Ne yapmalıyim

Koca koca diye çıldırıyorlar ya aklım almıyor onca şeyden sonra gider barışır iki çocuk daha yapar bide gör bak… Bazı kadınlar istiyor ya o rezil sürünmeli sefalet hayatı koşarak gidiyorlar yeter ki koca olsun

Bunların bize bu iki küçük bebege yaşattıklarının bedeli olurmu içim o kadar dolu ki okadar
İçin doluymuş Gültencim ama kafan boş hala adama babamın elini öp rizasını al öyle gelirim diyorsun. Git de ye sen de dayağını ablacım koş. Adam babana el kaldırmış kardeşini zaten bırakmışlar seni de atmışlar bırakmışlar halaaaa ya halaaa babamın elimi öp barış ya Allahım ne kadınlar var ya ne babanı ne evladını düşünmüyorsun hiç o kadar sinirleniyorum ki ben bu sitede sizin gibilere

Bu arada bende birşey eklemek istiyorum, yaşadıklarınızın bazılarını bende yaşadım, kardeşime tokat atmıştı benimkide, çok fena kavgaya tutuşmuşlardı, polisler gelmişti. Sonra şikayetçi olduk, oğlumuz için şikayetini geri çek, yuvamıza geri dönelim, kızına da babalık yapmaya devam edicem dedi. Bende onun suratına bir tokat attım. Tavsiye ederim.

Ellerin dert görmesin inşallah

Pek siddet yanlisi degilim, ama icimin yaglari eridi okurken

Hiç yormıcam parmaklarımı siz affeder gider gurursuzla Yaşar bir çocuk daha yapar geri döndügünüzden cesaret bulan Tibet öküzü şiddeti arttırır siz gene hop baba evine sonra tekrar tekrar ay yoruldu parmaklarım

Affediyormuş!!? Lütfetmiş. Hala ne yapacağınızı mı sorguluyorsunuz? Herkes kendi işine baksın. Mahkemenin uygun gördüğü günlerde gelsin çocuğunu görsün. Onun dışında selam bile vermeyin böyle bir insana.

Peki kizim simdi küçük göruyo peki büyüdüğünde annesine ve kendine yapılanı anlayıp yine baba der mi babalik sadece yapıp ve gormekmidir

Peki kizim simdi küçük göruyo peki büyüdüğünde annesine ve kendine yapılanı anlayıp yine baba der mi babalik sadece yapıp ve gormekmidir
Bu adamın yanına dönüp tekrar aynı şeyleri
yaşayarak kızınıza eş seçimi, evlilik konusunda çok kötü bir
örnek olacaksınız. Baba her şekilde babalık yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…