Neden. Aileme bunun konusunu bile açamam anne baba ben evlenmek istiyorum diyemem konuyu açsam biterimkacma.
Evlilik yaşı geçtiği için değil. Birkaç yıl önce sevdiği kız ölmüş. Kimseyi sevmemiş.sonra. Zaten evlenmek istemiyormuş. Benden sonra değiştiÖnüne bak o evlilik yaşı geçiyor diye böyle belli ki. 18-27 çok fazla ama 27-36 normal umarım anlamışsındır demek istediğimi
cunku netten tanistigin insanla aile karsilastirilamaz bile.Neden. Aileme bunun konusunu bile açamam anne baba ben evlenmek istiyorum diyemem konuyu açsam biterim
Zaten bana dediki oku seni beklerim. Ama ben bekletmek istemedim yaşı 27 belli biri çıkar karşısına mutlu olur niye engel olayım diyeSacmalama.
Seninle evlenmek isteyen adam senelerce bekler.
Cogu aile kacan kizini baba evine dondugunde geri kabul etmedigi icin adamlar gel bana kac der, donecek evi olmasinki bana muhtac olsun.
Oyle seviyor asik deme. Seni seven adam ne sana ne de ailene bu aciyi yasatmaz. Ne var mi kacacak? Okuduktan snra evlen
Asla asla boyle birsey yapma. Herseyin bir usulu var. Beklesin ne kaybeder?
Zaten bana dediki oku seni beklerim. Ama ben bekletmek istemedim yaşı 27 belli biri çıkar karşısına mutlu olur niye engel olayım diye
Iyi ki kacmamissin. Belki de hersey umdugun gibi olmayacakti geri donmek isteyecektin. Evden gelinliginle annenin babanin hayir duasini alarak cikmalisin.İyi akşamlar.18 yaşındayım. Oldukça başarılı bir eğitim hayatım oldu. Üniversite sınavlarına hazırlanırken bir rahatsızlık geçirdim ve ondan sonra aslında hayatta daha önemli şeylerin olduğunu anladım hep ders çalışırdım anlık mutlu olmaya alıştım. Derken bir daha hazırlanırken internetten biriyle tanıştım. Oturduğum yere uzak bir yer. Sevgili olmak için konuşmadık rastlantı oldu. Zamanla oldu. Beni hep destekledi okumam için ama sınavı yapamadım. 4 ay oldu bir kere bile beni üzmedi boş vaatler de vermedi. Annesine çok saygılı ailesini koruyor bana o kadar fazla değer veriyor ki .Herkese beni söyledi kardeşinin eşiyle beni görüştürdü. Çok ama çok anlayışlı biri parasının kıymetini iyi biliyor. Benden 9 yaş büyük beni hep alttan alıyor çok daha olgun..inanın bir erkekte olması gereken her şey onda var. Temiz düzenli dürüst hem de çok. Saygılı ağır beş kurşunun kıymetini bilen nazik biri. Köyde yaşıyor ailesiyle. Ancak hayatı hep şehirde geçmiş. Bana kaç dedi. Ama inanın okumamı benden çok istiyordu. Gel mutlu olalım diyor burda herkes rahat kimseyi takmayacaksın hayatımıza bakacağız diyor. Kardeşiyle tamir işinde çalışıyor. Evi var satacak sonra düğün yapacak bir tane de oda yapacak.
Ayrıldım ondan. Ailem ne der çevre ne der diye. Sebep yokken. Beni hiç ama hiç üzmeyen birinden ayrıldım. Hayal ediyorum doktor olsam param olsa gezsem tozsam.ama yok. Onla kurduğum bu küçük yuvanın verdiği huzuru vermiyor. Ne yapmalıyım. Beni bu kadar seven insanı seçip küçük dünyamda mutlu mu olayım yoksa elalem ne der diye okumayı seçip yemeye fırsat bulamayacağım parayı mı kazanayım.
Not. Ailem bu konuda çok ama çok katı.
Amcunku netten tanistigin insanla aile karsilastirilamaz bile.
Olabilir. Ama acaba bana onun kadar değer veren birini bulabilecek miyim bir dahaIyi ki kacmamissin. Belki de hersey umdugun gibi olmayacakti geri donmek isteyecektin. Evden gelinliginle annenin babanin hayir duasini alarak cikmalisin.
Birincisi: Senin henüz çok başarılı bir eğitim hayatın falan olmamamış. Çünkü daha lise mezunusun. Eğitim hayatının asıl önemli ve başarılı olup olmadığını belirleyen kısmı liseden sonra başlar. O yüzden hiç de kendini büyük görme.İyi akşamlar.18 yaşındayım. Oldukça başarılı bir eğitim hayatım oldu. Üniversite sınavlarına hazırlanırken bir rahatsızlık geçirdim ve ondan sonra aslında hayatta daha önemli şeylerin olduğunu anladım hep ders çalışırdım anlık mutlu olmaya alıştım. Derken bir daha hazırlanırken internetten biriyle tanıştım. Oturduğum yere uzak bir yer. Sevgili olmak için konuşmadık rastlantı oldu. Zamanla oldu. Beni hep destekledi okumam için ama sınavı yapamadım. 4 ay oldu bir kere bile beni üzmedi boş vaatler de vermedi. Annesine çok saygılı ailesini koruyor bana o kadar fazla değer veriyor ki .Herkese beni söyledi kardeşinin eşiyle beni görüştürdü. Çok ama çok anlayışlı biri parasının kıymetini iyi biliyor. Benden 9 yaş büyük beni hep alttan alıyor çok daha olgun..inanın bir erkekte olması gereken her şey onda var. Temiz düzenli dürüst hem de çok. Saygılı ağır beş kurşunun kıymetini bilen nazik biri. Köyde yaşıyor ailesiyle. Ancak hayatı hep şehirde geçmiş. Bana kaç dedi. Ama inanın okumamı benden çok istiyordu. Gel mutlu olalım diyor burda herkes rahat kimseyi takmayacaksın hayatımıza bakacağız diyor. Kardeşiyle tamir işinde çalışıyor. Evi var satacak sonra düğün yapacak bir tane de oda yapacak.
Ayrıldım ondan. Ailem ne der çevre ne der diye. Sebep yokken. Beni hiç ama hiç üzmeyen birinden ayrıldım. Hayal ediyorum doktor olsam param olsa gezsem tozsam.ama yok. Onla kurduğum bu küçük yuvanın verdiği huzuru vermiyor. Ne yapmalıyım. Beni bu kadar seven insanı seçip küçük dünyamda mutlu mu olayım yoksa elalem ne der diye okumayı seçip yemeye fırsat bulamayacağım parayı mı kazanayım.
Not. Ailem bu konuda çok ama çok katı.
Peki her şey bu mu. Kariyer paraBence de netten tanistigin senden dokuz yas buyuk ve egitim seviyene denk olmayan biri dururken doktor olmak da neymis! Evlen hic durma pardon kac!!
Daha cok gencsin emin ol daha da iyileri cikar karsina. Dunyanin en iyi tek erkegi o degil.Am
Olabilir. Ama acaba bana onun kadar değer veren birini bulabilecek miyim bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?