Ne yapıcam

Babaniz endiselerinde hakli. Hele ki cinayetten icerde yatmis birini dunur olarak gormek istemeyebilir. Siz de bunu saklamaya calismayin sakin cunku illa ki ortaya cikar. Sevgilinizin aile profili nasil? Illa da evlenmek istediginize emin misiniz yoksa sirf babaniz istemiyor diye inat mi ediyorsunuz? Calismayi sever mi, ev gecindirebilecek olgunlukta ve sorumluluk sahibi mi? Sevmek baska evlilik baska.
Uzun zamandır konuşuyoruz evlilik üzerine inattan dolayı değil
Çalışır ev geçindirir sorumluluklarını yerine getirir

Ailemim rızası olsun istiyorum onları kırmak istemiyorum zamanla kabul ederler diye düşünüyorum vazgeçmeyince
Sizin ne gibi sorunlardan istemediler
O kısım benim özelim. Nedeninin çok önemi yok. Ailesinde katil yoktu ama. Önemli olan benim dik duruşum.

Adam öldürmeden
Tanımıyor ama içini doğuyor burda beni isteyen birisi var onla olsun istiyor evlenmemi
endişelerinde haklı geldi baban.

Yeri gelecek o kp sizde kakacak siz onlara gideceksiniz.

Yani bi anlık kaza ise o bile çok kötü de planlı bir şeyse vs ben cesaret edemezdim.

Ayrıca sevgilin 2 sene hiç çalışmadı mı ?

Yaş kaç sizin ?

2 sene birini tanımak için çok erken.

Boşver anneni babanı dinle bir abla tavsiyesi olarak düşün.

Bir duygudur geçer ilerde annem babam haklıymış demekten iyidir.

endişelerinde haklı geldi baban.

Yeri gelecek o kp sizde kakacak siz onlara gideceksiniz.

Yani bi anlık kaza ise o bile çok kötü de planlı bir şeyse vs ben cesaret edemezdim.

Ayrıca sevgilin 2 sene hiç çalışmadı mı ?

Yaş kaç sizin ?

2 sene birini tanımak için çok erken.

Boşver anneni babanı dinle bir abla tavsiyesi olarak düşün.

Bir duygudur geçer ilerde annem babam haklıymış demekten iyidir.
Kavga anında olmuş olay vurmuş
2 sene kpss çalıştı mülakatlara gitti devlet işi olsun diye
Kendi tarlalarında çalıştı galeride çalıştı sadece
İş imkanı kısıtlı bir yerde yaşıyor
2 senedir tanışmoyoruz 4 yıl oldu
Yaşı 26 onun

Kavga anında olmuş olay vurmuş
2 sene kpss çalıştı mülakatlara gitti devlet işi olsun diye
Kendi tarlalarında çalıştı galeride çalıştı sadece
İş imkanı kısıtlı bir yerde yaşıyor
2 senedir tanışmoyoruz 4 yıl oldu
Yaşı 26 onun
bilemedim

Yine de küçüksünüz bende 22 de tanışmışsın

Ailen bi tanışsın biraz araştırın soruşturun. Ona göre karar verirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı.

Yazık gençlere kıza ayrı erkeğe ayrı baskı. O çocuğun iş bulamadığı için ezilmesi. erkek adam çalışır Kadın çalışmasa da olur denilmesi . Bu yüzden erkeklere ciddi baskı var.

Bana da düzgün bir işin olmazsa evlenme koca eline bakma demişlerdi. Başkasına muhtaç yaşamamı istemediler. İşimi oturttuktan sonra evlendim. 5 sene bekledik evlenebilmek için.

Siz de bekleyebilirsiniz sanırım gençsiniz daha.

Evlilik, flört dönemi gibi değil.
Aileler de akraba oluyor. Artık geniş bir aile oluyorlar.
Sevgilinin ailesi, yaşadığı ortam, kültürel özellikleri evlendikten sonra senin de hayatın haline gelecek.
Sevmek, evlenmek ve aile olmak için yeterli değil.
Babasının hapse girme nedenine gelince kader mahkumu olabilir. Suç bireyseldir. Ancak size anlatıldığı gibi değilse genetik aktarımdan dolayı bu durum ilerde hiç düşünmediğiniz şekilde karşınıza çıkabilir.

Babanıza kulak verin. Ayrıca akraba olma ihtimali olan bir insanın eski hükümlü olduğunu ailenizden gizlemeye hakkınız yok.

Yazık gençlere kıza ayrı erkeğe ayrı baskı. O çocuğun iş bulamadığı için ezilmesi. erkek adam çalışır Kadın çalışmasa da olur denilmesi . Bu yüzden erkeklere ciddi baskı var.

Bana da düzgün bir işin olmazsa evlenme koca eline bakma demişlerdi. Başkasına muhtaç yaşamamı istemediler. İşimi oturttuktan sonra evlendim. 5 sene bekledik evlenebilmek için.

Siz de bekleyebilirsiniz sanırım gençsiniz daha.
İş konusu halledilir bende çalışıyorum zaten ama babasının durumu ortaya çıkarsa Sevdiğime bunu yüklemek doğru olrmu

Evlilik, flört dönemi gibi değil.
Aileler de akraba oluyor. Artık geniş bir aile oluyorlar.
Sevgilinin ailesi, yaşadığı ortam, kültürel özellikleri evlendikten sonra senin de hayatın haline gelecek.
Sevmek, evlenmek ve aile olmak için yeterli değil.
Babasının hapse girme nedenine gelince kader mahkumu olabilir. Suç bireyseldir. Ancak size anlatıldığı gibi değilse genetik aktarımdan dolayı bu durum ilerde hiç düşünmediğiniz şekilde karşınıza çıkabilir.

Babanıza kulak verin. Ayrıca akraba olma ihtimali olan bir insanın eski hükümlü olduğunu ailenizden gizlemeye hakkınız yok.
Söylersem babam asla kabul etmez annem bişey demiyor biliyordu önceden tanıyor erkek arkadaşımı seviyor onu ama babam çok katı davranır o konuda

Erkek arkadaşım yapmamış ki ama babası yapmış
Bu savunmayı yaptığınıza göre belli ki baba ve oğul iletişim halindeler ve birlikte yaşıyorlar. Sebebi her ne olursa olsun ( eğer kendini savunmak zorunda kalmadıysa ve o an çaresiz bir durumda değilse ) bir insanın canına kıymak hiç bir insanın hakkı ve haddi değil. Bu benim için kabul edilemez bir mesele.
Bunu yapmış bir insanın başka bir canlıya da saygı duyacağını düşünmüyorum. O yüzden böyle kritik bir meselede savunmanızı görünce sizin kesinlikle evlenecek olgunlukta olmadığınızı farkettim. Babanızdan böyle bir meseleyi saklamak ancak babanızın tepkisini önler, sizin can güvenliğinizi sağlamaz.

Back
X