evlenince kimden alacaklar para peki... kız para vermeye devam edemeyecek o zaman kimi dövecekler bu dangalaklar ay allahın cezalarıZaten bu ayki maaşını vermediği için çıkmış olay. banyoya kitlemiş kendini, abi ve baba kapıyı kırmış kızı dövmeye devam etmiş. Polis gelmese öldürebilirlerdi bile. nasıl bir anne evladının canının yanmasına sessiz kalabilir aklım almıyor.
Ben konuya dahil olmam adımı da andırmam. Sadece çözüm var mıdır yoksa tek çözün gidip evlenmek midir?
Kocaya kaçmak sözü sanki 16-17 yaşlarındaki kızların kocaya kaçmasını çağrıştırdığı için öyle dedim. Yoksa kız ailesinden kaçıyor tabi kaçsın canını kurtarsın o ailedenBu olayda kaçmak diyoruz. nedeni mesajlarda var
Aman ablacım, yaşadığın yeri biliyoruz profil çizmeyelim şimdi, aile zaten anormal.Kız benim yanımda yeni gitti amcasına. Hani aile değişik ya kim sana akıl veriyor derken o sinirle adımı anabilir bana da musallat olup iş yerini basabilirler. düşündükçe olabilir diyorum ben de
Bunların en son yöntemi damada ya da kızlarına evlenmeden önce yüklü miktarda kredi çektirmek oluyor. Anca öyle müsaade ederler.evlenince kimden alacaklar para peki... kız para vermeye devam edemeyecek o zaman kimi dövecekler bu dangalaklar ay allahın cezaları
peki.kızlarının gelip calciyle konuşması bile calciye musallat olmalarına neden olur o zaman ... öyle düşünecek olursak calci kızı hiç dinlememeli bile ,kız bugün ailesine diklense sen kimden öğrendin bu tavırları kimle görüştün bugün deseler yine calciye mi çıkar kapı... ailenin tek derdi kızlarını sömürmek...
Yok haklısın sen yazınca ben o yönünü düşünmediğimi fark ettim. Bunu yazman iyi oldu teşekkür ederimCanim diyelim cok fazla alternatif var ama bu kiz zaten nisanli ve eninde sonunda zaten evlenecek. Boyle bir ailesi var bu insanlari da degistiremez. Yani bunlari zaten evlense de yasayacak. O zaman birak kuzeni, nisanlisi ve kendisi birlikte karar versinler sen kotu olma diyorum sadece. Aile buyuklerinin bile dahil olmaktan cekindigi bir aileye biz ne desek bos olacak. Evlenmeyip kendi hayatini kur desek yapacak mi? Ona da ailem soyle der bilmem ne diyecek. Yapabiliyor olsa zaten simdiye kadar yapardi. Evet uzucu mu cok uzucu yasadiklari ama benim bu hayatta ogrendigim bir sey varsa o da insanlara guven olmaz. O yuzden sen kotu olma demek istedim sadece.
aynende öyle olacaktır ...Bunların en son yöntemi damada ya da kızlarına evlenmeden önce yüklü miktarda kredi çektirmek oluyor. Anca öyle müsaade ederler.
Aman ablacım, yaşadığın yeri biliyoruz profil çizmeyelim şimdi, aile zaten anormal.
Kızın amcaları var teyzeleri var aklı da onlar versin, valla seneler önce kazık kadar kadın sevdiği adamla kaçtı diye adamın yedi sülalesinin evini basmışlardı, evi basılanlardan biri bizim akrabamız, kadının bir otobüs dolusu ailesi başka şehirden gelmiş ev basmak için silahlar çekilmiş vs.
Kız bugün ailesiyle kötüdür, damadın durumu iyiymiş sırf maddi menfaat için kızın ailesi nikahtan sonra 180 derece döner canım kızım der ağzından girer burnundan çıkar barışırlar, olan araya girip kıza destek olanlara olur.
G gunces ile ikiniz bu yönünü düşünmediğimi fark ettirdi bana. Çok duygusal yaklaştım çünkü kızın halini görsen abla. alıp eve götüresim geldi o kadar üzüldüm duruma. Kara Murat gibi atıldım hemenAman ablacım, yaşadığın yeri biliyoruz profil çizmeyelim şimdi, aile zaten anormal.
Kızın amcaları var teyzeleri var aklı da onlar versin, valla seneler önce kazık kadar kadın sevdiği adamla kaçtı diye adamın yedi sülalesinin evini basmışlardı, evi basılanlardan biri bizim akrabamız, kadının bir otobüs dolusu ailesi başka şehirden gelmiş ev basmak için silahlar çekilmiş vs.
Kız bugün ailesiyle kötüdür, damadın durumu iyiymiş sırf maddi menfaat için kızın ailesi nikahtan sonra 180 derece döner canım kızım der ağzından girer burnundan çıkar barışırlar, olan araya girip kıza destek olanlara olur.
yoo eve götürmek olmaz sen kimsin derler bi kere... o fazla mudahil olmak olurdu sokakta tek başına perişan aç açıkta değil ki evine götüresin.
Düşünsene kızı okuldan almış 7. sınıftan ve tekstile sokmuş. Kız dışardan okuyarak hastaneye işe girmiş. diyor ki abla gece hastanede çalışıyorum sabah tekstilde. Bana diyorlar tekstilden aldığın para nerde. annemden habersiz gömlek alsam alır yırtar diyor.Calcicim
Önerim yok
Tek Diyebileceğim inşallah ailecek bu kıza muhtaç olurlar ama kız yangında bir bardak su bile vermez
Damadı da dövmesinler bunlar aklıma bu geldi direk.Abla kadın eşiyle iyi değilmiş kavga ediyorlarmış. Gücü yetmemiş iki oğluna babasonı dövdürmüş
Benimki abartma tabi ki. duruma ne kadar üzüldüğümü anlatmak için yazdım onuyoo eve götürmek olmaz sen kimsin derler bi kere... o fazla mudahil olmak olurdu sokakta tek başına perişan aç açıkta değil ki evine götüresin.
Karakolda adamı tehdit etmiş kızın kardeşi. senin evini biliyorum evini de yakarım diyeDamadı da dövmesinler bunlar aklıma bu geldi direk.
Çok zor bir durum kaçarlarsa izkaybettirmekten başka çareleri yok. Allah yardımcıları olsunKarakolda adamı tehdit etmiş kızın kardeşi. senin evini biliyorum evini de yakarım diye
Bana kötünün iyisi gibi geldi nişanlısıŞu ekonomik durumda bile biz zor geçinirken nasıl çıksın ki? Hani evden kurtulmak için evleniyor desem değil zaten görüştüğü biriydi nişanlısı. Ayrılmak çözüm de değil diyor kız çünkü kimi getirsem karşılarına yine aynı şeyi yaşayacağım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?