- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
-
Üf dramaqueenlıge gerek yok. Benim annemde calısan kadındı oturup basımı oksamaya vakti yoktu kadıncagızın ama annemdi arkamdaydı canımfı herseyimdi. Annenizi B. klamaya calısmayın, kadın ilgisiz kotu anne olsa kapınıza gelmezdi.Eşimin kabullendiği şeyleri duysanız böyle duşunmezdiniz.
anneme kapyı acmadım çunku annemin bana karşı bır suru ama bır suru hatası oldu hemde çok
ne varsa oğlu beni sevgısını herseyını ogluna ve ablama yaptı bana ne yaptı hıc bırsey bende bır anneyım ve yenı olmama ragmen evladım ıcın herseyı yapıyorum ama annem bana karsı hep gerı planda durdu butun sevgısını ogluna gosterdı bır gun bır anne kızının basını oksayıp hadı gel bırlıkte bırseyler yapalım demez mı yapmadı bılınmeyenler var
19 yasında evlenmıssın, esin kac yasında?eşim ilk zamanlar zaten aileme karsı yumuşaktı ben olmadan babamın doğum gununu kutladı ben yokken aılemle zaman gecırdı ama aılemın sahıpsızlıgı ve evlendıkden sonrada benı ıstemedıklerını bellı etmelerı oldu esım zaten ılk zamanlar aıleme karsı cocugumuz olursa onlar bakar dıyerek ılerledı ama sonrasında annem ben yapamam dedı
Hala kucuksun yalnız?kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
annem kuran hocası gıbı ama ben afedersınız tovbe rabbım Allahın varlıgını bılıyordum ama Allahın yasakladıklarını umursamıyordum cunku oturupta bırı bana hayatı anlatmadı ne ana ne baba ne dua bılırdım ne bırsey sadece kafamın dıkıne gııdyordum ve kucucuktum arkama dusen olmadı abım bıle kendı hayatın kendı yaptıkların dıyerek cok medenı oldugunu gosterdı
Es ve aile arasında denge kurmak farklı aileyi silmek görusmemek farklı onun da ailesi vardır eminim sen nasıl aileni silersin anlamıyorum yazık annen nr kadar üzülmüştür baba sevdiğini genelde belli etmez yani diyeceğim o ki eşinle konuş eğer o görüşmek istemiyorsa görüşmesin o seni doğuran bakan büyüten her derdini çeken kadın hele ki sende anne olmuşken niye gizli eşinle konuş o senin annen sonuçtaMerhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
gerçekten de dramaqueen..hem kadın kapısına gelmiş kapıyı açmamış hem de kocamın arkasından gizli iş çevireyim mi diye soruyor .Ama kocişine çok aşıkÜf dramaqueenlıge gerek yok. Benim annemde calısan kadındı oturup basımı oksamaya vakti yoktu kadıncagızın ama annemdi arkamdaydı canımfı herseyimdi. Annenizi B. klamaya calısmayın, kadın ilgisiz kotu anne olsa kapınıza gelmezdi.
ateistler gibi evde oturmak derken??bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
"ateisler gibi evde oturmak" ne ya???!!!bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
kısaca soyle soyleyeyım bılmedıgınız seyler
annem kuran hocası gıbı ama ben afedersınız tovbe rabbım Allahın varlıgını bılıyordum ama Allahın yasakladıklarını umursamıyordum cunku oturupta bırı bana hayatı anlatmadı ne ana ne baba ne dua bılırdım ne bırsey sadece kafamın dıkıne gııdyordum ve kucucuktum arkama dusen olmadı abım bıle kendı hayatın kendı yaptıkların dıyerek cok medenı oldugunu gosterdı
Sen bana niye celallendin anlamadım.yahu kimse de kocasıyla arası bozulsun boşansın baba evine dönsün demiyor zaten, hayatın binbir yüzü var ve güvenebileceğin tek liman her zaman ailedir. bunu vurguluyoruz, olan olmuş evlenmiş zaten kapıya gelen anneyi geri çevirmek de nedir,kocam ailemden nefret ediyor ben de öyle davranıyorum nasıl bir mantıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?