Ne yapmalıyım?

bence hediye al ama konuşma isteği ondan gelsin..çünki yaşadıklarımı ve yaşattıklarını hala affedemiyorum demişsin,o zaman bişeyleri konuşup düzeltmesi gerekende o olmalı bence ama hediye al birebir eline verme iş yerine falan gönder.eğer biraz pişmansa bu hediyeden sonra o konuşmak ister diye düşünüyorum..

zaten doğum gününde sadece telefon ile arıyım diyorum...sonraki gün de arayıp bi yere çağırırım hediyesini veririm diyorum 2-3 laf ederiz belki konu açılır...

ama tekrar soruyorum böylelikle ilk adımı ben atmış olmam dimi...
yani1-0 yenik başlamak istemiyorum...

evet bencede bu daha iyi olabilir.. bide hediye falan derken öle kazak falan alma bence çk anlamsz gelio bana öle hediyeler.. tabiki sen aldgn için kendi aldıklarından farklı olur ama ynede daha anlamlı özel düşünülmüş bşiler olmalı. yaşadıklarınızı hatrlatıcak bşi ;)

shekercix canım benim tam bende böyle düşünüyorum..öle bişi almalıyım ki canı yanmalı...
pişmanlık duymalı...içinde sızı hissetmeli...benim ne denli değerli oldğumu ama onun bu değeri farkedemediğini anlamasını istiyorum ama nasıl...
yani ne alıcam...ne yapıcam...fikirleriniz benim için çok önemli...

cnm bz sevgilimle ayrıldgmzda aslnda bzdede aldatma olayı olmamıştı ama kırgndım ona degerimi bilmiyo falan.. barşmıcaktm da ama sevgililer gnünde ona bi kutu gnderdm. içine resmlermzi koydm ve arkalarna da bnm onn için yazdgm bazı şeyler vardı , yada önceden brbrmze yazdgmz şeyler ,onları yazdm.. ve ayrca aramzda daha önce muhabbeti olan,onu etklicek şeyler koydm. kısacası o kutuda yaşadgmz herşeyden bi parça vardı. ve içine bi mektup yazdm. içimdeki ona hssettgim herseyi yazdm. başta hala deli gbi aşıkmış dicegi bi yazıyken sonunda ama bnm hayatmda artk hçbrinn yeri yk btti gbilernden bşiler yazdm. kargoyla gnderdm. çok koymuş ona ve çok etklenmiş. barşmıcaktm ama seviyorum dayanamadm barstm. iyikide barsmışım. o hediyeninde büyk etkisi oldu artk degerimi de biliyo. iyiki yapmışım diyorum şimdi çok mutluyuz :nazar:
ama sanrm bu hediye sana olmaz.. ama buna bz en desek boş be tatlm bunu yaşadklarnzdan çkararak yaratıcak olan sensn. belki aranzda gecen bi espri.. belki bi hayaliniz.. belki en duygusal anınızı hatrlatcak bşey...

allah mutluluğunuzu bozmasın güzelim...evet böyle bişi olmaz..yani su durumda bizim için olmaz...ben şöyle düşündüm ona geçtiğimiz yıllarda ofisinde sürpriz doğum günü hazırlamıştım ve resimleri var elimde o resimleri çıkartabilirim ama onu sunabilmek önemli etkileyici şekilde...farklı ne yapabilirim...

zaten doğum gününde sadece telefon ile arıyım diyorum...sonraki gün de arayıp bi yere çağırırım hediyesini veririm diyorum 2-3 laf ederiz belki konu açılır...

ama tekrar soruyorum böylelikle ilk adımı ben atmış olmam dimi...
yani1-0 yenik başlamak istemiyorum...

sdece hediye al canım ve gönder,notta yollama senin yolladığın belli olsun yeter.eğer pişmansa o konuşmayı isticektir mutlaka.hediye karşılığında tepkisiz kalırsa iyki bide konuşma teklifinde bulunmamışım dersin.çünki bu doğum gününde ayrı olduğunuz için senden bişey beklemiyor olucaktır ve beklemediği bi anda hediyen ona ulaşınca hemen sana bi dal uzatacaktır ama beklemediği anda senden böyle bi hediye alıp karşılığında tepkisiz kalırsa zaten bitirmeye kararlı demektir ve bu durumda karşılıklı konuşsanda bişey değişmiyecektir.bence öyle ikinizi çağdaştıran özel bi hediye falanda alma bu eşinin,senin sürekli eşinle olan günlerini düşündüğünü düşündürür ve bensiz yapamıyo belli gibi bi tavır içine sokabilir eşini.

Son düzenleme:
sdece hediye al canım ve gönder,notta yollama senin yolladığın belli olsun yeter.eğer pişmansa o konuşmayı isticektir mutlaka.hedye karşılığında tepkisiz kalırsa iyki bide konuşma teklifinde bulunmamışım dersin.çünki bu doğum gününde ayrı olduğunuz için senden bişey beklemiyor olucaktır ve beklemediği bi anda hediyen ona ulaşınca hemen sana bi dal uatacaktır ama beklemediği anda senden böyle bi hediye alıp karşılığında tepkisiz kalırsa zaten bitirmeye kararlı demektir ve bu durumda karşılıklı konuşsanda bişey değişmiyecektir.bence öyle ikinizi çağdaştıran özel bi hediye falanda alma bu eşinin senin sürekli eşinle olan günlerini düşündüğünü düşündürür ve bensiz yapamıyo belli gibi bi tavır içine sokabilir eşini.

evet işte benim korkumda o zaten...yani bensiz yapamıycağını biliyodum havasına girmesini istemiyorum kafamı karıştıranda bu zaten...
ancak ne alıp yollıycam....bu çok önemli...
ki yollayım yollamasına ama ben suan cep telfonu kullanmıyorum...dolayısı ile bana ulaşamıyor...evide aramaz babamlardan çekinir...yani bana nasıl ulaşır bilemiorum ...
uffffffffff yaaaaaaaaaa çok sıktı bu durum beni günlerdir aynı şeyi düşünüpte karar verememek beni yordu...beynimi yordu...

geçmişi çok okuyamadım kusura bakma canım ama sadece ailevi sorunlarsa sakın ayrılma yazık olurr..
bence d gününde akşam yemeği hazırla bir gün önce ara eve davet et eviniz varken niye başka bi yerde arkadaş gibi oturup konuşasınızkii çokda şık giyinn ve hediyesini verr..

Son düzenleme:
geçmişi çok okuyamadım kusura bakma canım ama sadece ailevi sorunlarsa sakın ayrılma yazık olurr..
bence d gününde akşam yemeği hazırla bir gün önce ara eve davet et eviniz varken niye başka bi yerde arkadaş gibi oturup konuşasınızkii çokda şık giyinn ve hediyesini verr....

Son düzenleme:
evet işte benim korkumda o zaten...yani bensiz yapamıycağını biliyodum havasına girmesini istemiyorum kafamı karıştıranda bu zaten...
ki yollayım yollamasına ama ben suan cep telfonu kullanmıyorum...dolayısı ile bana ulaşamıyor...evide aramaz babamlardan çekinir...yani bana nasıl ulaşır bilemiorum ...
uffffffffff yaaaaaaaaaa çok sıktı bu durum beni günlerdir aynı şeyi düşünüpte karar verememek beni yordu...beynimi yordu...

peki mail adresini veya msn adresini bilmiyormu veya sana haber yollayabileceği hiç ortak arkadaşınız yokmu?

ben buluşma derim canım evet bitirmede.bi zeytin dalı uzat ama kendinden çok fazla ödün vermeden yap bunu.hediyeni yolla ve sonrasını bekle bence,pişmansa bi hediye bile yetecektir.

bence d gününde akşam yemeği hazırla bir gün önce ara eve davet et eviniz varken niye başka bi yerde arkadaş gibi oturup konuşasınızkii çokda şık giyinn ve hediyesini verr ama onu sonra yollaa:))) bencee emin ol tekrar gelmek isticektir....

canım evimiz dağıldıki bizim...artık bi evimiz yok :)))))))))))
dolayısıyle böyle bişi yapma şansımda yok :)))))))

pekiii size nasıl ulaşıyor yani kesin pişman dimii eğer bundan emin deilseniz ben eve davet edin dedim ama eğer biraz bile acaba o pişman değil mi diyorsanız yapmayın ozaman hediye bile almayın benceee..birde ulaşmak isteyen insan kapıda yatar yine ulaşır siz hiç merak etmeyinn..

canım evimiz dağıldıki bizim...artık bi evimiz yok :)))))))))))
dolayısıyle böyle bişi yapma şansımda yok :)))))))

aaaaaa ben ufak bi ayrılma sanmıştım evinizi falan dağıttığınızı bukadar ciddi boyutta birşey olduğunu düşünememiştimm...peki eşiniz barışmak için hiç konuşma yapmak istedimi?keşkee en başından bukadar büyütmeseydiniz..

al hediyeni başkada ses seda çıkarma yani ne buluşmaya çalış nede mslla felan ona ulaşmaya çalışma.hediye sana hiç bişi kaybettirmez çünki bu normalde arkadaşımıza bile aldığımız bişeydir.anladığım kadarıyla çok büyük tartışmalıda ayırmamışsınız evleri.hediye sakınca yok bence.eğer bu konuyu nikahlı olduğun bi insan üzerinden deilde bi sevgilinin üzerinden açsaydın yorum bile yapmazdım,sadece bunları diyebilirim canım.hakkında hayırlısı olur inşallah.

aaaaaa ben ufak bi ayrılma sanmıştım evinizi falan dağıttığınızı bukadar ciddi boyutta birşey olduğunu düşünememiştimm...peki eşiniz barışmak için hiç konuşma yapmak istedimi?keşkee en başından bukadar büyütmeseydiniz..
ayrıldıktan sonra bi kere aramıştım görüştük konuştuk ama pişmanım geri dön demişti gitmedim...
zaman geçti ve bi duruşma atlattık...
duruşmadan sonra face'de görüştük yazıştık ve bana ikinci duruşmadan önce bi karar alalım bu böyle gitmesin ben hergün çok acı cekiyorum ya bi an evvel bi karar ver bitsin yada devam edelim dedi...
bu konuşma 3 hafta evvel oldu...
ve bende ona yakında görüşürüz seni bi gün ararım dedim...sen bilirsin dedi...böylece kaldı...bende aramadım karasız kaldım işte...

al hediyeni başkada ses seda çıkarma yani ne buluşmaya çalış nede mslla felan ona ulaşmaya çalışma.hediye sana hiç bişi kaybettirmez çünki bu normalde arkadaşımıza bile aldığımız bişeydir.anladığım kadarıyla çok büyük tartışmalıda ayırmamışsınız evleri.hediye sakınca yok bence.eğer bu konuyu nikahlı olduğun bi insan üzerinden deilde bi sevgilinin üzerinden açsaydın yorum bile yapmazdım,sadece bunları diyebilirim canım.hakkında hayırlısı olur inşallah.

teşekkürler güzelim hayırlısı ne ise o olucak zaten allah büyük...
hediye bana hiçbişey kaybettirmez çok haklısın...ama ne alıcam onu bi bilsem...
ayrıca kargo ile yollamamı öneriyosun...tepkisi ne olur hiç bilmiyorum belkide tekrar eve geri yollar...ozaman daha çok yıkılırım en azından yüzyüze bişi yapamaz yada yaparsada beynimdede o an bitiririm onu...

teşekkürler güzelim hayırlısı ne ise o olucak zaten allah büyük...
hediye bana hiçbişey kaybettirmez çok haklısın...ama ne alıcam onu bi bilsem...
ayrıca kargo ile yollamamı öneriyosun...tepkisi ne olur hiç bilmiyorum belkide tekrar eve geri yollar...ozaman daha çok yıkılırım en azından yüzyüze bişi yapamaz yada yaparsada beynimdede o an bitiririm onu...

bu bi hediye niye geri yollasınki,yollamaz diye düşünüyorum ben.buluşuncada,nefis sonunda ister istemez,eşin,ayrılınca duramadı işte diyebilirve bidaha birleşmiş olsanız bile sana ağzını açma fırsatı vermeyebilir.inşallah yuvanız tekrar kurulur canım.

Back
X