Ne yapayım şimdi ben?

Bence biraz sakinleşmeye çalış. Ağlayarak kendine zarar veriyorsun. Biraz sakinleş yarın çözülür nasılsa. Şimdi kendini yorma.

keşke okutabilsem. Zaten dedim git olgun bi insanla konuş kendine gel dedim hala annemi ayrıyorsnuz diyor delirmiş gibi adam tanıyamıyorum. Çok uzaklaştık duygusal olarak ztn son bi ayda

sütüm kesilecek diye çok korkuyorm ztn az. Kesilir de yani kuzuma yazık insan evladını düşünr ya bu adama ne oldu böyle

Yaa ağlama.
Eşek herif. Ne gereği var böyle yapmaya.

Keske annen deseydi oğlum benim arkadaşlarım akrabalarim annenin evine sığmaz e sizinde akrabalar gelecek kadına ayıp olur ayrıca torunum için mevlut okutmaya senden izin alacak değilim. Daha fazla uzatmayalım bu benim kararım sorgulamak sana düşmez deseydi.
Amaaan bazen damatlara gelinlere had bildirmek lazım yoksa böyle sınırı aşıyorlar.

Üzülme sakın heramora
Sen üzüldükçe annen de üzülür.

O eşine de ne demeli bilmiyorum ama biri haddini bildirse iyi olacak.

Canım benim , ağlama lütfen

Benimde mevlut konusunda cok canım yandı , hatta son anda iptal ettim ve yapmadık. Hala içimde ukte kaldı bebeğime mevlut yapamadım diye. Nerde nezaman olursa olsun yap mevludu, içinde kalmasın.
Bence de sen kv ile konuş guzelce anlat durumu. Herşey duzelir umarım

annem aşağı yukarı bu yazdıklarını güzelce söyledi ama anlamıyor tavırlı davrandı evden çıkarken. O kadar çok annem dedi ki kadından iyice soğudum. Bu neymiş gerçekten. Çok mutsuz hissediyorum kafka yazık yani yıllardır tanıdığım adam. Ki son günlerde ben hep ona adım attım ilgilendim yanında oldum bugüne kdr onu üzdüğüm zamanlar adına. O benden adım adım uzaklaştı kalbim çok kırıldı belki de ilk kez

Eski konunu hatırladım, saçma sebeplerden kavga edip kocanla küsmüştün. Sebeplerin cidden saçmaydı, eşin bu durumunu sanırım seni annenin doldurmasına bağlamış, simdi annenden de böyle bi şey görünce fikrinden emin olmuş. Bence annen ya vaz geçsin ya da vaz geçtik diyip sessizce yapsın ne yapacaksa.

Anneniz de esiniz de bi tuhaf.
Herkes saçmalıyor di mi
ben o zamanlar eşimi üzdüğüm için o günden beri ona ılımlı yaklaştm çok iyiydik hep adım attm. Ama olmadı işte resmen beni üzmeye çabalıyor annem de annem

ben o zamanlar eşimi üzdüğüm için o günden beri ona ılımlı yaklaştm çok iyiydik hep adım attm. Ama olmadı işte resmen beni üzmeye çabalıyor annem de annem
Dedigim gibi o zamanki tavrını annenin seni doldurmasına bağlamış, anneninizi kendi evine gönderin bence artık, kv nin yaptığı Mevlüde annen katılsın; ama akraba çağırmayın, sonra kendi akrabalarını çağırıp kendi evinde eşinizden habersiz yapsın. Annen gitmeden sizin aranız düzelmez.

Bence bunun ortak yolu eviniz her ne kadar küçük olursa olsun mevlütü sizin eviniz de yapmak.

kadın torunu için geceyi gündüze kattı adamın yaptığına bak ama

Eşin kendini yalnız mı hissediyor heramora?Annesine düşmesi bana bunu düşündürdü. Evde annende seninle ya sanki sen annen ve bebeğin bir aile olmuşsunuz onu dışlamışsınız gibi mi hissediyor ki?

kadın torunu için geceyi gündüze kattı adamın yaptığına bak ama
Anneniz için kötü bi şey demiyorum, sorununuzun kökeni söylüyorum sadece, anneniz gidince geceleri kendi bakar anlar kıymet

Ah canım ya. Üzülme.
Annen artik kendi evine geçsin. Belki yalnız kalmak istiyor. Birden patladı.
Kv dolduruyor olabilir. Bir insanin ağzında en çok ne varsa onu kendisi yapıyordur.

Ilımlı davranma. Bırak hiç umursama hatta. Ne yaparsa yapsın. Hatasını anlayacaktır. Zaman ver.
40 mevlüdünü biraz erteleme şansın var mi?
Kv ile iletişim halinde misin?

Annen okutacak diye kv ye gelecek akrabalari cagirmayacak misiniz? Keske annen evime okutcam sadece deseymis.

Erkeklere herseyi soylemeye gelmiyo.

Benim de annem hem gelin Mevlüdü yaptı hem de bebeğin 40 Mevlüdünü. Şimdi diş Mevlüdü olacak o da kvde ne var bunda ne kadar çok okunsa o kadar iyi bence kocanizi kV dolduruyor yada sacmaliyor. Böyle güzel şeyler için insan birbirine girer mi ya.

3+1 eve kücükte olsa bayagi kadin alir yerlere battaniye vs. atarsin mevlut bu bisey olmaz. benim kuzenimin eşi bebek mevlutu yapti hemde 1+1 di. bence kayinvaliden doldurmuş kocani. sen kendi evinde yap mevlutu. Ama kocan da ayip etmis annene karşı.

erteleyecğm ztn o kadar kötü oldum ki umrumda değil artık ne kadar saçma çok büyüttü ikisi de. Ilımlı davranırsam zaten biter aramızdaki iletişim eşim beni kullanmaya başlar ne isterse yaptırmaya çalışır. Kv yi yarın arayacağm ama ne diyeyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…