ne yapayım.....

üzüldüm sizinki de kötü olmuş. öyle yolda durup götürmek isteyen de oldu ama peşime takılmadılar ben lütfedip cevap vermiyorum ancak söyleniyorum ister istemez hakaret ediyorum.canımı sıkan birşey de beni koruyacak kimsenin olmaması. moralimi bozuyor ister istemez.

ya bugün işyerinde 55 yaşlarında bir bayan var çalışan. dedim kick boksa başlıcam eylülün başında kendimi koramak için"dediki niye birşey mi yapıyorlar . bende işyerinden 2 bayana anlattım ama diğerlerine laf atıyorlar diye söyledim erkeklerde var çünkü.fakat bu dediğiniz düşünce var insanlarda ki ben anlattım bizim müdüre hanıma dedim sizin hiç başınıza gelmedi mi " yok gelmedi"dedi. eminim gelmiştir. neyse. bu 55 yaşlarında bayan dediki "rapisa bu yorgunlukla birde oraya mı gideceksin delimisin"bende kendimi korumak için gideceğimi söyleyince " niye birşey mi yaptılar" dedi kendimi korumak için gideceğimi söyledim. ne dese beğenirsin dediki " ama o zamanda sen suçlu olursun karakola gidince " komik ya insanlar aslında komikte değilde işte

ya otobüsteki yolcular ön taraflarda yığılıyorlar ya artık hiç iyi niyetli olmuyorum. arkası bombuş ve tıklık tıklım ben millet bana dokunmasın diye strese giriyorum huylanıyorum millet ön tarafta yığılmış. bende bazen bağırıyorum neden herkes burada yığıldı diye kimse sallamıyor. geçen ben şöför duraktta durunca ön kapıdan inip arka kapıdan bindim.

Elle taciz bir de ya Allahım inanmıyorum
İnsanlar çok değişti çok. .
Ben bi de ilk tacize uğradığmda yanlışlıkla oldu sandım adamın eli değdi diye baktım yine değdi bagirmistim ilk defa öyle birşey görüp sok olmuştum o gün de kimya sınavim vardı o kadar etkilendim ki detayları bile unutmadim daha da ugramadim o tarz birseye. Simdi otobüste cantam hep arkamda durur, arabayla biri yanasinca ya da yanıma geldiklerinde sakince cevap veririm yollarım.panik yapınca daha çok aziyolar. Ben hemen uydurucak şeyler buluyrm. Bi keresinde minibüs te oturuyorum ayaktaki adam bana çok yanasmisto rahatsız oldum benim astimim var az öte gider misiniz demiştim oysa astım falan yok

Ters bi cevap verince deli anlarına denk gelip arabaya atmaya kalkarlar valla kimse de yardim etmiyor o yüzden sakin sakin cevap vermekte fayda var. Kız olmak gerçekten zor ya lafla taciz neyse insan yine cevabını verip yolluyo da otobüste minibuste dokunanlar allah onların bin turlu tövbe yaa serefsizler. Onu bir kez yaşadım sonra gözüm öyle bir açıldı ki kız arkadaşlarım bu anlattıklarımı duyunca iyi sakinlığını koruyabiliyosun diyolar laf atanların yaninda erkek fatmaligim tutuyo. Çükleri düşesiceler

bana dokunmayan yılan bin yaşasın modu.....
bizim insanımız böle işte.....
adam karısını döver üst katta, polisi aramaya erinir...
savunması"karı koca arasına girilmez"

Maalesef öyle ama biz suçlu olucaz adamı dovsen bi dert dovmwsen bi dert en iyisi iğne tasi yaninda yeri gelince batir odasına burasına serefsizin kimse ispat edemez adama zarar verdiğini

aynen ben laf attıklarında pek duymuyorumda dokunma gibi şeylerde çıngar çıkarıyorum ama bence çoğu bayan farketse bile sesini çıkarmıyor kimisi korkuyor kimininde hoşuna gidiyor. hoşuna gidiyor dememden bazıları rahatsız olacaklar ama bunu internette başka bir forumda yorum olarak okudum baya baya hoşlanan bayanlarda var. Allah bunlara layığını versin.

Cantani hep arkanda tasi için rahatolsun ben öyle yapiyrm. Okulum çok uzak mesela sırf metrobuste oturmak için bütün aktarmalar da iniyrm yoksa kimin eli kimin cebinde belli değil valla

Maalesef öyle ama biz suçlu olucaz adamı dovsen bi dert dovmwsen bi dert en iyisi iğne tasi yaninda yeri gelince batir odasına burasına serefsizin kimse ispat edemez adama zarar verdiğini
yok canım yok öyle ben öyle yok polis birşey yapacak diye elimden geleni ardıma koymam. tamam şimdi yapapmam ama eğer kendimi geliştirirsem kickboks öğrenirsem döverim hiç çekinmem . bu hayvan bana bunları yapıyor ona birşey olmuyorda ben yapınca ben mi suçlu olucam oldu

Cantani hep arkanda tasi için rahatolsun ben öyle yapiyrm. Okulum çok uzak mesela sırf metrobuste oturmak için bütün aktarmalar da iniyrm yoksa kimin eli kimin cebinde belli değil valla
canım ben zaten böyle şeyler yüzünden büyük çanta kullanırım hep otobüsteykende popomun üstünde tutuyorum çantamı korunmak için arkamı kolluyorum kendimce .Allah ım ne günlere kaldık ya

Kesin tacizcileri yakışıklıdır o yüzden hoşlarına gidiyordur onlar da ayrı manyak onlar yüzünden biz de zan altında kalıyoruz sonra kizin rızası vardı gibi şeyler cikiho ortaya. Elle tacize uğrasam simdi adama saldırır parçalarım onu küçükken sadece bagirmakla yetinmistim simdi olsa üstünde ziplarim valla ağzıyla kicini yer degistirtirim. Hic kimse utanmasin bu durumda bagirmaktan vurmaktan valla biz sessiz kalınca aziyolar zaten

ya ben sesimi çıkarıyorum hep her defasında 3 kez oldu ama işte kimse yardım etmiyor .artık kendi başımızın çaresine bakacağız bu devirde kimseye güvenilmiyor.

Polislere gore o duruma dusuyoruz ama komamak lazim döv ya hapse mi atacaklar sanki en fazla karakolluk oluruz adam dovmekten
canım ben zaten böyle şeyler yüzünden büyük çanta kullanırım hep otobüsteykende popomun üstünde tutuyorum çantamı korunmak için arkamı kolluyorum kendimce .Allah ım ne günlere kaldık ya
Ben mesela aşırı doluysa otobüs binmiyrm diğerini bekliyrm bos olsa bile çantanin arkada durması en iyisi

ellerin dert görmesin etraftaki erkeklerde erkekliklerinden utanırlar belki belki ufak bir ihtimal

ya ben sesimi çıkarıyorum hep her defasında 3 kez oldu ama işte kimse yardım etmiyor .artık kendi başımızın çaresine bakacağız bu devirde kimseye güvenilmiyor.
Aynen valla adamlar kızlarına yapılsa ses cikarmiycak nerdeyse o kadar duyarsızlaşmışlar. İğne de tasi yaninda bu swrefsizlerin yaptıkları yanlarına kalmasin

evet ben hasekinin oralardayım zaten olayda başıma haseki yakınlarında geldi. historia nın orada nereden aldın eczaneden mi historia yakın bana

historianın 2.katındaydı heralde emin değilim;mağazada değil bu.hani böyle avmlerde ortalarda falan bişeyler satan standlar olur ya.bu dediğim yerde çok ilginç şeyler satan büyükçe bir stand. dolmakalemler,asker matarası,dünya küresi,çakmak filan bir sürü değişik şeyler satan bir yer.2. ya da 3. katta merdivenlere yakındı sanırım. biber gazı da yeşil bir kutuda satılıyor.fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum.

biber gazı taşı yanında ve acımadan sık yüzüne pisliklerin. çok haklısın kadın olarak özgürlüğü bırak yaşama hakkımız alınıyor Allah belalarını versin bu pisliklerin

ellerin dert görmesin etraftaki erkeklerde erkekliklerinden utanırlar belki belki ufak bir ihtimal
Bu devirde otobüste oturan adam ayakta duran kadını bile taciz edebiliyor onu bile gördüm ya daha neler gorceZ allah ıslah etsin bunları. Erkek bile değil bunlar ya bildiğin uçkur bunlar sinirden tüylerim diken diken oldu küfür etcem simdi edemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…