Ne yapmalıyım sizce?

Bitirerek çok mantıklı bir şey yapmışsınız. Daha 18 yaşındasınız, önünüzde upuzun bir hayat varken evliliği şu an düşünmeyin. Sonrasında 'keşke gençliğimi yaşasaydım' dersiniz. Okuyun bu sitedekileri, 10 kişiden 6 tanesi 'keşke biraz daha geç evlenseymişim' diyor 25inde 26sında evlendiği halde. Yaşınız evliliği düşünmek için oldukça küçük, siz her ne kadar 'ama evliliği düşünecek kadar olgunum' deseniz de. Sınavınıza bakın, tekrar canla başla çalışın. Sonrasında kendinizi bu karar için tebrik edeceğinize eminim.

Çok sağolun verdiğiniz cevap için.

Elalem ne der diye okuma kendi hayatını kurtarmak için oku! Şuan bir çoğumuz 18 yasına dönmek için neler verirdik Eminim.yok beni çok seviyor yok öyle iyi böyle iyi deme.hayatında ilk tanıdıgın adamdan emin olamazsın.çünkü tecrüben Yok.aklını başını topla oku oku oku

Sakın oyle bir şey yapma. BDVde binlerce konu var ac kendine göre olanları oku sebebini anlarsın. Seven zaten bekler. Ayrıca ilerde param olacak ama mutsuz olacağım diyorsun da yani 10 yıl sonra bu adamı zaten coktan unutmus olacaksın, bir sekilde aklına gelse de iyi ki oyle bir aptallık yapmamışım diyeceksin. En azından anne babanla empati yap. Tabi ki önce okumanı isteyecekler.

Sen dönüp bana yaşadıklarıma kurgu hayal sallama dersen, bu cevabı alırsın. Söylediğin hiçbir şey umrumda bile değil cevap yazmaya değmezsin
Ağzından çıkanın cezasını almışsın öğrenmişsindir umarım

Kaçma sakın 18 yasındasın bu yaşta evliliği bile düşünme elbet evlenirsin bu zamanları bir daha bulamazsın kıymetini bil. Ayrıca millet için değil kendin için geleceğin için oku

Daha çoook küçüksün ben 25 yaşındayım hala tereddüt ediyorum acaba biraz daha mı bekleseydim diye cesaret edemiyorum sorumluluğu çok büyük bi kere.Başlı başına stres kaynağı zannetme ki mutluluk evlilikte.Özünde mutlu değilsen evlilik seni mutlu kılmaz hatta öyle bi beklentin varsa hüsrana uğrarsın.Sakın kaçış olarak görme bu anlamda üzülürsün benden sana abla tavsiyesi.Eğitimine devam et bunu kendin için yap.18 yaşıma dönebilme imkanım olsa asla eğitimimden başka hiç bir şeyi mesele etmez düşünmezdim.

Sen bizi dinlemeyeceksin herhalde... Cevap verme şeklinden de o kadar belli oluyorki evlenmeye çok hevesli olduğun... Adama da hayran kaldım ha güzel kandırmış seni....

Sen bizi dinlemeyeceksin herhalde... Cevap verme şeklinden de o kadar belli oluyorki evlenmeye çok hevesli olduğun... Adama da hayran kaldım ha güzel kandırmış seni....
Bu arada biraz sert tepki vermişim sanırım kusura bakma... Diğer yorumlarını okuyunca buzullarını kırmaya başladığını farkettim. Hakkında hayırlısı olsun.

Cok akli başında ama senin ona kaçmanı istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…