- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
Konuyu tam okumadan yazdıklarımı incelemeden yorum yapmak için yapan arkadaşlar bende gayet durumun farkındayım. O yüzden burada ne yapabilirim sorusunu yöneltiyorum. Sizin rahat batıyor haddini bildirsin buldunda bunuyorsun. Tarzı yorumlarınız çok gereksiz ve sinir bozucu buluyorum. Lütfen o tatlı parmaklarınızı kullanarak kendinizi yormayınız. Teşekkürler.. :)
merhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..
Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum
ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı
tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm
aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani 
çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor
ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm
çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen.
merhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..

Son düzenleme: