartmasın ...
keske bu yorumları okutabılsenız
sütüm kesilecek diye çok korkuyorm ztn az. Kesilir de yani kuzuma yazık insan evladını düşünr ya bu adama ne oldu böyleEşin lohusa depresyonuna girmiş. :d Bence kendini daha fazla üzme, bebeğin için. Şöyle ayaklarını uzat, dıttır et. Kocanı ikna etmeye laf anlatmaya çalışma. Hani yapabileceğin bir şey yok çünkü, eşini ikna etme, onay alma gibi bir zorunluluğun yok. Kv'ye annem memleketten akrabalarını ağırlayıp hem bebek hem de evi için okutacak dersin, muhabbet eder gibi.
Daha da yapabileceğin birşey yok. Kocanı da boş ver şimdilik. Bilahare yaptığını ödetirsin. Şimdi kendini yıpratma, düşünme. Bebeğin için, sütün falan kesilmesin.
annem aşağı yukarı bu yazdıklarını güzelce söyledi ama anlamıyor tavırlı davrandı evden çıkarken. O kadar çok annem dedi ki kadından iyice soğudum. Bu neymiş gerçekten. Çok mutsuz hissediyorum kafka yazık yani yıllardır tanıdığım adam. Ki son günlerde ben hep ona adım attım ilgilendim yanında oldum bugüne kdr onu üzdüğüm zamanlar adına. O benden adım adım uzaklaştı kalbim çok kırıldı belki de ilk kezYaa ağlama.
Eşek herif. Ne gereği var böyle yapmaya.
Keske annen deseydi oğlum benim arkadaşlarım akrabalarim annenin evine sığmaz e sizinde akrabalar gelecek kadına ayıp olur ayrıca torunum için mevlut okutmaya senden izin alacak değilim. Daha fazla uzatmayalım bu benim kararım sorgulamak sana düşmez deseydi.
Amaaan bazen damatlara gelinlere had bildirmek lazım yoksa böyle sınırı aşıyorlar.
Üzülme sakınheramora
Sen üzüldükçe annen de üzülür.
O eşine de ne demeli bilmiyorum ama biri haddini bildirse iyi olacak.
Herkes saçmalıyor di miAnneniz de esiniz de bi tuhaf.
ben o zamanlar eşimi üzdüğüm için o günden beri ona ılımlı yaklaştm çok iyiydik hep adım attm. Ama olmadı işte resmen beni üzmeye çabalıyor annem de annemEski konunu hatırladım, saçma sebeplerden kavga edip kocanla küsmüştün. Sebeplerin cidden saçmaydı, eşin bu durumunu sanırım seni annenin doldurmasına bağlamış, simdi annenden de böyle bi şey görünce fikrinden emin olmuş. Bence annen ya vaz geçsin ya da vaz geçtik diyip sessizce yapsın ne yapacaksa.
Dedigim gibi o zamanki tavrını annenin seni doldurmasına bağlamış, anneninizi kendi evine gönderin bence artık, kv nin yaptığı Mevlüde annen katılsın; ama akraba çağırmayın, sonra kendi akrabalarını çağırıp kendi evinde eşinizden habersiz yapsın. Annen gitmeden sizin aranız düzelmez.ben o zamanlar eşimi üzdüğüm için o günden beri ona ılımlı yaklaştm çok iyiydik hep adım attm. Ama olmadı işte resmen beni üzmeye çabalıyor annem de annem
evim baya küçük 3+1 ama odalar minik. Sığılmaz kiBence bunun ortak yolu eviniz her ne kadar küçük olursa olsun mevlütü sizin eviniz de yapmak.
kadın torunu için geceyi gündüze kattı adamın yaptığına bak amaDedigim gibi o zamanki tavrını annenin seni doldurmasına bağlamış, anneninizi kendi evine gönderin bence artık, kv nin yaptığı Mevlüde annen katılsın; ama akraba çağırmayın, sonra kendi akrabalarını çağırıp kendi evinde eşinizden habersiz yapsın. Annen gitmeden sizin aranız düzelmez.
Anneniz için kötü bi şey demiyorum, sorununuzun kökeni söylüyorum sadece, anneniz gidince geceleri kendi bakar anlar kıymetkadın torunu için geceyi gündüze kattı adamın yaptığına bak ama
annem aşağı yukarı bu yazdıklarını güzelce söyledi ama anlamıyor tavırlı davrandı evden çıkarken. O kadar çok annem dedi ki kadından iyice soğudum. Bu neymiş gerçekten. Çok mutsuz hissediyorum kafka yazık yani yıllardır tanıdığım adam. Ki son günlerde ben hep ona adım attım ilgilendim yanında oldum bugüne kdr onu üzdüğüm zamanlar adına. O benden adım adım uzaklaştı kalbim çok kırıldı belki de ilk kez
erteleyecğm ztn o kadar kötü oldum ki umrumda değil artık ne kadar saçma çok büyüttü ikisi de. Ilımlı davranırsam zaten biter aramızdaki iletişim eşim beni kullanmaya başlar ne isterse yaptırmaya çalışır. Kv yi yarın arayacağm ama ne diyeyim bilemiyorumAh canım ya. Üzülme.
Annen artik kendi evine geçsin. Belki yalnız kalmak istiyor. Birden patladı.
Kv dolduruyor olabilir. Bir insanin ağzında en çok ne varsa onu kendisi yapıyordur.
Ilımlı davranma. Bırak hiç umursama hatta. Ne yaparsa yapsın. Hatasını anlayacaktır. Zaman ver.
40 mevlüdünü biraz erteleme şansın var mi?
Kv ile iletişim halinde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?