Cok zor biliyorum ama sabir. Benim kizim 2 oglum 4 yadinda. Kizim boyle sebepsiz aglamaya baslayinca hic donup bakmiyorum mecbur susacak ne kadar aglayabilirki cani acimiyor sonucta
ne mutlu en azindan anlasabiliyorsunuz..benim oglan zipir zipir konusma poziyonu aldigimiz an kendini ordan oraya savurup ziplamaca oynar,kosar,ben konusurken sarkilar soyler..
bizde hergun sokaktayiz..onumuzdeki hafta krese baslatiyorum haftada 3 gun oglene kadar..insallah iyi gelir.
4 yaşında da bişey çıkar gibi
Hani karamsarlığa sürüklemek istemem ama herşey annelere zor
Baba olmak vardı vesselam
Enerji fazlası var sanki. Kreş iyi gelir inşallah. İkinizde rahatlarsınız.
inşallah düzelir.
ya bunları okuyunca çocuktan korkuyorum size hep söylüyorum korkuyorum..
yok zor olsada cok guzel..
hatta oyle guzel ki insan 2. yi hatta bazen 3. istiyor.
korkmayin.
zorluklari tabiki var ama size arada sirada yardimci olabilecek biri varsa etrafinizda ya da esiniz en azindan aksamlari ve haftasonlari yardimciysa idare ediliyor.
esimin meslegi dolayisiyla kafasini isten gercekten kaldiramiyor,ordan oraya kosturuyor haliyle bana yardimi yok..
aileler uzakta..
ama Allahtan kresler var..korkmayin
oğlum tam iki yaşında.
sizinki kadar hırçın değil ama yine vakalarımız var. Örnek vereyim, belki benzer sizin yaşadıklarınıza:
geçen gün ağlıyor, süüüüüt diye, süt getirdim fırlattı attı,
hadi dedim kızmayayım, yeniden süt getirdim, yeniden fırlattı attı.
ne istiyormuş, sütü yere koyacakmışım, o kendisi içecekmiş, bunun için 2 bardak süt döktü, bir 10 dakika ağladı.
o böyle sebepsiz (sebebini benim anlamadığım) ağlayınca, her şeyi deniyorum, ağlamaya devam ediyorsa da sabretmeye çalışıyorum, hatta kulak tıkacı mı alsam diyorum
Dogru 4 yasta da zorluk var oglum korkuyor bazi geceler ruya görüyormuş. Yavrum bi de diyorki babam ford arabayi carpti.
Oğlunuz sizinle az da olsa konuşabiliyor mu?Konuşamıyorsa konuşamamanın verdiği bir huzursuzluk vardır üzerinde.Merhaba hanimlar,
Ben artik ne yapacagimi sasirdim..
Sinirlerim harap durumda..
2 yasinda bir oglum var,cok tatli ama artik gecirdigi sinir krizleri sabrimi cok zorluyor..
ilk once derdini soruyorum,elinden tutup ne istiyorsa o tarafa onunla gidiyorum..yok tatmin olmuyor,basliyor aglamaya daha dogrusu cigliklar atmaya..ama o cigliklari tarif edemem sanki olduruyor biri bunu..yine soruyorum derdini yok tabi kendi sesinden beni duyacak hali yok..Kendi haline birakiyorum,ilgi gostermeyi kesiyorum ta ki sakinlesinceye kadar..ama sakinlestikten 5 dk sonra baska bi sebep bulup yine kriz geciriyor,duymayim diyorum,imkansiz..
Bugun hadi oglum al sulugunu su vereyim sana dedim,gittik sulugu aldik ve kendini parcalarcasina aniden bir aglama krizine girdi,bende mutfaga gectim,sakinlesince gelir diye..Kendini yerlere atip bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca artik pes ettim..yok ben cok 2 yasinda cocuk gordum,benim oglum gercekten bi acayipartik duzelecegiyle ilgili umutlarim yok denecek kadar az..
2 yas krizidir diyoruz ama artik benim sabrim cok zorlanmaya basladi..
Sizler nasil atlattiniz bu donemi...
Allah kolaylık versin çok zorpedegogamı götürseniz
Oğlunuz sizinle az da olsa konuşabiliyor mu?Konuşamıyorsa konuşamamanın verdiği bir huzursuzluk vardır üzerinde.
Bazı çocuklarda oluyormuş bu.
2 yaş sendromu olduğunu düşünüyorum.
3 yaşında oğlum var. 1,5 yaşından 3 yaşına kadar bu durumdaydı =( Zaman zaman tekrar oluyor ama eskiye göre daha iyi çok şükür. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.
Merhaba hanimlar,
Ben artik ne yapacagimi sasirdim..
Sinirlerim harap durumda..
2 yasinda bir oglum var,cok tatli ama artik gecirdigi sinir krizleri sabrimi cok zorluyor..
ilk once derdini soruyorum,elinden tutup ne istiyorsa o tarafa onunla gidiyorum..yok tatmin olmuyor,basliyor aglamaya daha dogrusu cigliklar atmaya..ama o cigliklari tarif edemem sanki olduruyor biri bunu..yine soruyorum derdini yok tabi kendi sesinden beni duyacak hali yok..Kendi haline birakiyorum,ilgi gostermeyi kesiyorum ta ki sakinlesinceye kadar..ama sakinlestikten 5 dk sonra baska bi sebep bulup yine kriz geciriyor,duymayim diyorum,imkansiz..
Bugun hadi oglum al sulugunu su vereyim sana dedim,gittik sulugu aldik ve kendini parcalarcasina aniden bir aglama krizine girdi,bende mutfaga gectim,sakinlesince gelir diye..Kendini yerlere atip bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca artik pes ettim..yok ben cok 2 yasinda cocuk gordum,benim oglum gercekten bi acayipartik duzelecegiyle ilgili umutlarim yok denecek kadar az..
2 yas krizidir diyoruz ama artik benim sabrim cok zorlanmaya basladi..
Sizler nasil atlattiniz bu donemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?