ne yapmalıyım

Annenize çok üzüldüm.Buldumcuk olup kocanız için ailenizi terk etmişsiniz.Valla siz ailenize cephe alırsanız elin oğlu daha güzel cephe alır.Nitekim şu an itiraf edemeseniz de pismansiniz,annenizi görmek istiyorsunuz.Anne bu ya nasıl bu kadar vicdansız olabilirsiniz Koca aklıyla hareket etmeyin bu kadar.İlerde çok pişman olursunuz.Yasiniz çok genç.Hele bir hayatı öğrenin de görürsünüz o zaman,anne mi yoksa koca mi candır.Allahtan akıl fikir diliyorum size

Üf dramaqueenlıge gerek yok. Benim annemde calısan kadındı oturup basımı oksamaya vakti yoktu kadıncagızın ama annemdi arkamdaydı canımfı herseyimdi. Annenizi B. klamaya calısmayın, kadın ilgisiz kotu anne olsa kapınıza gelmezdi.

Esiniz neden siz olmadan bisey alamiyor, aldigini da giyemiyor? Muhtemelen kiyafetten anlamayan ya da kararsiz biridir. En azindan iade veya degisim yaptirin dolapta etiketli duracagina mantiksiz mantiksiz işlerin icinden romantizm cikarmaya bayiliyorsunuz.

Eşin normal biri olsa sirf ailen karsi cikti diye bu kadar dusman olmazdi, ha diyelim kendisi gorusmek istemiyor, olabilir gorusmesin ama sana bu baskiyi yapmamali. Kapina kadar gelmiş anneye kapi acmamak ne kadar ayip birsey, kadin bi daha mi gelecekti senin kapina bunun ustune. Ne bicim bir vicdan var sizde...
Aileyle ne yaşanmis olursa olsun kendi kararin olmadigi surece baskasi gorusup gorusmemeye karar veremez, vermemeli.

O kapidan cevirdigin annenin eline kalirsan o zaman gorursun kaderi, kocayi.

19 yasında evlenmıssın, esin kac yasında?

Hala kucuksun yalnız?

Sen buna sevgi mi diyorsun? Bunun adı tamamen bencillik başka bir halt değil. Aileniz çok kötü insanlar olabilir, bir çok şey yaşatmış olabilirler belki ama sevgi de özgür saygida mecbur olmak zorunda. Seni sevseydi öncelikle saygı duyardı ve kendi görüşmek istemeyebilir senin gorusmene hiçbir suretle karışamaz buna hakkınin olmadığını bilirdi. Annem kapıma gelecek ve ben o kapıyı acmicam neymiş evliligim bozulurmus. Hiçbir güç tanimiyorum Ancak Allah o an cAnımı alırsa acamam. Ama son nefesime kadar yine cabalarim açmaya. Böyle bir sebepten bir sebepten bitecekse c.... kadar yolu var. Sen o anneye evlat olmayı asla hak etmiyorsun. Bari kadindan uzak dur da tekrar tekrar yıkım yaşatma. Çünkü sen en ufak birşey de kocan olacak şahsın tarafina geçersin. Elalemin oğlunun gönlünü yapacam diye kendi canını kanını mahvetmissin. Yazıklar olsun senin gibi evlada, yazıklar olsun kocan gibi bir adama!!!

Eşim başta iyiydi şöyle böyle olaylarını geç sen. Onun gorusmeme hakkı var ama sana mudahalede bulunma hakkı yok. Bu neresinden bakarsan bak aklanacak birşey değil. Ama suçun en büyüğü sende ki o fırsatı vermissin ve veriyorsun

Ayrıca sen onun icin( değmez de ) neyse ışte onun için kendi soyundan kanından canindan gecmissin. Bi zahmet oda sensiz nefes bile almasin bırak üzerine bişey almayi ayaklarina pas pas olsun. Elini ayağını opse bile hergün sana 100 kurban kesse bile senin yaptığınin zerresini karşılamaz. Buna rağmen nasıl onu yuceltici şekilde öyle yapar böyle yapar diye anlatiyorsun aklım ermiyor. Beynim hata veriyor çok gerildim . Git bacım git ya şimdi eşine resti çek annenin ayaklarina kapan yada o cesaret yoksa sus bizi de burda germe. Ne halin varsa gör. Söz konusu anne olunca kendimi tutamiyorum

Ben hala ailenizle aranızda geçenleri anlamadım. Anneniz size dinini öğretmedi, öğretemedi diye mi bunca küslük?

Öğretmedi diye düşman mı olmak gerekiyor? Annenize kapıyı açmadan geri gönderince iyi müslüman mı olmuş oluyorsunuz?

Es ve aile arasında denge kurmak farklı aileyi silmek görusmemek farklı onun da ailesi vardır eminim sen nasıl aileni silersin anlamıyorum yazık annen nr kadar üzülmüştür baba sevdiğini genelde belli etmez yani diyeceğim o ki eşinle konuş eğer o görüşmek istemiyorsa görüşmesin o seni doğuran bakan büyüten her derdini çeken kadın hele ki sende anne olmuşken niye gizli eşinle konuş o senin annen sonuçta

evladın da karısını salak yerine koymak istemeyip seninle görüşmezse o zaman anlarsın.
20-30 yıl besle büyüt elin adamının lafıyla sana kapı açmasın, sonra da annem sonra hiç gelmedi ben yokmuş gibi devam ediyolar de.
ben olsam annenin yerinde senin fotoğraflarını bile evden atıp öldü gözüyle bakardım.
eşim kaderimdi vivivivivivivivi.... ne güzel bahane bulmuşsun aileni silmeye.

Benim annemi gormemi engelleyecek bi adam daha anasinin karnindan dogmamistir. NET. Buyuk konusmaksa evet konusuyorum. Annemin sacini teli etmez hicbir koca hicbir erkek. Yazdiklarinizi dehset icinde okudum.

Ne biçim birşey bu ya?!! Kimse kusura bakmasın da aileni red ettiğin için deliler gibi pişmansın aslında ama annen kapına geliyor da sen kapıyı açmıyorsun.
gerçekten de dramaqueen..hem kadın kapısına gelmiş kapıyı açmamış hem de kocamın arkasından gizli iş çevireyim mi diye soruyor .Ama kocişine çok aşık. Eşlerin (güya) kadınların her dediğini yapmasını da "sevgi" olarak nitelendiriyor. Öfff ya ne saçma sapan karakterler

hatalarından dolayı seni dövüp dövüp eve kapatsalardı bu defa da bu yüzden kocam kaderimdi evden kaçtım, ailemle görüşmüyorum derdin.
işte nankörlük dediğimiz şey de bu.
sinir oldum akşam akşam.
ailen senin arkanda oldu diye mi sorun oldu?
abin medeni şekilde karşıladı diye mi?
annen mi sana hata yap dedi baban mı abin mi?
senin hataların yüzünden onlarla neden görüşmüyosun?

Ayrica eklemek istedigim bisey var. Deneyimlerimden yola cikarak soyluyorum ki kim kocasini ovse yada mutlu evlilik tablosu cizmek icin buyuk buyuk seyler soylese o evliligin altindan bol miktarda mutsuzluk ve hayal kirikligi cikiyor. Evliliginizde mutlu oldugunuzu asla dusunmuyorum. Esine annesini yasaklayan (!) Bi adam (!) Iyi es sifatiyla uyusmuyor.

Sen bana niye celallendin anlamadım.
Kimse kocasıyla aran bozulsun dememiş öyle mi?
Adama "şeytan" demişler efendi! Şeytan. Daha ne desinler?? Kadına senin kocan bir şeytan demişler. Bundan daha ala bir ayrıl deme şekli mi var?
Ben ne kadını ne kocasını savunmuyorum yazmışım zaten. Git oku tekrar tek kelime dahi bunları savunan bişey yazmışmıyım? Sen ne akla hizmet gelipte sanki ben bu konu sahibinin yaptıklarını tasvip ediyormuşum gibi algı yapıyorsun?
Ben ne demişim, bu saatten sonra yapılacak şey arayı bulmaktır, diyalogla çözmektir, kocayada kinlenmek değil demişim öyle mi?
Öyle bir yazmışki sanki ben kapıya gelen annesini geri çevirmesini destekliyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…