Kökü kurusun hepsinin ne diyimHıı değiştirmişler yalan stilini trafik kazası fazla kullanıldı tabi. İnanma bence tavsiyem, bu yalanlar bayatladı.
İyi akşamlar.18 yaşındayım. Oldukça başarılı bir eğitim hayatım oldu. Üniversite sınavlarına hazırlanırken bir rahatsızlık geçirdim ve ondan sonra aslında hayatta daha önemli şeylerin olduğunu anladım hep ders çalışırdım anlık mutlu olmaya alıştım. Derken bir daha hazırlanırken internetten biriyle tanıştım. Oturduğum yere uzak bir yer. Sevgili olmak için konuşmadık rastlantı oldu. Zamanla oldu. Beni hep destekledi okumam için ama sınavı yapamadım. 4 ay oldu bir kere bile beni üzmedi boş vaatler de vermedi. Annesine çok saygılı ailesini koruyor bana o kadar fazla değer veriyor ki .Herkese beni söyledi kardeşinin eşiyle beni görüştürdü. Çok ama çok anlayışlı biri parasının kıymetini iyi biliyor. Benden 9 yaş büyük beni hep alttan alıyor çok daha olgun..inanın bir erkekte olması gereken her şey onda var. Temiz düzenli dürüst hem de çok. Saygılı ağır beş kurşunun kıymetini bilen nazik biri. Köyde yaşıyor ailesiyle. Ancak hayatı hep şehirde geçmiş. Bana kaç dedi. Ama inanın okumamı benden çok istiyordu. Gel mutlu olalım diyor burda herkes rahat kimseyi takmayacaksın hayatımıza bakacağız diyor. Kardeşiyle tamir işinde çalışıyor. Evi var satacak sonra düğün yapacak bir tane de oda yapacak.
Ayrıldım ondan. Ailem ne der çevre ne der diye. Sebep yokken. Beni hiç ama hiç üzmeyen birinden ayrıldım. Hayal ediyorum doktor olsam param olsa gezsem tozsam.ama yok. Onla kurduğum bu küçük yuvanın verdiği huzuru vermiyor. Ne yapmalıyım. Beni bu kadar seven insanı seçip küçük dünyamda mutlu mu olayım yoksa elalem ne der diye okumayı seçip yemeye fırsat bulamayacağım parayı mı kazanayım.
Not. Ailem bu konuda çok ama çok katı.
Kökü kurusun hepsinin ne diyim
Ne açıdan HayaliŞu hayali yazıya bile mantık çerçevesinde yorum yapanlar olmuş. Ayakta alkışlıyorum sizleri
Açısı bile yok dümdüz hayali.Ne açıdan Hayali
Sevdiğiniz birinin başına gelsin de anlatın diyeceğim ama değmezAçısı bile yok dümdüz hayali.
Konu açıp iki geyik yapmaya olay çıkmamış senaryo yazılmış.
Tabi bunun için bile kafa yorulduğu için saygı duydum şimdi
Lütfen böyle boş mantık dışı polemiklere benimle girmeyin.Sevdiğiniz birinin başına gelsin de anlatın diyeceğim ama değmez
Sen APTAL mısın? Bi Bak yorumlara kimse senin gibi gereksiz bir yapmış mı acaba? Ben bu tavsiyeler üzerine, tam ayrıldım ondan pişman oldum tekrar caymayı düşünürken buradaki insanlar beni uyandırdı. Haddini bilLütfen böyle boş mantık dışı polemiklere benimle girmeyin.
Süper aklınızı daha iyi şeyler için harcayın.
Yada hayali kahramanıza kaçın bir sürede serisini okuruz burada.
Kesmez çünkü bu konu sizi
Küfür etme çok ayıpSen APTAL mısın? Bi Bak yorumlara kimse senin gibi gereksiz bir yapmış mı acaba? Ben bu tavsiyeler üzerine, tam ayrıldım ondan pişman oldum tekrar caymayı düşünürken buradaki insanlar beni uyandırdı. Haddini bil
Evet herşey bu. Küçümsemiyorum ama köyde yaşayan kendini zerre geliştirmemiş, daha küçücük bir kıza kaç diyebilen birinin kadına bakış açısı ve beklentisiyle, okumuş mesleğini eline almış çalışan bir kadına bakış açısı arasında arada uçurumlar var.Peki her şey bu mu. Kariyer para
Bana bak asıl sen haddini bil terbiyesiz.Sen APTAL mısın? Bi Bak yorumlara kimse senin gibi gereksiz bir yapmış mı acaba? Ben bu tavsiyeler üzerine, tam ayrıldım ondan pişman oldum tekrar caymayı düşünürken buradaki insanlar beni uyandırdı. Haddini bil
APTAL bir küfür değildir. SağolunKüfür etme çok ayıp
Bu arada okulunu okuyup mesleğini eline almadan sakın ama sakın k açıyım yada evleneyim deme
Evet herşey bu. Küçümsemiyorum ama köyde yaşayan kendini zerre geliştirmemiş, daha küçücük bir kıza kaç diyebilen birinin kadına bakış açısı ve beklentisiyle, okumuş mesleğini eline almış çalışan bir kadına bakış açısı arasında arada uçurumlar var.
Kabul et okumakta falan aklın yok. Hayatının baharında seni koruyup kollamış büyütmüş aileni yok sayarak köyde yaşayan cahile kaçmak çok daha iyi bir seçim. Bence de kaçırma.
Sen dönüp bana yaşadıklarıma kurgu hayal sallama dersen, bu cevabı alırsın. Söylediğin hiçbir şey umrumda bile değil cevap yazmaya değmezsinBana bak asıl sen haddini bil terbiyesiz.
Asıl aptal olan sensin şu açtığın konu ve yazdıklarına bakılırsa.
Bütün yorum yapanlar sanki ayakta alkışlamışta bir ben gerçeği yüzüne vurmuşum sanki.
Sen kaç bu çocuğa senin gerçekten olman gereken yer o adamın yanı.
Böyle kafalar toplumdan nekadar uzak okadar iyi.
Umarım gittiğin köyde internette olmaz senden ve karakterSİZLİĞİNDEN ebediyyen kurtuluruz.
Bir kaç yorum önce çocuk yapma çocuk zekasını annesinden alır demiş bir arkadaş.
Keşke annende bunu yapsaydı.
Okulda çok başarılıydım derken eğitimden bahsetmemiş olduğun görgü terbiye ve üslubundan gayet net anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?