Ne yapmalıyım sizce?

Zaten hiçbir şekilde bana ulaşamaz. Kapattım her şeyimi. Şu an kendimle baş başayım. Kafam bomboş. Toparlanmak lazım ailem zaten çok üzgün ve şaşkın.
Peki sizce psikolojik bir rahatsızlığı ilaçsız yenmek sağlıksız mı

Farkında olmadan bitirmişim kendimi. Haklısınız

Canım o konuda ben bir şey diyemem. Psikolog ve psikiyatristler bilir. Yanlış bir şey söylemek istemem.
Benim kardeşimin de çok psikolojik sorunları var. Çok ilaç kullanıyor. Önceden reddediyordu, ben hallediyorum diyordu daha da kötüye gitti. Şimdi doktoru azaltmaya başlayacağız iyileşiyorsun demiş mesela.
Ailene de çok sertler falan diyorsun ama gül gibi kızı 18 yaşında bir adamın köyüne kaçmak istese hangi aile sert olmaz? Bu durumları anlatsan daha da yol gösterirler belki.

Anladım. Ailem genel olarak bu tarz şeylere kızar. Ondan söyledim. Aileme anlatırsam bir güvensizlik olur. olmaz

Anladım. Ailem genel olarak bu tarz şeylere kızar. Ondan söyledim. Aileme anlatırsam bir güvensizlik olur. olmaz
Benim ailem de çok kızardı. Kız arkadaşlarımla sinemaya gitmeme bile izin vermezlerdi benim. Aileler kızar öyle. Çok sert görünür. Ama iş başa düşünce bir şey yapamazlar genelde. Ben bir şey olsa tamam bittim artık beni silecekler zannederdim.
Kardeşim tecavüze teşebbüsten birine dava açtı. Sonra çocuğun ailesi para teklif etti. Parayı kabul etti ve "ben gönüllüydüm, polislerden korktuğum için beni zorluyordu dedim" dedi mahkemede. Oysa bekçi güvenlik kamerasından onun çırpındığını gördüğü için koşarak gelip kurtarmış.
Kardeşime kimse ağzını açıp bir şey diyemedi. Hatta bayramda annem harçlık vermeye kalkınca benim senden çok param var artık diye gülmüş. Yine kimse bir şey diyemedi. Şimdi parası bitiyormuş yine para gönderecekler. Velhasıl-ı kelam... Ailelerin bir yerden sonra boynu bükülüyor. Çocuğunu tamamen kaybedeceğini anlayınca, özellikle de psikolojik hastalıklar söz konusuysa hiç sesleri çıkmıyor.

Canım ayrılmakla çok iyi yapmışsın, lütfen bize güven ve sakın kaçmak gibi birşeyi düşünme. Eğer seni gerçekten düşünseydi böyle bir teklif yapmazdı. Hiç bilinmezlere doğru yol alma ve o kişiyle iletişimini kes. Psikolojik olarak ne gibi bir rahatsızlığın var?

Çok çok geçmiş olsun zor bir durum. Zaten ailem de bana bişey demiyor. Kimse bana hiçbir zaman şunu yap bunu yap demedi. Ben hep kendi yolumu çizdim. Şu an bu halde olmam çok acı veriyor

Çok çok geçmiş olsun zor bir durum. Zaten ailem de bana bişey demiyor. Kimse bana hiçbir zaman şunu yap bunu yap demedi. Ben hep kendi yolumu çizdim. Şu an bu halde olmam çok acı veriyor
Çok da bir şey yok halinizde. O adama dönmeyin. Rahatsızlığınızı yenmek için doktorunuz ne öneriyorsa yapın. Sonra da kararınız doğrultusunda istediğiniz bir bölümü kazanın geçin. Hayatınız bitmedi sonuçta.
Bir kaç sene kaybetmek de önemli bir şey değil. Lisede çok önemli geliyor insana ama sonra zaten ne seneler kaybediliyor boş şeyler için.
Şimdiden sonra kendinize sıfırdan yeni bir hedef belirlersiniz. Belki sizi daha az strese sokabilecek bir bölümü tercih edebilirsiniz daha iyi olabilir.

+1

Güzel kardeşim kaçalım diyenden hayır gelmez..Sana herşeyi güllük gulistanlik gösteriyor bence.bukadar güvenme.ileride çok pişman olursun.anne babacigini sakın üzme.hersey onlarında rızasıyla olsun.

Çok seviyorsa bekler okumanı.. kaç ne demek.. hayatını garantiye almadan evlen bakalım 4 ayda internet üzerinden tanıdığın adamla, ya işler söylediği gibi gitmezse.. boş vaatler vermiyor diyorsun.. nereden biliyorsun boş olmadığını.. ben adama kötü demiyorum.. kötü biri çıkabilir.. ki kaç diyorsa çok da iyi biri değil bence.. çok değil 2 yıla kucağında bebekle işsiz güçsüz ortada kalabilirsin.. sonra utana sıkıla baba evine.. aklını başına topla, mantıklı ol.. ve sevgili kk anneleri nolur kızlarına dikkat edin, internette kimlerle konuşuyor ne yapıyor ne ediyor hep gözünüz üstünde olsun nolur..

Evlilik yaşı geçtiği için değil. Birkaç yıl önce sevdiği kız ölmüş. Kimseyi sevmemiş.sonra. Zaten evlenmek istemiyormuş. Benden sonra değişti

Bu yalanlar lisede bitmedi mi yav hala aynı yalanları uyduruyorlar. Kesin trafik kazasında ölmüştür hatta, ondan sonra kimseyi sevememiştir falan. Klasik kendini mazlum bir "romantik" göstererek yatağa atma yalanı, ben lisede bitti sanıyordum bunları cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…