Zaten hiçbir şekilde bana ulaşamaz. Kapattım her şeyimi. Şu an kendimle baş başayım. Kafam bomboş. Toparlanmak lazım ailem zaten çok üzgün ve şaşkın.Bu yazından da çok açık bir şekilde anlaşılıyor ki adam iyi bir dolandırıcıymış ve seni en mental olarak zayıf olduğun zamanda yakalamış.
Onu her yerden engelle. Kendinle başbaşa kal. Bu tür rahatsızlıklardan sonra toparlanmanın zaman alması normal. Ama kimsenin de bu zayıflıktan faydalanmasına izin verme. İnan bana 18 yaşında sorunlarla boğuşan, boşluğa düşmüş, hayatı daha görmemiş bir kızı 27 yaşındaki adam her şeye inandırır.
Ve evet umursuyorum. Çünkü senin gibi kızların böyle adamlara yem olması kadar beni üzen bir şey yok. İnan bana çok tipik bir vaka seninki. Özel, sadece senin başına gelen bir durum değil. Çok yaygın. Etraf böyle adamlarla dolu.
Farkında olmadan bitirmişim kendimi. Haklısınızdünyanın en iyi erkeği dediğiniz kişi 'kaç' demezdi bence.
tamam aşktan gözünüz dönmüş olabilir ama kaderinde varsa zaten olur. sen okulunu oku, gücünü bi eline al. ondan sonra kararını ver. eğitimini tamamla, meslek edin veya tamam artık ayaklarım yere basıyor de o zaman gidersin onun yanına çok istiyorsan...
kendinden verme. şimdi gidersen pişman olursun emin ol. yaşın da bu karar için yeterli değil bence. azıcık kendini dışarıdan izle. kendini önemse.
not: 9 yaş normalde çok değil, ama 18 yaşında biri için çok. biraz zaman verin kendinize.
Canım o konuda ben bir şey diyemem. Psikolog ve psikiyatristler bilir. Yanlış bir şey söylemek istemem.Zaten hiçbir şekilde bana ulaşamaz. Kapattım her şeyimi. Şu an kendimle baş başayım. Kafam bomboş. Toparlanmak lazım ailem zaten çok üzgün ve şaşkın.
Peki sizce psikolojik bir rahatsızlığı ilaçsız yenmek sağlıksız mı
Canım o konuda ben bir şey diyemem. Psikolog ve psikiyatristler bilir. Yanlış bir şey söylemek istemem.
Benim kardeşimin de çok psikolojik sorunları var. Çok ilaç kullanıyor. Önceden reddediyordu, ben hallediyorum diyordu daha da kötüye gitti. Şimdi doktoru azaltmaya başlayacağız iyileşiyorsun demiş mesela.
Ailene de çok sertler falan diyorsun ama gül gibi kızı 18 yaşında bir adamın köyüne kaçmak istese hangi aile sert olmaz? Bu durumları anlatsan daha da yol gösterirler belki.
Benim ailem de çok kızardı. Kız arkadaşlarımla sinemaya gitmeme bile izin vermezlerdi benim. Aileler kızar öyle. Çok sert görünür. Ama iş başa düşünce bir şey yapamazlar genelde. Ben bir şey olsa tamam bittim artık beni silecekler zannederdim.Anladım. Ailem genel olarak bu tarz şeylere kızar. Ondan söyledim. Aileme anlatırsam bir güvensizlik olur. olmaz
Çok çok geçmiş olsun zor bir durum. Zaten ailem de bana bişey demiyor. Kimse bana hiçbir zaman şunu yap bunu yap demedi. Ben hep kendi yolumu çizdim. Şu an bu halde olmam çok acı veriyorBenim ailem de çok kızardı. Kız arkadaşlarımla sinemaya gitmeme bile izin vermezlerdi benim. Aileler kızar öyle. Çok sert görünür. Ama iş başa düşünce bir şey yapamazlar genelde. Ben bir şey olsa tamam bittim artık beni silecekler zannederdim.
Kardeşim tecavüze teşebbüsten birine dava açtı. Sonra çocuğun ailesi para teklif etti. Parayı kabul etti ve "ben gönüllüydüm, polislerden korktuğum için beni zorluyordu dedim" dedi mahkemede. Oysa bekçi güvenlik kamerasından onun çırpındığını gördüğü için koşarak gelip kurtarmış.
Kardeşime kimse ağzını açıp bir şey diyemedi. Hatta bayramda annem harçlık vermeye kalkınca benim senden çok param var artık diye gülmüş. Yine kimse bir şey diyemedi. Şimdi parası bitiyormuş yine para gönderecekler. Velhasıl-ı kelam... Ailelerin bir yerden sonra boynu bükülüyor. Çocuğunu tamamen kaybedeceğini anlayınca, özellikle de psikolojik hastalıklar söz konusuysa hiç sesleri çıkmıyor.
Çok da bir şey yok halinizde. O adama dönmeyin. Rahatsızlığınızı yenmek için doktorunuz ne öneriyorsa yapın. Sonra da kararınız doğrultusunda istediğiniz bir bölümü kazanın geçin. Hayatınız bitmedi sonuçta.Çok çok geçmiş olsun zor bir durum. Zaten ailem de bana bişey demiyor. Kimse bana hiçbir zaman şunu yap bunu yap demedi. Ben hep kendi yolumu çizdim. Şu an bu halde olmam çok acı veriyor
+1Toz pembe hayalin gerceklesecek saniyorsun oylemi.Ah be saf kizim.hic mi burda konu okumazssin.okumayip evlendhi icin pisnan bir yigin insan var.
Senden 10 yas buyuk ustelik.okumayip o sevimli huzurlu yuvanda köyde yasayan ailesi gelip aylarca kalacak ve sen surekli onlara yaranmaya calisacaksin.
Okumayi falan umut.okumani isteyen ve seni gercekten seven insan bana kac demez!!! Resmen arsiz.
Ailene sakin bunlari yasatma hic degmeyecek biri icin.
Acelen ne ustelik ya!! Sen okurkende iluskini yurutebilursin.sen bu oku gozlerin bi acilsin yaptgin hatayi daha iyi gorebileceksin.
Cok cok mutlu bir evliligi olan biri olarak soyluyorum ve esimle ogrenciyken tanistik.
Hayatimin en en keyifli yillari umv yillarydi.bidaha geri gelmicek.kendini mahrum birakip o hayalindeki saf yuvanin yaranmaya calusan dertli gelini olma sakin
+1Kusura bakmada adami gozum hic tutmadi seni kandirmis evcilik hayalleriyle.Sakin inanma bi daha konusma
"Ancak hayatı hep şehirde geçmiş. Bana kaç dedi. "Ya sabr ! Kız kaçıcammı dedi şöyle yorum yapmak için yorum yapmayın allah aşkına ya
Evlilik yaşı geçtiği için değil. Birkaç yıl önce sevdiği kız ölmüş. Kimseyi sevmemiş.sonra. Zaten evlenmek istemiyormuş. Benden sonra değişti
Kız 18 yaşında rahiminde hastalık varmış ondan ölmüşBu yalanlar lisede bitmedi mi yav hala aynı yalanları uyduruyorlar. Kesin trafik kazasında ölmüştür hatta, ondan sonra kimseyi sevememiştir falan.
Kız 18 yaşında rahiminde hastalık varmış ondan ölmüş
Kız 18 yaşında rahiminde hastalık varmış ondan ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?