• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

eic34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
8
0
1
31
Şu anki konuştuğum çocuğu bazen seviyorum bazen sevemiyorum kalbim atmıyor ona karşı heyecanlan mı yorum neden böyle oluyor anlayamıyorum bunu içime atmak dahada yakıyor beni bende paylaşmak istedim ne yapmalıyım beni seven çocuk çok ciddi evlenmek istiyor benimle ben hissedemiyorum oda biliyor bunu bile bile beni seviyor oda acı çekiyor bende çok çaresizim sevemiyorum yeterince hissedemiyorum kalbim atmıyor herkes vakit geçir diyor onunla zamanla hissedersin diyor çok yoruldum ben kalbim artık dayanmıyor...

Son düzenleme:
İyi olan yaranamıyo kıymet görmüyo işte,gönül.
Ya zarar verme hayatından çık ya da gerçekten elini tut. Kafanı topla ne istediğine karar ver,aklın eskide kalmış bence.

Ne kadar iyi olursa olsun sırf sizi seviyor diye bir insanla bir ömür geçiremezsiniz.
Sevilmek kadar sevmekte ihtiyaç
Bence bir an önce bitirin ilişkinizi onunda zamanını çalmayın umutlandırmayın
Sevip sevileceğiniz biriyle birlikte olun

Biraz fırsat verin birbirinize. Kendini çok sıkma, rahat bırak. Birlikte vakit gecirmeye cabalayın. Yine de olmazsa yapmazsnz.

Ya zarar verme hayatından çık ya da gerçekten elini tut. Kafanı topla ne istediğine karar ver,aklın eskide kalmış bence.
Artık eskiyi unuttum yeni bir sayfa açmak istiyorum ama çok korkuyorum hep böyle olursa diye.

Niye sevmiyorsun, neyine ısınmadın, burada bir özet geçsen mesela? Hem eskisiyle karşılaştırdığın için mi, yok senin en temel kriterlerine bile mi cevap vermiyor çocuk belli olur.

Bir de ne kadar süredir berabersiniz?

Ne kadar iyi olursa olsun sırf sizi seviyor diye bir insanla bir ömür geçiremezsiniz.
Sevilmek kadar sevmekte ihtiyaç
Bence bir an önce bitirin ilişkinizi onunda zamanını çalmayın umutlandırmayın
Sevip sevileceğiniz biriyle birlikte olun
Ben onu sevmek hayatıma almak istiyorum sadece hissedemiyorum tek eksik bu

ya karşı taraf seni sevmiyorrrr sen neden hala onu düşünüp bekliyorsun...bu şekilde bir yere varamazsın...karşı tarafında zamanında çalma...birşey hissetmiyorsan ayrıl..hissettiğinle görüş...

Bu konu aklıma dünyaca ünlü sanatçımız kıymetlimiz ismail yk nın o nadide eserini getirdi:
"Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğimi ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim hee"

:D:D

dünyanın en iyi en ahlaklı en değer veren erkeği de olsa, kalbinde bir his oluşmadıysa boş.. biz kadınlar sevilmek istiyoruz hep, ama sevmeyi de çok istiyoruz. iki duygu karşılıklı olduğunda senden mutlusu yoktur. ne desem bilemedim sana..

Niye sevmiyorsun, neyine ısınmadın, burada bir özet geçsen mesela? Hem eskisiyle karşılaştırdığın için mi, yok senin en temel kriterlerine bile mi cevap vermiyor çocuk belli olur.

Bir de ne kadar süredir berabersiniz?
Aslında çok iyi biri bazen aramadığı zaman özlüyorum bazen çok konuştuğumuzda bunalıyorum eskiyle kıyasladığım tek şey hem aksine olan şeylerdi eskisi uzaklığı bahane ederdi bu konuştuğum çocuk okuduğum şehre gelmek istedi aslında bizim tanışmamış bir tesadüftü 19 eylülde bir nikahta tanıştık bana öyle bir baktı ki hiç gözünü ayırmadı benim dikkatimi çekti sonra ben okula geldim 2 ay yada 1 ay sonra bana yazdı o zamandan beri benden hoşlandığını söyledi görüştüm onunla ilk buluştuğumda hiçbir şey hissedemedim sadece kendimi kötü hissettim üzüldüm sonra yapamayacağımı söyledim o vazgeçmedi yine yazdı ben yine istemedim çünkü acı çekiyordum ve sonra yazmadı birden çok farklı şeyler hissetmeye başladım ona alışmışım sanki o aramayınca kötü oldum sonra birden her şey gelişti ve başladığımız zaman yine aynı duygularım ortaya çıktı korkuyorum hemde çok

Aslında çok iyi biri bazen aramadığı zaman özlüyorum bazen çok konuştuğumuzda bunalıyorum eskiyle kıyasladığım tek şey hem aksine olan şeylerdi eskisi uzaklığı bahane ederdi bu konuştuğum çocuk okuduğum şehre gelmek istedi aslında bizim tanışmamış bir tesadüftü 19 eylülde bir nikahta tanıştık bana öyle bir baktı ki hiç gözünü ayırmadı benim dikkatimi çekti sonra ben okula geldim 2 ay yada 1 ay sonra bana yazdı o zamandan beri benden hoşlandığını söyledi görüştüm onunla ilk buluştuğumda hiçbir şey hissedemedim sadece kendimi kötü hissettim üzüldüm sonra yapamayacağımı söyledim o vazgeçmedi yine yazdı ben yine istemedim çünkü acı çekiyordum ve sonra yazmadı birden çok farklı şeyler hissetmeye başladım ona alışmışım sanki o aramayınca kötü oldum sonra birden her şey gelişti ve başladığımız zaman yine aynı duygularım ortaya çıktı korkuyorum hemde çok
3 aylık bir ilişki, pek de ortak vakit geçirmemişsiniz o zaman, yanlış mı anladım?

Ooo o zaman dertlenmek için çok erken. Seni biraz tanımak istiyorum dersin. Zaten bu tanıma süreci olunca birşey vaat etmiş olmuyorsun.
Şöyle biraz vakit geçirin beraber. Hiç bişey paylaşmadığın insanın nesine bağlanacaksın?

çok arabesksiniz.
içim kıyıldı.
biraz mantıklı olmaya çalışın lütfen.
böyle hayat geçmez.

Benim dört senelik bir ilişkim vardı. Dört sene içinde hep ayrılır, barışırdık ama ben ne olursa olsun onu hep affederdim, çünkü onu çok seviyordum. İlk aşkımdı bana gelen bir mucize olduğuna inanırdım, hep ama bitti hep ağladım onu bekledim. O gelmeyince ben gittim arkasından okuduğu şehri yazdım gittim yanına ama benim eski sevdiğim insan gitmiş yerine bambaşka bir insan gelmiş hayatına başkasını almış aynı şehirde iki yabancı olduk çok acı çektim çektiğim acıyı bile sebebi o diye sevdim sevgisi öyle bir içime işlemiş ki ne yaparsa yapsın unutamadım ben hep onu bekledim bana gelmesini sonra karşıma biri çıktı bana çok değer veren seven sevilmenin ne olduğunu öğreten bana gerçekten bunu hissettiren kişi çok çabaladı oda benim yüzümden acı çekti sonra kabul ettim hayat böyle geçmez diye severim belki unuturum eskiyi sanmıştım ama eskiyi unuttum onun verdiği zararlar benim aklımı başıma getirdi tek sorun şu anki konuştuğum çocuğu bazen seviyorum bazen sevemiyorum kalbim atmıyor ona karşı heyecanlan mı yorum neden böyle oluyor anlayamıyorum bunu içime atmak dahada yakıyor beni bende paylaşmak istedim ne yapmalıyım beni seven çocuk çok ciddi evlenmek istiyor benimle ben hissedemiyorum oda biliyor bunu bile bile beni seviyor oda acı çekiyor bende çok çaresizim sevemiyorum yeterince hissedemiyorum kalbim atmıyor herkes vakit geçir diyor onunla zamanla hissedersin diyor çok yoruldum ben kalbim artık dayanmıyor...
Valla iyi olan yaranamıyor insanlara..
Üzerine alınma sana değil genel izlenimlerim bu
Sana değer veren bir insanı kırma
Biraz daha vakit gecirin belki hoslanmaya baslarsın
Ama olmuyorsa zorlama
O insana da yazık sonucta.

Back
X