kızını ıkna etmek ıcın oyle dıyor baba ısı gucu yok dıyor kız bahane buluyorKüçüktür illaki. Sonra evlilikte boy boy sorunlar oluyor maalesef. Ama baba da katı tutumlu geldi bana. Uzağa vermem olayları falan mantıksız bence. Hapis olayını istisna tutarak söylüyorum
adamda uzak sehır dıyor cunku cocuk asker olacaksa sehır sehır gıtmesı aylarca goreve gıtmesı gerekırse buyuk ıhtımal kaynana evınde bekleyecek kocasını bu ıhtımallerı dusunuyor doguda genelde oyle oluyor cunku gel bızde kal evde tek kalma derler
kız ayaklarının ustunde duran guclu bırı degıl babası sen oralarda nasıl yaparsın dıyormus kendı kızını bılıyor sen oralarda nasıl yaparsın dıyor burası onemlı ayrıntı
25 yasında benden 10 yas kucukmus o zamanlar benım ıcınde hayat daha kolay gelırdı annemın babamın uyarıları abartı gelırdı hepsı basıma geldı bılıyor musunuz ... o kadar haklılarmıs ve ılerıyı o kadar ıyı goruyorlarmıs kı cunku bızım yasımızı yasadılar , kendılerınden cıkan cocuk ... kendılerını ve kapasıtemı bılıyorlar . buyuklerı dınlemek gerekıyor babanın katılıgını burada o yuzden onayladım
eger ısı gucu var evlenebılecek gucte aılede sorun yok buna ragmen onaylamıyor deseydı babası ıcın o zaman katı derdım
adam oldurmus bırıne gelın gıtmese de olur kızım sahsen