- 28 Kasım 2010
- 42.558
- 141.356
- 798
- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
-
Uzaklarsa da yine ailenizdi ama. Sizi terk ettiler mi? Ya da kapinin onune koydular mi? Siz onlara ne kadar yakindiniz? Hadi diyelim aileniz sizi hic onemsemedi,yuzunuze bakmadi. Peki ya siz aileniz icin bugune kadar ne yaptiniz mesela? Oturup konusmayi denediniz mi? Ugradiginiz haksizligi paylastiniz mi? Paylastiginizda kotu muamele mi gordunuz? Goreceli bir kavram cunku anlattiklariniz. Benim mukemmel bir ailem yoktu,annemin tek öz cocuguyum,babamin eski esinden olan cocuklarina bana baktigindan daha fazlasini yapmistir,napayim simdi oturup varin yogun onlar mi diyeyim kadina?evet dogru soyluyorsun pekı aılem ben esımle tanısmadan yanı benım oncekı hayatımda nerdeydı be ablacım benım yaptıgım hatalarda aılem neden arkamda degıldı varı yogu ogullarıydı ben nerdeydım hayatlarında bana neden onem gosgtermedıler esımı bos verın ama aılem neden bana karsı hep uzaktı
Yaşayın da görün, anne babaya saygısı olmayan insanın neler yapabileceğini.herkes aynı olacak dıye bırsey yok
ah be canım ne kadar saf ve cahilsin, kim eşim bir gün beni bırakır diye evleniyor kieşimin beni bırakacagını bır gun dusunsem neden herseyı hıce sayayım kı ne guzel dıyorsun dımı kızım gozum bebegım ben en son cocugum ve ben hıc bır zaman goz bebegı olamadım cunku ondekı 2 kısı daha cok oldular goz bebegı evet babam ıcın goz bebegı oldugumu sanıyordum sadece ve bende cahıldım kı kapıyı acmadım sadece 19 yasındaydım suandada 21 evet bunda haklı olunabılır ama bılınmeyenler var
bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
bilemeyeceğimiz şeylerle sen de burdan akıl sorma kimse de konuşmaz o zaman. 19sun ergensin hala dahabılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
Bilmediğiniz şeyler var deyip duracağınıza anlatın da bilelim. Şuraya yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz, ondan sonra yok o öyle değil, bilmediğiniz şeyler var diye bir yön değiştirmeler başlıyor. Eee biz nereden bilelim siz anlatmazsanız?bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
Eşin bir gün seni bırakabilir.eşimin beni bırakacagını bır gun dusunsem neden herseyı hıce sayayım kı ne guzel dıyorsun dımı kızım gozum bebegım ben en son cocugum ve ben hıc bır zaman goz bebegı olamadım cunku ondekı 2 kısı daha cok oldular goz bebegı evet babam ıcın goz bebegı oldugumu sanıyordum sadece ve bende cahıldım kı kapıyı acmadım sadece 19 yasındaydım suandada 21 evet bunda haklı olunabılır ama bılınmeyenler var
Eşinizi salak yerine koymuş olmazsınız korkmayın. Sizsiz bir yere gidemeyip bir şey almayı beceremiyorsa zaten salaktır.Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Sokak da mı yaşıyordunuz, hey Allahım 19 yaşında evlenmişsiniz, ergensiniz hala da. Sağlıklı düşünemiyorsunuzyahu benım kocam olmasada benım yurdum yokmus arkadasım
Hııım, peki kendiniz açıp okumayı araştırmayı deneseydiniz, 19 yaşında evlenmekten daha kolay olurdu, araştırmak öğrenmek, yaşamak istediğiniz hayatı yaşamak.kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
annem kuran hocası gıbı ama ben afedersınız tovbe rabbım Allahın varlıgını bılıyordum ama Allahın yasakladıklarını umursamıyordum cunku oturupta bırı bana hayatı anlatmadı ne ana ne baba ne dua bılırdım ne bırsey sadece kafamın dıkıne gııdyordum ve kucucuktum arkama dusen olmadı abım bıle kendı hayatın kendı yaptıkların dıyerek cok medenı oldugunu gosterdı
Şu satırlarından hiç bir şey anlamadım da annenin kötülüklerini mi özlüyorsun?kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
annem kuran hocası gıbı ama ben afedersınız tovbe rabbım Allahın varlıgını bılıyordum ama Allahın yasakladıklarını umursamıyordum cunku oturupta bırı bana hayatı anlatmadı ne ana ne baba ne dua bılırdım ne bırsey sadece kafamın dıkıne gııdyordum ve kucucuktum arkama dusen olmadı abım bıle kendı hayatın kendı yaptıkların dıyerek cok medenı oldugunu gosterdı
Anneniz Kuran hocası ama siz ateisttiniz, eşiniz sayesinde İslamı öğrendiniz öyle mi?kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
Ahsjakshsksj ya bu konu gerçek olamaz.kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?