NE YAPMAK LAZIM

Yerinde olsam 1 dk dusunmem giderim oyle aile olmaz olsun

Şu ekonomik durumda bile biz zor geçinirken nasıl çıksın ki? Hani evden kurtulmak için evleniyor desem değil zaten görüştüğü biriydi nişanlısı. Ayrılmak çözüm de değil diyor kız çünkü kimi getirsem karşılarına yine aynı şeyi yaşayacağım diyor

calci kıza buranın linkini atmak lazım okusun belki gözü açılır mantıklı düşünür
şimdi o tarz kızlar sindirildiği için bebek gibi olurlar 24 yaşında ama 14 yaşında gibi aileye muhtaç sanıyor kendisini güçsüz sanıyor

Kız başkasıyla da evlense aynısını yapacak annesi. Çözümü kiminle evlenirse evlensin annesiyle ilişkisini minimuma indirmek. Annesi zaten adama neler neler demiş bunu dese çok olmaz yani

Evlenmemesi de çözüm değil ki. diyor ki maaşımdan sadece 200tl alıyorum. Geçen ayakkabı alacağım diye biraz para ayırdım. annem bana sürekli marketten şunu al bunu al diyerek o parayı da harcattı. Kız çocuğunun sığınağıdır annesi. Kızı nasıl teselli edeceğimi şaşırdım. teyzene git diyorum. küçüğü annemi tutuyor büyüğü annemden nefret ediyor. İkisinin de yardımı dokunmaz bana

Kız başkasıyla da evlense aynısını yapacak annesi. Çözümü kiminle evlenirse evlensin annesiyle ilişkisini minimuma indirmek. Annesi zaten adama neler neler demiş bunu dese çok olmaz yani
belli zaten ailenin potansiyeli belli
adam çok zengin olup aileye para yağdırsa sürekli ondan ve kızından iyisi olmaz aslında kendine bağlasa... paranın kölesi olur böyle insanlar

Aynen abla o yüzden dinledim kızı hatta şey dedim sana kaç diyemem kal da diyemem çünkü senini ailen nasıl biri olduklarını en iyi sen bilirsin ama bu bu seçeneklerin var dedim. Bunun haricinde başka çözüm sunabilir miyim diye de sizlere sormak istedim.

Kız benim yanımda yeni gitti amcasına. Hani aile değişik ya kim sana akıl veriyor derken o sinirle adımı anabilir bana da musallat olup iş yerini basabilirler. düşündükçe olabilir diyorum ben de

hiçbir akraba karışmak istemez tabii... yarın öbürgün kız anlaşamayıp ayrılsa aile hem onu bahane eder hemde kızımızı verin diye kavga eder

aslında dediğim gibi erkek taraf işi hızlandırıp hemen nikah tarihi alıp gün şu gün diyerek emrivaki yapacak
kızın ailesi nikaha ister gelsin ister gelmesin başlık parasıymış düğün zımpırtısıymış ne isterlerse erkek yok diyecek... ya çekip cıkıp gidecek kız evlenip ya da adam elinde ne varsa hepsini evlenene kadar yağdıracak yedirecek istedikleri ne varsa yapacak köpriyü geçene kadar sonra da görüşmeyi kesecekler üstünde düşünmeye bile gerek yok başka yolu yok

Kız anlattıkça içim parçalandı. Herkes anne olmasın ya. 6 tane çocuk doğurmuş ve hiç birine annelik yapmamış. Erkek çocukları tetikçi gibi büyütmüş kızları işe vermiş çalıştırıyor. böyle şeyleri görüp müdahale edememek, sadece izlemek o kadar acı ki

Kız benim yanımda yeni gitti amcasına. Hani aile değişik ya kim sana akıl veriyor derken o sinirle adımı anabilir bana da musallat olup iş yerini basabilirler. düşündükçe olabilir diyorum ben de
iyide sen evden kaç demiyorsun ki kendi evini de açmıyorsun kız zaten kendisi kendisine göre ne istiyorsa onu yapacak senlik durum yok... sana gelene kadar.... yönlendirmeyerek iyi yapmışsın tabi ben olsam bende derdini dinler en fazla 2 seçenek var derdim o kadar ... zaten yapılabilecek başka birşey yok kızın kendi kararını vermesi lazım .

maalesef böyle çok fazla aile var türlü türlü çeşitli şekillerde aramızda yaşıyorlar ,yapabileceğimiz hiçbirşey yok bunu yaşayanın kendisi kendini ortamdan kurtarmalı ...

Ay manyak kadın ya cidden manyak. Bu kadın hakkında mantıklı olan her çözümü unut.

Siz yanlış okumuş olabilir misiniz? Kız direkt Calciferle konuşmuş.

Kimse kötüyle karşılaşmasın ama bazı aileler kız kaçtığında çevresindeki herkesten hesap soruyor. Calcifer de şu an olayın tam içinde, İstanbul’da yan baktından bile kavga çıkıp adam öldürülen Teksas’a dönmüş bir ilçede yaşıyor üstelik, ailede normal aile değil cahil ve kız evladın para kapısı görüldüğü bir ailenin elinden her ay gelen düzenli maaşı çalmış gibi gördükleri kim varsa düşman olurlar.

Zaten bu ayki maaşını vermediği için çıkmış olay. banyoya kitlemiş kendini, abi ve baba kapıyı kırmış kızı dövmeye devam etmiş. Polis gelmese öldürebilirlerdi bile. nasıl bir anne evladının canının yanmasına sessiz kalabilir aklım almıyor.

kızlarının gelip calciyle konuşması bile calciye musallat olmalarına neden olur o zaman ... öyle düşünecek olursak calci kızı hiç dinlememeli bile ,kız bugün ailesine diklense sen kimden öğrendin bu tavırları kimle görüştün bugün deseler yine calciye mi çıkar kapı... ailenin tek derdi kızlarını sömürmek...

nasıl aileler var cok yazık..
adam iyi bence.
aileyi silip vınnnn

evlenir evlenmezz kendi bilir. bence hemen o evden ayrılısn. şikayet uzaklaştıma cıkarsın
kendi hayatını kursun
24 yasında birini getirdikleri hale bakın yazıklar olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…