• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyorum ben ?? Kafam çok Karışık..

Ya sen nasıl bi karaktere sahipsin. Yazma dedikçe hakaretler ezmeye calışmalar. Cahil olan da sensin. Biraz seviyeli Konuşmayı Öğren. buraya okadar insan bana iyi dileklerde bulunurken canım yardım almayı dene diye yorumlar yazarken sen hakaret dolu sözler sarfediyorsn. Konuyu dağnık cevaplamam da sana yazarken yazdığın gereksiz şeyleri tekrar okuyumam. Aklımda kalan saçmalıklarına cevap yazıyorum. Kusura bakma ama umarım eşin senin için o malum şeyden sadece sende mi var diye bana sarfettiğin Lafı senin karşına çıkarmaz.. senin gibi bilmiş insanlara katlanmak da hiç kolay olmamalı Allah eşine kolaylık versin canım .
Benimkinden once seninkine sabir lazim"canım yardim almayı dene":))))))) belki duzelir

Böyle şeyler olur bence, büyük bi sorun göremedim ben. Zamanla eşinizin naifliği, sadakatini iyice ispatlamasıyla kıskanclıktan yorulup normale döneceksiniz.:) Ama her zaman abartmamakta fayda var. 5 kıskanın birini belli edin.:D

Böyle şeyler olur bence, büyük bi sorun göremedim ben. Zamanla eşinizin naifliği, sadakatini iyice ispatlamasıyla kıskanclıktan yorulup normale döneceksiniz.:) Ama her zaman abartmamakta fayda var. 5 kıskanın birini belli edin.:D
Yani sadece gereksz yere yıpratıyorum diye üzülüyorum. Çok Sağolun yorum ve öneriniz için 5 kıskanıp birini belli etmeye denicem :)

Bence öncelikle bakış açını değiştirmelisin.

Evet değişebilir, evet bir gün senden vazgeçebilir.
Bu acı ihtimal her zaman herkes için vardır.
Hiç bir kadın bunu yaşamak istemez, yaşayacağını bilse evlenmez heralde.

Senin şöyle bakman lazım.

Evet benim diğer kadınlardan bir farkım yok.
Çok şükür çok ilgili, iyi, sevgi dolu bir eşe sahibim.
Ömür boyu süreceğinin garantisi yok ama inşallah sürer.
Allah şaşırtmasın, mutluluğumuz hiç bozulmasın inşallah.
Ama bir gün şaşırırsa ve benden gitmeyi tercih ederse onu zorla tutamam.
Ne yaparsam yapayım engel olamam.
Ağlaya ağlaya, burnumu çeke çeke giderim.
Elbet unutur düzelirim. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Ama bugün mutluyuz ve mutluluğumu doya doya yaşamalıyım.

Diyorsun ya deli cesaretim vardır o da bunu bilir diye.
Lafta çeker giderim kıymetimi bilmezsen demenin anlamı yok.

Kendi içinde hiç bir şüphen, vesvesen olmamalı bunu derken.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını yaşat, bizi birbirimizden başkasına çevirme diyeceksin.
Henüz olmamış felaketler için kendine de adama da eziyet etmeyeceksin.

O gün gelince ( Allah korusun :)) düşünürsün bunları değil mi ama?

Back
X