ne yapmalıyım

Uzaklarsa da yine ailenizdi ama. Sizi terk ettiler mi? Ya da kapinin onune koydular mi? Siz onlara ne kadar yakindiniz? Hadi diyelim aileniz sizi hic onemsemedi,yuzunuze bakmadi. Peki ya siz aileniz icin bugune kadar ne yaptiniz mesela? Oturup konusmayi denediniz mi? Ugradiginiz haksizligi paylastiniz mi? Paylastiginizda kotu muamele mi gordunuz? Goreceli bir kavram cunku anlattiklariniz. Benim mukemmel bir ailem yoktu,annemin tek öz cocuguyum,babamin eski esinden olan cocuklarina bana baktigindan daha fazlasini yapmistir,napayim simdi oturup varin yogun onlar mi diyeyim kadina?

ah be canım ne kadar saf ve cahilsin, kim eşim bir gün beni bırakır diye evleniyor ki

bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum

Keşke ateist olsaydınız da şu rezilliği yapmasaymışsınız. Din iman yazıyorsunuz atıp tutuyorsunuz ama annenin hakkından bihabersiniz. 9 ay taşıyor, yıllarca uykusundan feragat ediyor, yemiyor yediriyor, türlü fedakarlık yapıyor. Sizinki bir de kapıya kadar gelmiş anne yüreği işte. Buraya hiç din falan yazmayın bence komik oluyor.

bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
Bilmediğiniz şeyler var deyip duracağınıza anlatın da bilelim. Şuraya yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz, ondan sonra yok o öyle değil, bilmediğiniz şeyler var diye bir yön değiştirmeler başlıyor. Eee biz nereden bilelim siz anlatmazsanız?

Bir de ateistler gibi evde oturmak nedir yav?

Eşin bir gün seni bırakabilir.
O bırakmazsa da sen bırakabilirsin.
Mükemmel eş dediğin adamın seni aldattığını öğrenebilirsin.
Hatta belki sen bile onu aldatabilirsin.
Belki de ölene dek mutlu yaşayabilirsiniz.
Çünkü kimse hayatta başına ne geleceğini bilemez.
Hayat dediğimiz şey asla dediğimiz şeylerin başımıza gelmesiyle oluşur.
Şu hayatta insan kendine bile güvenmemeli.

Eşinizi salak yerine koymuş olmazsınız korkmayın. Sizsiz bir yere gidemeyip bir şey almayı beceremiyorsa zaten salaktır.

Kapınıza kadar geldiği halde kocişinizle aranız bozulmasın diye eve almadığınız annenizi sizi merak etmemekle suçlamanız da neyin kafası anlamadım. Bir yandan da görüşme düşünceniz için “şeytan aklıma soktu” diyorsunuz ama sizin de şeytandan aşağı kalır yanınız yok hani.

Allah akıl, fikir, vicdan versin. Konu gerçekse tabii.

kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
annem kuran hocası gıbı ama ben afedersınız tovbe rabbım Allahın varlıgını bılıyordum ama Allahın yasakladıklarını umursamıyordum cunku oturupta bırı bana hayatı anlatmadı ne ana ne baba ne dua bılırdım ne bırsey sadece kafamın dıkıne gııdyordum ve kucucuktum arkama dusen olmadı abım bıle kendı hayatın kendı yaptıkların dıyerek cok medenı oldugunu gosterdı

Peki nedir bilmediklerimiz?
Aileniz size ne yaptı?
Cidden makul sebepleriniz varsa sizi haklı göreceğim.
Var mı?

Hııım, peki kendiniz açıp okumayı araştırmayı deneseydiniz, 19 yaşında evlenmekten daha kolay olurdu, araştırmak öğrenmek, yaşamak istediğiniz hayatı yaşamak.

Eşinize bu kadar karışma hakkını nasıl verebildiniz aklım almıyor. Ailenizle sorun yaşayabilirsiniz,yaşamayan yoktur zaten de,gidipte herşeyi eşine yetiştirmez insan ki ileride ben affeder barışırsam,eşim dolmasin diye.
Anneniz kapınıza geliyor kapıyı açmıyorsunuz yazık günah, o kadının ne hissettiğini umarım çocuklarınız size yaşatmaz ilerde.

Şu satırlarından hiç bir şey anlamadım da annenin kötülüklerini mi özlüyorsun?
Görüşünce yine kötülükler yapacak sana,üzülmeyecek misin?

Anneniz Kuran hocası ama siz ateisttiniz, eşiniz sayesinde İslamı öğrendiniz öyle mi?
Çok saçma ama velevki öyle, eşinizden Allah razı olsun. Peki eşiniz anne baba hakkı,evlatlık, insanlık vazifeleri gibi şeylerden bahsetmedi mi İslamı anlatırken?
İslam bunları çok önemser.

Dini yorum sayılmaz umarım
Çok saçma bir hal almakta bu konu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…